• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme adet olmadan kanda çıkar mı

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama bu şekilde beklemek bile 1 haftadır beni çok yıprattı ya adet olayım diyorum ya öğreneyim artık ne varsa ama belirsizlik içinde bekliyoruz. İnşallah güzel haberler alırız 🙏☺️
Ben de tahminen bat a 5 6 gün kala oldu ilk o zonklama yerimden sıçradım çok keskindi saniyelik bişeydi sonra birkaç gün ara ara devam ett dün gece yine çok hafif oldu aynısı.. su gibi ıslak oluyor çamaşırım bi an bi ağrı giriyor adet ağrısı hah tamam adet oldum diyorum gelen giden yok. 2 test yaptım biri akşam biri sabah ilk idrar ile negatif. Ne bu yaşadığımız bilmiyorum hayr olsun inşallah

Ben de tahminen bat a 5 6 gün kala oldu ilk o zonklama yerimden sıçradım çok keskindi saniyelik bişeydi sonra birkaç gün ara ara devam ett dün gece yine çok hafif oldu aynısı.. su gibi ıslak oluyor çamaşırım bi an bi ağrı giriyor adet ağrısı hah tamam adet oldum diyorum gelen giden yok. 2 test yaptım biri akşam biri sabah ilk idrar ile negatif. Ne bu yaşadığımız bilmiyorum hayr olsun inşallah
Bunu da bu sabah yaptım ilk idrarla belli belirsiz bişey var gibi görüyorum ama kendim görmek istediğim için de görüyor olabilirim 🥺 ama dün yaptığımda bu bile yoktu dümdüz beyazdi

Eklentiler

• IMG_20221013_101905.jpg
    IMG_20221013_101905.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 282
Betahcg idrara en geç yansır.en güvenilir olanı kan tahlilidir.hanımlar bence fazla beklemeden kan testi yaptırın.belirtileriniz,özellikle de sabaha kadar idrara çıkmanız gebeliği akla getiriyor ama önce kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim

Betahcg idrara en geç yansır.en güvenilir olanı kan tahlilidir.hanımlar bence fazla beklemeden kan testi yaptırın.belirtileriniz,özellikle de sabaha kadar idrara çıkmanız gebeliği akla getiriyor ama önce kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim
Sizce testinde çizgi var mı yoksa ben mi öyle görüyorum. Bide yani hamilelik olsa bu zamana kadar testte çıkmaz mı anlam veremiyorum hiç adet veya regl belirtim de yok

Ben testte bir şey göremiyorum.fotoğraftan kaynaklanıyor olabilir.ilk gebeliğimde idrar testleri negatifti ama kan testim pozitifti.
Sizce testinde çizgi var mı yoksa ben mi öyle görüyorum. Bide yani hamilelik olsa bu zamana kadar testte çıkmaz mı anlam veremiyorum hiç adet veya regl belirtim de yok

Bunu da bu sabah yaptım ilk idrarla belli belirsiz bişey var gibi görüyorum ama kendim görmek istediğim için de görüyor olabilirim 🥺 ama dün yaptığımda bu bile yoktu dümdüz beyazdi
Belli belirsiz bir çizgi var gibi bende gördüm canım sanki testi tekrarla istersen. Kan verecek misin

Merhaba sizin belirtileriniz nelerdi acaba ben gecikmemin 4.günü iki test yaptım negatif erken gebelik testiydi. Kan vermek istiyorum ama içten içe umut bağladım açıkçası korkuyorum :(

Tabiki sende beni lütfen 🙏🙏 sen kan verecek misin peki ya da belirtilerin nasıl
Belirtiler aynı ara ara regl ağrısı alt karnıma çok hafif bıçak batması oldu gece iki kere şu an yoldayım sağlık ocağına gidiyorum haber veririm.

6.gun gecikme gecikmeden 2/3 gün önce kan vermiştim negatifdi gecikmede her gün evde test yaptım nerdeyse hayla negatif stres kaynaklı yoğun tempo mevsimsel geçişte olabilir diyer bayanların da ama işte söktürücü kullanacaktım 10 güne kadar normaldir o yüzden bekliyorum bakalım nasip Rabbim isteyen herkese nasip etsin

7 gün olacak yarın gecikmem. Kan vermek istiyorum netleşsin diye ama bir yandan da korkuyorum o kadar karmaşığım ki. Adetlerin düzenli midir canım senin benim düzenli o yanıltıyor işte beni 😑
Benimde düzenli. Tamam diyorum yani 12. Güne kadar çıkardı olsaydi eğer rahatlıyorum. Sonra yazılanları okuyorum geç dollenme20 gün sonra öğrendim falan tekrar kafam karışıyor

Kızlar sağlık ocağı dönüşü adet oldum sanıyorum. Kahverengi çok afedersiniz akıntılı iki topak şeklinde oldu. Ağlıyorum yarım saattir. Olmadı bu ay da. Allah'ım inşallah size güzel sonuçlar nasip eder haberlerinizi bekliyor olacağım ❤️

Kızlar sağlık ocağı dönüşü adet oldum sanıyorum. Kahverengi çok afedersiniz akıntılı iki topak şeklinde oldu. Ağlıyorum yarım saattir. Olmadı bu ay da. Allah'ım inşallah size güzel sonuçlar nasip eder haberlerinizi bekliyor olacağım ❤️
Her zaman her şeyin hayırlısı bence kendini hiç üzme elbet bir gün bizde görürüz inşallah o günleri ☺️ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Benimde düzenli. Tamam diyorum yani 12. Güne kadar çıkardı olsaydi eğer rahatlıyorum. Sonra yazılanları okuyorum geç dollenme20 gün sonra öğrendim falan tekrar kafam karışıyor
Bende aynı şekilde 8. Gün bile idrarda negatif sonuç aldım kendime diyorum olsaydı şimdiye kadar çıkardı ama burdaki yazılanları okuyunca şüpheleniyorum tabu beraberinde gelen kasık batması hafif sancı gibi ve idrara sık çıkma da oluyor

Bende aynı şekilde 8. Gün bile idrarda negatif sonuç aldım kendime diyorum olsaydı şimdiye kadar çıkardı ama burdaki yazılanları okuyunca şüpheleniyorum tabu beraberinde gelen kasık batması hafif sancı gibi ve idrara sık çıkma da oluyor
Ben bugün yada cumartesi günü kan verecegim. Yazarım sonucu burayada

Back