• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme mi? Kimyasal mı? Dış gebelik mi? Çıldırıcam!

Detaylı yazayım için rahat etsin

Benim ilişkiden 10 ya da 11 gün sonrası (yumurtlama demiyorum ilişki diyorum çünkü bizim tek ilişki olmuştu yumurtlama ondan 4-5 gün sonra olmuş) ilk kan testim 18 ondan 2 gün sonra hatta tam 48 saat olmasına dikkat ettim 44 cıktı ondan da 3 gün sonra 189 cıktı çok şükür.

Bende pıhtılaşma var ilk kan testimde yükselme beklemeden kan sulandırıcı ve progestan verdi. Hatta ilk muayenede kese var yolk kesesi yoktu doktor o gun demişti 5 gün geç döllenme diye 1 hafta sonra tekrar çağırdı o gun hem bebeği gördük hem kalp atımını aldık

Icini ferah tut
merhaba. benimde ilişki sonrası dün 11. gündü. ilk kez kan verdim değerim 45 çıktı. henüz doktora gitmedim. ama endişeliyim. son adet tarihine göre 5 hafta civarı çıkıyor. ama yumurtlama ve döllenme geç oldu diye düşünüyorum. umarım yükselir değer :110:

merhaba. benimde ilişki sonrası dün 11. gündü. ilk kez kan verdim değerim 45 çıktı. henüz doktora gitmedim. ama endişeliyim. son adet tarihine göre 5 hafta civarı çıkıyor. ama yumurtlama ve döllenme geç oldu diye düşünüyorum. umarım yükselir değer :110:
Sat a gore küçük evet ama olabilir cunku ben adete yakin yumurtladım mesela o yuzden ona bakma sen. Degerlerin yukselsin doktorun usg de bi tarih belirler sana. 2 gun sonra tekrarla testi oldu mu

Sat a gore küçük evet ama olabilir cunku ben adete yakin yumurtladım mesela o yuzden ona bakma sen. Degerlerin yukselsin doktorun usg de bi tarih belirler sana. 2 gun sonra tekrarla testi oldu mu
yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum ama ultrasonda birşey görünmez herhalde. hafta sonu yolculuk durumum var aceba sıkıntı olur mu ki

yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum ama ultrasonda birşey görünmez herhalde. hafta sonu yolculuk durumum var aceba sıkıntı olur mu ki
Onu bence doktoruna sor Allah korusun dusuk tehliken olursa yolculuga izin vermez

Agrim vardi normalde hic olmaz gogsum fln agriodu bnde suphelndm gec dollnme olmus bnm ama suan

Merhaba, geçen sene 18 Eylülde hamile olduğumu öğrenmiştim ama 3 hafta sonra düşükle sonuçlanmıştı.
Dün kan verdim HCG 48.9 çıktı. Henüz doktora gitmedim. Çarşamba günü için randevu aldım ama endişeliyim.
İnşallah yükselir benim de :(

Merhaba, geçen sene 18 Eylülde hamile olduğumu öğrenmiştim ama 3 hafta sonra düşükle sonuçlanmıştı.
Dün kan verdim HCG 48.9 çıktı. Henüz doktora gitmedim. Çarşamba günü için randevu aldım ama endişeliyim.
İnşallah yükselir benim de :KK43:
İnş Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın

Back