Geç döllenme mi? Kimyasal mı? Dış gebelik mi? Çıldırıcam!

merhaba. benimde ilişki sonrası dün 11. gündü. ilk kez kan verdim değerim 45 çıktı. henüz doktora gitmedim. ama endişeliyim. son adet tarihine göre 5 hafta civarı çıkıyor. ama yumurtlama ve döllenme geç oldu diye düşünüyorum. umarım yükselir değer

Sat a gore küçük evet ama olabilir cunku ben adete yakin yumurtladım mesela o yuzden ona bakma sen. Degerlerin yukselsin doktorun usg de bi tarih belirler sana. 2 gun sonra tekrarla testi oldu mu

Sat a gore küçük evet ama olabilir cunku ben adete yakin yumurtladım mesela o yuzden ona bakma sen. Degerlerin yukselsin doktorun usg de bi tarih belirler sana. 2 gun sonra tekrarla testi oldu mu
yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum ama ultrasonda birşey görünmez herhalde. hafta sonu yolculuk durumum var aceba sıkıntı olur mu ki

yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum ama ultrasonda birşey görünmez herhalde. hafta sonu yolculuk durumum var aceba sıkıntı olur mu ki
Onu bence doktoruna sor Allah korusun dusuk tehliken olursa yolculuga izin vermez

Agrim vardi normalde hic olmaz gogsum fln agriodu bnde suphelndm gec dollnme olmus bnm ama suan

Merhaba, geçen sene 18 Eylülde hamile olduğumu öğrenmiştim ama 3 hafta sonra düşükle sonuçlanmıştı.
Dün kan verdim HCG 48.9 çıktı. Henüz doktora gitmedim. Çarşamba günü için randevu aldım ama endişeliyim.
İnşallah yükselir benim de

İnş Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…