- 28 Nisan 2022
- 70
- 17
- 3
Ben de tahminen bat a 5 6 gün kala oldu ilk o zonklama yerimden sıçradım çok keskindi saniyelik bişeydi sonra birkaç gün ara ara devam ett dün gece yine çok hafif oldu aynısı.. su gibi ıslak oluyor çamaşırım bi an bi ağrı giriyor adet ağrısı hah tamam adet oldum diyorum gelen giden yok. 2 test yaptım biri akşam biri sabah ilk idrar ile negatif. Ne bu yaşadığımız bilmiyorum hayr olsun inşallah
Bunu da bu sabah yaptım ilk idrarla belli belirsiz bişey var gibi görüyorum ama kendim görmek istediğim için de görüyor olabilirimBen de tahminen bat a 5 6 gün kala oldu ilk o zonklama yerimden sıçradım çok keskindi saniyelik bişeydi sonra birkaç gün ara ara devam ett dün gece yine çok hafif oldu aynısı.. su gibi ıslak oluyor çamaşırım bi an bi ağrı giriyor adet ağrısı hah tamam adet oldum diyorum gelen giden yok. 2 test yaptım biri akşam biri sabah ilk idrar ile negatif. Ne bu yaşadığımız bilmiyorum hayr olsun inşallah
Sizce testinde çizgi var mı yoksa ben mi öyle görüyorum. Bide yani hamilelik olsa bu zamana kadar testte çıkmaz mı anlam veremiyorum hiç adet veya regl belirtim de yokBetahcg idrara en geç yansır.en güvenilir olanı kan tahlilidir.hanımlar bence fazla beklemeden kan testi yaptırın.belirtileriniz,özellikle de sabaha kadar idrara çıkmanız gebeliği akla getiriyor ama önce kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim
Sizce testinde çizgi var mı yoksa ben mi öyle görüyorum. Bide yani hamilelik olsa bu zamana kadar testte çıkmaz mı anlam veremiyorum hiç adet veya regl belirtim de yok
Belli belirsiz bir çizgi var gibi bende gördüm canım sanki testi tekrarla istersen. Kan verecek misinBunu da bu sabah yaptım ilk idrarla belli belirsiz bişey var gibi görüyorum ama kendim görmek istediğim için de görüyor olabilirimama dün yaptığımda bu bile yoktu dümdüz beyazdi
Merhaba sizin belirtileriniz nelerdi acaba ben gecikmemin 4.günü iki test yaptım negatif erken gebelik testiydi. Kan vermek istiyorum ama içten içe umut bağladım açıkçası korkuyorumBetahcg idrara en geç yansır.en güvenilir olanı kan tahlilidir.hanımlar bence fazla beklemeden kan testi yaptırın.belirtileriniz,özellikle de sabaha kadar idrara çıkmanız gebeliği akla getiriyor ama önce kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim
Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam pazartesi kan vericemBelli belirsiz bir çizgi var gibi bende gördüm canım sanki testi tekrarla istersen. Kan verecek misin
Beni de haberdar et olur mu? İnşallah güzel sonuçlanır bu bekleyişimizPazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam pazartesi kan vericem
Tabiki sende beni lütfenBeni de haberdar et olur mu? İnşallah güzel sonuçlanır bu bekleyişimiz
Belirtiler aynı ara ara regl ağrısı alt karnıma çok hafif bıçak batması oldu gece iki kere şu an yoldayım sağlık ocağına gidiyorum haber veririm.Tabiki sende beni lütfensen kan verecek misin peki ya da belirtilerin nasıl
Hayırlı haberler alırsın inşallahBelirtiler aynı ara ara regl ağrısı alt karnıma çok hafif bıçak batması oldu gece iki kere şu an yoldayım sağlık ocağına gidiyorum haber veririm.
6.gun gecikme gecikmeden 2/3 gün önce kan vermiştim negatifdi gecikmede her gün evde test yaptım nerdeyse hayla negatif stres kaynaklı yoğun tempo mevsimsel geçişte olabilir diyer bayanların da ama işte söktürücü kullanacaktım 10 güne kadar normaldir o yüzden bekliyorum bakalım nasip Rabbim isteyen herkese nasip etsinBetahcg idrara en geç yansır.en güvenilir olanı kan tahlilidir.hanımlar bence fazla beklemeden kan testi yaptırın.belirtileriniz,özellikle de sabaha kadar idrara çıkmanız gebeliği akla getiriyor ama önce kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim
Benimde düzenli. Tamam diyorum yani 12. Güne kadar çıkardı olsaydi eğer rahatlıyorum. Sonra yazılanları okuyorum geç dollenme20 gün sonra öğrendim falan tekrar kafam karışıyor7 gün olacak yarın gecikmem. Kan vermek istiyorum netleşsin diye ama bir yandan da korkuyorum o kadar karmaşığım ki. Adetlerin düzenli midir canım senin benim düzenli o yanıltıyor işte beni
Aşırı akıntım var günde 2-3 kez çamaşır değiştiriyorum bide çok afedersiniz ishal oluyor sürekliBelirtin falan var mı ?
Her zaman her şeyin hayırlısı bence kendini hiç üzme elbet bir gün bizde görürüz inşallah o günleriKızlar sağlık ocağı dönüşü adet oldum sanıyorum. Kahverengi çok afedersiniz akıntılı iki topak şeklinde oldu. Ağlıyorum yarım saattir. Olmadı bu ay da. Allah'ım inşallah size güzel sonuçlar nasip eder haberlerinizi bekliyor olacağım
İnşallah canımm inşallah tevekkül ediyorumHer zaman her şeyin hayırlısı bence kendini hiç üzme elbet bir gün bizde görürüz inşallah o günlerihakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende aynı şekilde 8. Gün bile idrarda negatif sonuç aldım kendime diyorum olsaydı şimdiye kadar çıkardı ama burdaki yazılanları okuyunca şüpheleniyorum tabu beraberinde gelen kasık batması hafif sancı gibi ve idrara sık çıkma da oluyorBenimde düzenli. Tamam diyorum yani 12. Güne kadar çıkardı olsaydi eğer rahatlıyorum. Sonra yazılanları okuyorum geç dollenme20 gün sonra öğrendim falan tekrar kafam karışıyor
Ben bugün yada cumartesi günü kan verecegim. Yazarım sonucu burayadaBende aynı şekilde 8. Gün bile idrarda negatif sonuç aldım kendime diyorum olsaydı şimdiye kadar çıkardı ama burdaki yazılanları okuyunca şüpheleniyorum tabu beraberinde gelen kasık batması hafif sancı gibi ve idrara sık çıkma da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?