İnşaAllah tez zamanda guvenebilecegin iyi bir doktor bulabilirsin.. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına alabilmeyi nasip etsin..Tesekkur ederim cnm arastiriyorum da yapabildigim internet yorumlarina bakmak ve daha once gidenlere sormak insallah uygun birini bulurum Duygu Baz o doktoruda duymustum ama hic tanidiklarimdan giden olmadığından bi fikrim yoktu
Evet haklısın doktor çok önemli. Ben de şu anda hamile değilim ama istiyorum Allah nasip ederse. Doktor arayışındaydım ama büyük ihtimal azize hanıma gideceğim. Haklısın sana anlatması gerekirdi ilaçları peki ultrasonla bakarken nasıldı anlatıyor mu güzelce? Güleryüzlü mü? Bi de folik asit hangisini başladı?Esasen ilk muayeneye gittim simir testi kan tahlili falan yaptık folik asit yazdı ama beni muayene ettikten sonra odadan cıktı asistanıda cıktı peçete için seslenmek zorunda kaldım geçmişolsun demedi odadan cıktı ben sordum kalkayımmı diye ben giyinirkende eşime anlattı ilaçlaro şöyle kullansın diye bana anlatması gerekirdi yani doktor arıyorum gebe değilim ama öncesinde doktoru bulmak önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?