- 29 Eylül 2018
- 529
- 404
- 53
- Konu Sahibi cizenbayan
-
Sizin varmi baska
Bizim daha ilk denemelermz ve oldu ilk aydan o yuzden merak ve korku var sanirimm
Insallah canmmm insalllahhh rabbim.ne gosterirse oHayırlı olsun inşallah canm şimdiden korkma inş kucağına da alıırsın
EvetAynen öyle tabikii bu arada hangi şehirdesin canm istanbul mu
merhaba. benimde ilişki sonrası dün 11. gündü. ilk kez kan verdim değerim 45 çıktı. henüz doktora gitmedim. ama endişeliyim. son adet tarihine göre 5 hafta civarı çıkıyor. ama yumurtlama ve döllenme geç oldu diye düşünüyorum. umarım yükselir değerDetaylı yazayım için rahat etsin
Benim ilişkiden 10 ya da 11 gün sonrası (yumurtlama demiyorum ilişki diyorum çünkü bizim tek ilişki olmuştu yumurtlama ondan 4-5 gün sonra olmuş) ilk kan testim 18 ondan 2 gün sonra hatta tam 48 saat olmasına dikkat ettim 44 cıktı ondan da 3 gün sonra 189 cıktı çok şükür.
Bende pıhtılaşma var ilk kan testimde yükselme beklemeden kan sulandırıcı ve progestan verdi. Hatta ilk muayenede kese var yolk kesesi yoktu doktor o gun demişti 5 gün geç döllenme diye 1 hafta sonra tekrar çağırdı o gun hem bebeği gördük hem kalp atımını aldık
Icini ferah tut
Sat a gore küçük evet ama olabilir cunku ben adete yakin yumurtladım mesela o yuzden ona bakma sen. Degerlerin yukselsin doktorun usg de bi tarih belirler sana. 2 gun sonra tekrarla testi oldu mumerhaba. benimde ilişki sonrası dün 11. gündü. ilk kez kan verdim değerim 45 çıktı. henüz doktora gitmedim. ama endişeliyim. son adet tarihine göre 5 hafta civarı çıkıyor. ama yumurtlama ve döllenme geç oldu diye düşünüyorum. umarım yükselir değer
yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum ama ultrasonda birşey görünmez herhalde. hafta sonu yolculuk durumum var aceba sıkıntı olur mu kiSat a gore küçük evet ama olabilir cunku ben adete yakin yumurtladım mesela o yuzden ona bakma sen. Degerlerin yukselsin doktorun usg de bi tarih belirler sana. 2 gun sonra tekrarla testi oldu mu
Onu bence doktoruna sor Allah korusun dusuk tehliken olursa yolculuga izin vermezyarın tekrar gitmeyi düşünüyorum ama ultrasonda birşey görünmez herhalde. hafta sonu yolculuk durumum var aceba sıkıntı olur mu ki
tamam yarın testten sonra sorayım o zmanOnu bence doktoruna sor Allah korusun dusuk tehliken olursa yolculuga izin vermez
Mrb canım sen hamile olduğunu nerden ne zaman anladınDusmesi mi lazimmm smdi degern
Tamam da adet öncesinde mi öğrendin sonrasında mı yani adetin geçincemiAgrim vardi normalde hic olmaz gogsum fln agriodu bnde suphelndm gec dollnme olmus bnm ama suan
merhaba. benimde ilişki sonrası dün 11. gündü. ilk kez kan verdim değerim 45 çıktı. henüz doktora gitmedim. ama endişeliyim. son adet tarihine göre 5 hafta civarı çıkıyor. ama yumurtlama ve döllenme geç oldu diye düşünüyorum. umarım yükselir değer
İnş Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasınMerhaba, geçen sene 18 Eylülde hamile olduğumu öğrenmiştim ama 3 hafta sonra düşükle sonuçlanmıştı.
Dün kan verdim HCG 48.9 çıktı. Henüz doktora gitmedim. Çarşamba günü için randevu aldım ama endişeliyim.
İnşallah yükselir benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?