Geç yumurtlamış olabilirsin buda regli geciktirir. Eğer 7,8 günü geçerse gecikme testi tekrarlaHanımlar 30 günde adet döngüm.
Eylül'ün 7 sinde bitti ve şuan ekimin 9 u.
Ama ben ekimin 7 sinde olmam lazimken kaşık ağrısından dolayı hem evde idrar testi hem de erkek gebelik testi yaptım hatta ekimin 2 sinde kan verdim ve hepsi negatif çıktı.
En son ekimin 7 Ekim adet olmam gereken zamanda evde test yaptım yine negatif lakin şuan 2 gün geçti ve hayla olmadım sizce olma ihtimalim varmıdır ? Gebe olma ihtimalim varmıdır ? Başına gelen yaşayan var mı ?
Bugün 3.gun gecikme yine evde test yaptım negatif çıktı.Geç yumurtlamış olabilirsin buda regli geciktirir. Eğer 7,8 günü geçerse gecikme testi tekrarla
Geç yumurtlama ihtimali yüksek gbi duruyor birkaç güne regl olabilirsn yılda 1 2 defa oluyor geç yumurtlamaBugün 3.gun gecikme yine evde test yaptım negatif çıktı.
Bilmiyorum içimde bir his vardı ama sanki boşa diyor .
Şu saatten sonra pozitife de dönmez diye düşünüyorum.
Geç yumurtlama ihtimali yüksek gbi duruyor birkaç güne regl olabilirsn yılda 1 2 defa oluyor geç yumurtlama
Sanırım dediğiniz gibi bende anlamadım 4.gun bugün yaptım yine ne olur ne. Olmaz diyerekten adet söktürücü kullanacaktım negatif çıktı demekki yoktur artık ihtimal bile değil miGeç yumurtlama ihtimali yüksek gbi duruyor birkaç güne regl olabilirsn yılda 1 2 defa oluyor geç yumurtlama
Benimde hiç sasmazdi şuan hayla olmadım mesela olacak gibi ağrım da oluyor test negatif arkadaşında dediği gibi mevsim geçişi geç yumurtlama yılda bir iki kez denk geliyor bazen aynı şeyleri yaşıyoruz gibi 10 güne kadar normal deniyor tıpta 10 günü geçerse gidip Dr ile görüşebiliriz iz ama gebelik için birşey diyemiyorum ne yazikki aynı durumdan muzdarip oluncaBenzer durum bende de var. Geçen ay klomen artı çatlatma iğnesi vurundum. Gecikme olmadan adet olmuştum bu ay 5 günlük gecikmem var. Kist pcos vs yok. Ve adetlerim Şaşmaz düzendedir. Rahmim zonkluyor saniyelik meme dolgunluğu var bir kaç belirti daha yok 2 erken gebelik testi yaptım negatif. Var mı önerisi olan kızlar çıkmazdayım
Aynen öyle. Yarın 7.gün eşim kan ver diyor bi yanım yap diyor bir yanım yapma. Karmakarışığım. Mevsimsel gecikmem 2 4 gün arası olurdu hep. BilemiyorumBenimde hiç sasmazdi şuan hayla olmadım mesela olacak gibi ağrım da oluyor test negatif arkadaşında dediği gibi mevsim geçişi geç yumurtlama yılda bir iki kez denk geliyor bazen aynı şeyleri yaşıyoruz gibi 10 güne kadar normal deniyor tıpta 10 günü geçerse gidip Dr ile görüşebiliriz iz ama gebelik için birşey diyemiyorum ne yazikki aynı durumdan muzdarip olunca
Benimde 12. Gün gecikmem bugün ama testler negatif. Kan vermedim henuz insan umutlaniyor ama boş sanki. Normalde hiç bu kadar gecikmezdimAynen öyle. Yarın 7.gün eşim kan ver diyor bi yanım yap diyor bir yanım yapma. Karmakarışığım. Mevsimsel gecikmem 2 4 gün arası olurdu hep. BilemiyorumRabbim sana da banada isteyen herkese nasip etsin canım inşallah
7 gün olacak yarın gecikmem. Kan vermek istiyorum netleşsin diye ama bir yandan da korkuyorum o kadar karmaşığım ki. Adetlerin düzenli midir canım senin benim düzenli o yanıltıyor işte beniBenimde 12. Gün gecikmem bugün ama testler negatif. Kan vermedim henuz insan umutlaniyor ama boş sanki. Normalde hiç bu kadar gecikmezdim
Belirtin falan var mı ?Benimde 12. Gün gecikmem bugün ama testler negatif. Kan vermedim henuz insan umutlaniyor ama boş sanki. Normalde hiç bu kadar gecikmezdim
Kan verdiniz mi acaba ? Benimde 8. Günüm hala gelen giden yok dün yaptığım idrar testi de negatifti bende geç döllenmeden şüpheleniyorum cumaya kadar olmazsam kan vericem7 gün olacak yarın gecikmem. Kan vermek istiyorum netleşsin diye ama bir yandan da korkuyorum o kadar karmaşığım ki. Adetlerin düzenli midir canım senin benim düzenli o yanıltıyor işte beni
Yok vermedim. Yarın sabah sağlık ocağına gideceğim. Var mı sizde farklı şüphelendiren bir belirti ?Kan verdiniz mi acaba ? Benimde 8. Günüm hala gelen giden yok dün yaptığım idrar testi de negatifti bende geç döllenmeden şüpheleniyorum cumaya kadar olmazsam kan vericem
Sürekli idrara çıkıyorum ve kasıklarımda batmalar oluyor başka hiçbisey yok bide ben ilk defa bu kadar bı gecikme yaşıyorum normalde 1 gün anca ve adet olmadan 3 gün önceden başlardı ağrılarım adetimde çok sancılı olurdu ama hiç ağrım yok şuan dediğim gibi sızı gibi batmalar varYok vermedim. Yarın sabah sağlık ocağına gideceğim. Var mı sizde farklı şüphelendiren bir belirti ?
Bu anlattıklarınız ayynı ben. Gecikmezdim hiç. Belirti olarak rahmimde saniyelik zonklama oluyorSürekli idrara çıkıyorum ve kasıklarımda batmalar oluyor başka hiçbisey yok bide ben ilk defa bu kadar bı gecikme yaşıyorum normalde 1 gün anca ve adet olmadan 3 gün önceden başlardı ağrılarım adetimde çok sancılı olurdu ama hiç ağrım yok şuan dediğim gibi sızı gibi batmalar var
Zonklama bende hissettim ya bı kaç kere hatta arastirdim bile bu ay hiç beklemiyordum çünkü eşim yurt dışındaydı geldiğinde adetime 7 gün kalmıştı bugün de 8. Gün gecikmemdeyim ama idrar testlerim negatif çıkıyor maalesefBu anlattıklarınız ayynı ben. Gecikmezdim hiç. Belirti olarak rahmimde saniyelik zonklama oluyor
Ben de tahminen bat a 5 6 gün kala oldu ilk o zonklama yerimden sıçradım çok keskindi saniyelik bişeydi sonra birkaç gün ara ara devam ett dün gece yine çok hafif oldu aynısı.. su gibi ıslak oluyor çamaşırım bi an bi ağrı giriyor adet ağrısı hah tamam adet oldum diyorum gelen giden yok. 2 test yaptım biri akşam biri sabah ilk idrar ile negatif. Ne bu yaşadığımız bilmiyorum hayr olsun inşallahZonklama bende hissettim ya bı kaç kere hatta arastirdim bile bu ay hiç beklemiyordum çünkü eşim yurt dışındaydı geldiğinde adetime 7 gün kalmıştı bugün de 8. Gün gecikmemdeyim ama idrar testlerim negatif çıkıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?