• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme adet olmadan kanda çıkar mı

Hanımlar 30 günde adet döngüm.
Eylül'ün 7 sinde bitti ve şuan ekimin 9 u.
Ama ben ekimin 7 sinde olmam lazimken kaşık ağrısından dolayı hem evde idrar testi hem de erkek gebelik testi yaptım hatta ekimin 2 sinde kan verdim ve hepsi negatif çıktı.
En son ekimin 7 Ekim adet olmam gereken zamanda evde test yaptım yine negatif lakin şuan 2 gün geçti ve hayla olmadım sizce olma ihtimalim varmıdır ? Gebe olma ihtimalim varmıdır ? Başına gelen yaşayan var mı ?
Benim de 28-30 gün civarı. 48. Adet döngüsü gününde hamile olduğumu öğrendim kaset testten. Tabi sizin gibi kan da verdim 2 kere ama geç döllenme durumunu hesaba katmadan. İki test 0.2 yani negatif geldi. 2. Kan testini yaptırdıktan 2 gün sonra idrar testim pozitif oldu. 2 gün sonra da gidip kan verdim 28 çıktı. Çok yolun başında fark etmişim yani.

Bende bu sabah lekelenme ile uyandım sanırım sökülcek artık bidahaki aylara inşallah 🙏
Bende seni merak ettim canım foruma bi gireyim yazayım demiştim. Hayırlısı olsun ne diyelim. Vakti zamanı vardır herşeyin. Mevsimsel falan olduk herhalde bu ara çoğu kişide bu gecikme oluyormuş:(

Benim de 28-30 gün civarı. 48. Adet döngüsü gününde hamile olduğumu öğrendim kaset testten. Tabi sizin gibi kan da verdim 2 kere ama geç döllenme durumunu hesaba katmadan. İki test 0.2 yani negatif geldi. 2. Kan testini yaptırdıktan 2 gün sonra idrar testim pozitif oldu. 2 gün sonra da gidip kan verdim 28 çıktı. Çok yolun başında fark etmişim yani.
Adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz gebeliği .
Benim şuan bir hafta geçti test yaptım negatif bariz başında kan ve sonrasında hep testler negatif çıkınca ümidimi kestim ama bu seferde söktürücü vs yapmıyorum ne olur ne olmaz diye arada kaldım öyle

Adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz gebeliği .
Benim şuan bir hafta geçti test yaptım negatif bariz başında kan ve sonrasında hep testler negatif çıkınca ümidimi kestim ama bu seferde söktürücü vs yapmıyorum ne olur ne olmaz diye arada kaldım öyle
Gebelik var mı sizde merak ettim bendede durumlar aynı 6.gün kan negatif hala olmadım

Bende seni merak ettim canım foruma bi gireyim yazayım demiştim. Hayırlısı olsun ne diyelim. Vakti zamanı vardır herşeyin. Mevsimsel falan olduk herhalde bu ara çoğu kişide bu gecikme oluyormuş:(
Evet sanırım mevsimsel olarak bu ara çoğu kişi aynı olsun ümidi kesmek yok ne zaman nasipse o zaman inşallah 🖤🖤🙏

Maalesef ne gelen var nede bir haber dün test yapmıştım negatifti şuan bende beklemedeyim 10 gün dolsun bakalım bı
Bende aynıyım şuan pazartesi 10.gün ilk gebeliğimde 3 gün çamur gibi adet olmuşum meğer yerleşme kanamasıymış diğer adetimde öğrendim hamile olduğumu gecikince belki Buda öyle olur diyorum bekliyorum

Benimde 12. Gün gecikmem bugün ama testler negatif. Kan vermedim henuz insan umutlaniyor ama boş sanki. Normalde hiç bu kadar gecikmezdim
Bende de geç yumurtlama di adet gecikmesi yapiyormus ama adet belirtilerinjn ben hepsini yaşıyorum mesela şuan sizde varmı belirti

Ben de tahminen bat a 5 6 gün kala oldu ilk o zonklama yerimden sıçradım çok keskindi saniyelik bişeydi sonra birkaç gün ara ara devam ett dün gece yine çok hafif oldu aynısı.. su gibi ıslak oluyor çamaşırım bi an bi ağrı giriyor adet ağrısı hah tamam adet oldum diyorum gelen giden yok. 2 test yaptım biri akşam biri sabah ilk idrar ile negatif. Ne bu yaşadığımız bilmiyorum hayr olsun inşallah
Sonuç nedir bir gelişme var mı ?

Ama ben ekimin 7 sinde olmam lazimken kaşık ağrısından dolayı hem evde idrar testi hem de erkek gebelik testi yaptım hatta ekimin 2 sinde kan verdim ve hepsi negatif çıktı.
En son ekimin 7 Ekim adet olmam gereken zamanda evde test yaptım yine negatif lakin şuan 2 gün geçti ve hayla olmadım sizce olma ihtimalim varmıdır ? Gebe olma ihtimalim varmıdır ? Başına gelen yaşayan var mı ?
Sonucunuz ne oldu acaba ? Yazdıysanız da görmedim kusura bakmayın.

Normalde hayla bekliyordum ne gelen vardı ne bir haber takı bir kaç saat öncesine kadar şiddetli bir ağrı ve arkasından beklenen geldi.
Hayırlısı olsun ben de aynı şeyler yaşıyorum adet gelmiyor ama testler negatife

Ben geç döllenme ile gebe kalmıştım tüm belirtiler olduğu için adetten bir gün önce yani pazar günü kan testi verdim 3 küsür bişi çıkmıştı adetim gelmeyince cuma günü yine kan testi yaptım 122 çıktı

Back