Konak hastanesi yoğun değil o yuzden sanırım Müge hanım ultrasonda epey bi inceliyor uzun uzun bakıyor ama dediğim gibi mesela bende nefes darlığı ve kalp çarpıntısıı vardı aşırı dercede söyledğimde hiç kalp doktoruna gittinmi diye srdu ben daha öncede bu şikayetlerimn olduğunu ve kansızlık olduğunu söyleynce kan tahlili yaptı nitekim öylede çıktı kanım aşırı düşük çıktı sonrada verdiği ilacı günde iki kez iç filan dedi.yanı söylemek istediğim her gittiğimzde tahlil filan yapmıyor sanki bazı seyleri biz söylemesek aklına gelmiyormus gibi .O yüzden benim şüphlerim değiştirmek isteme sebeplerim. ama onun dıısnda kötü bir doktor da diyemem.İlk gebeliğimi öğrendiğimde Merkez hastanesi Pelin SAn a gitmiştim mesela o doktor baya açıklıyordu her şeyi ama hastaneyi hiç sevmedim çok problem yaşadım personelleryle tahlillleriyle filan o yuzden değişmiştim orayı da.Eğer hastane ve personel önemli değil doktor önemli derseniz ben ilk 3 ay PElin hanımdan memnmdum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebze'de Konak Hastanesi, Yuzyil Hastanesi ve Merkez hastanesi kadin dogum doktorlari
- Konu Sahibi sun--
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2016
- 184
- 176
- 18
Konak hastanesi yoğun değil o yuzden sanırım Müge hanım ultrasonda epey bi inceliyor uzun uzun bakıyor ama dediğim gibi mesela bende nefes darlığı ve kalp çarpıntısıı vardı aşırı dercede söyledğimde hiç kalp doktoruna gittinmi diye srdu ben daha öncede bu şikayetlerimn olduğunu ve kansızlık olduğunu söyleynce kan tahlili yaptı nitekim öylede çıktı kanım aşırı düşük çıktı sonrada verdiği ilacı günde iki kez iç filan dedi.yanı söylemek istediğim her gittiğimzde tahlil filan yapmıyor sanki bazı seyleri biz söylemesek aklına gelmiyormus gibi .O yüzden benim şüphlerim değiştirmek isteme sebeplerim. ama onun dıısnda kötü bir doktor da diyemem.İlk gebeliğimi öğrendiğimde Merkez hastanesi Pelin SAn a gitmiştim mesela o doktor baya açıklıyordu her şeyi ama hastaneyi hiç sevmedim çok problem yaşadım personelleryle tahlillleriyle filan o yuzden değişmiştim orayı da.Eğer hastane ve personel önemli değil doktor önemli derseniz ben ilk 3 ay PElin hanımdan memnmdum
Canım öyle öyle şimdi ki doktorlar bezmiş mi napmış sen susarsan oda susuyor .. Sen sürekli soru sor tahlil yapmasını söyle.. Daha öncede demiştim ben bu doktor bulamamanın derdine evladımı daha karnımdayken kaybettim... Hep susuyordum doktor birşey demezse ben sormuyordum. Şimdi ölü doğum için yapılan araştırmalar da testlerde sürekli sorular soruyorum zorla konuşuyorlar.. Özellikle özel hastahanelerdeki doktorlar soruları tatmin edici şekilde cevaplandırmıyorlar..... 2 eltimde amanullah beye gitti memnunlarda ama oda sezeryan yanlısı bir doktor... Ben Çayırova da olduğum için pendiğede yakınım yüzyıl pendikte doğum yaptım doğum şartları da iyi doktorları da.. Orayıda bir araştır derim.
- 18 Aralık 2012
- 66
- 1
- 96
Sudecim merhaba merak ettim azize hanıma gittin miBen gebzedeyim eve yakın olsun istiyorum şu simir sonuclarım falan cıksın medicalde azizeye gidicem sonra tecubelirimi anlatırım
- 29 Aralık 2016
- 184
- 176
- 18
Canım ben pendik yüzyılda ölü doğum yaptım doğum için iyi biyer olsada doktorları ilgisizlikten ölecekler.Mrb bende iki hastane arasinda kaldim pendik yüzyıl hastanesi mi medical park mi yardimci olurmusunuz
- 29 Aralık 2016
- 184
- 176
- 18
Normal 255 lira ama sigortalı 145 lira canım.. Ama aldığı paraya göre ilgili de biri.O doktoru gecen bir komsumda onerdi ne kadar ücreti?
- 29 Aralık 2016
- 184
- 176
- 18
Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah cennetini :) canım azize hanımın ücreti de uçuk mu? Tatmin edici mi testler falan sen söylemeden yapıyor muKızlaaar selamlar bugün azize hanıma gittim hamileyim Çok yeni daha ama bakalım inş sağlıkla geçer zaman doktoruda sevdim ilgili sıcak kanlıydı muhtemelen devam ederim azize hnmla
Ücreti konakla hemen hemen aynı amanullah pahalı biraz oda doçent oldugu için azize hn sevimli sıcak kanlıydı yarın tekrar gidicem , folik asit verdi detaylıca anlattı 115 lira muayene 93 tl de kan tahlili ve kan grubu testi için verdim yani sürekli konuştu diyebilirim bu süre içinde birde soley hanımı deneyip tam karar vereceğim
- 29 Aralık 2016
- 184
- 176
- 18
Canım bizimlede paylaş deneyimlerinii.. Gebze de doktor ve hastaneden nefret ettim iyice..Ücreti konakla hemen hemen aynı amanullah pahalı biraz oda doçent oldugu için azize hn sevimli sıcak kanlıydı yarın tekrar gidicem , folik asit verdi detaylıca anlattı 115 lira muayene 93 tl de kan tahlili ve kan grubu testi için verdim yani sürekli konuştu diyebilirim bu süre içinde birde soley hanımı deneyip tam karar vereceğim
Bende Konak hastanesi Muge hanima gidiyorum.Ilk baslarda cok ilgili gibi gelmemisti ama simdilik bi skntim yok ultrasonda detayli inceliyor insallah bi akslik olmazsa dogumu orda yapmak istiyorum su an 33 haftalik hamileyim. ucreti 100 tl normalde ben anlasmali sendikadan dolayi 87 tl oduyorum nst icin 22 tl verdim kan ve idrar icinde 30 tl filan verdik diye haturliyorum
- 29 Aralık 2016
- 184
- 176
- 18
Canım ben 1 milyara doğum yaptım Aralık ayında.. Kaynarca yüzyılda.Bugün ikinci kanı verdim kızlar herşey yolunda sevdim azize hnımı müge çok soguktu sevemedim , kontrol muyanesi oldugundan muyane ücreti ödemedim haftaya perşembe cuma ultrason için gidicem normal dogum 1,900 dediler makul bence