Evet oldum 3 haziran rabbim devam ettirirse hamileyim darısı başınızaÇikolata kisti var benimde sizin transfer oldu mu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Antalya’daki en iyi tüp bebek merkezi ya da kadın doğum doktoru
- Konu Sahibi straniera
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok sevindim hayırlı olsun amin insallahEvet oldum 3 haziran rabbim devam ettirirse hamileyim darısı başınıza
çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereÇok sevindim hayırlı olsun amin insallah
Transfere hazirlanirken hangi ilaçları verdi kemal bey canım kaç gün kullaniyosun transfer içinçok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere
Cok sevindim, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin:)Evet oldum 3 haziran rabbim devam ettirirse hamileyim darısı başınıza
Çok teşekkkür ederim darısı başınızaCok sevindim, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin:)
İğne yok coraspirin decavit estofem ve jel verdi canımTransfere hazirlanirken hangi ilaçları verdi kemal bey canım kaç gün kullaniyosun transfer için
Tamam canım genellikle progestan iğne veriyorlardı öyle duymuştum gerçi kişiden kişiye degisiyordurİğne yok coraspirin decavit estofem ve jel verdi canım
Bana vermedi haftalık iğne verdi tranferle birlikteTamam canım genellikle progestan iğne veriyorlardı öyle duymuştum gerçi kişiden kişiye degisiyordur
- 13 Mart 2016
- 165
- 57
- 48
Masallah sağlıkla sonuna kadar devam etsin hasar var demişsiniz kacti hasariniz acaba jizde hasar olduğunu öğrendik ama malesef bebegi kaybettikten sonra Allah kimseye yaşatmasın merak ettim sizin emvriyolar 5.gune gittimi ve kacti hasarEvet oldum 3 haziran rabbim devam ettirirse hamileyim darısı başınıza
Merhaba acıkçası hasar yüzdesini hiç bilmiyorum bizde y delesyonu sorunu var bu bir dna hasarı mı onuda bilmiyorum epey araştrıdım bir sonucada varamadım Kaybınız için çok üzüldüm bende diken üstündeyim bişey olacak diye korkuyorum riskli bir durumMasallah sağlıkla sonuna kadar devam etsin hasar var demişsiniz kacti hasariniz acaba jizde hasar olduğunu öğrendik ama malesef bebegi kaybettikten sonra Allah kimseye yaşatmasın merak ettim sizin emvriyolar 5.gune gittimi ve kacti hasar
- 13 Mart 2016
- 165
- 57
- 48
Bol bol dua edin güzel şeyler düşünün ben hep kaybedicem korkusuyla diken üstünde durdum sonuc yine değişmedi koca bir yıkım onun için keşke diyorum o iki ayı güzel geçirseydim sonunda olacağa yine engel olamadim malesef.İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba acıkçası hasar yüzdesini hiç bilmiyorum bizde y delesyonu sorunu var bu bir dna hasarı mı onuda bilmiyorum epey araştrıdım bir sonucada varamadım Kaybınız için çok üzüldüm bende diken üstündeyim bişey olacak diye korkuyorum riskli bir durum
Evet oldum 3 haziran rabbim devam ettirirse hamileyim darısı başınıza
Hayırlı olsun cok sevindim. Cumartesi tedavim baslayacak benimde belirttileri hissedebildin mi test yapmadan cok merak ediyorum
Teşeklür ederim inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız hiçbir belirtim olmadı bu yüzden erkenden test yaptım daha önce kimyasalla sonuçlananda olmuştu ağrılar bu kez çok rahattı ama şimdi fenayım mide bulantısıHayırlı olsun cok sevindim. Cumartesi tedavim baslayacak benimde belirttileri hissedebildin mi test yapmadan cok merak ediyorum
Benimde Kemal Özgür hafta sonu toplama olacak sizin durumlarınız nasıl ?Seninde hayırlı olsun canım siz neden başladınız tup bebege
Ben beklemedeyim canım laparoskopi oldum transfer için bekliyorumBenimde Kemal Özgür hafta sonu toplama olacak sizin durumlarınız nasıl ?
Çok teşekkür ederm ben doktorumdan da merkezden de çok memnun kaldım çoo şükürHayırlı olsun av.esen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde çikolata kistim var biraz tedirginim. Ama ivf nin embriyologları ve lab çok iyi olduğunu duydum. Antalyada çoğu yer ivf lab kullanıyormuş.. inşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolar oluşur..