• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya’daki en iyi tüp bebek merkezi ya da kadın doğum doktoru

Evet oldum 3 haziran 🥰 rabbim devam ettirirse hamileyim darısı başınıza 🙏🙏🙏🙏
Masallah sağlıkla sonuna kadar devam etsin hasar var demişsiniz kacti hasariniz acaba jizde hasar olduğunu öğrendik ama malesef bebegi kaybettikten sonra Allah kimseye yaşatmasın merak ettim sizin emvriyolar 5.gune gittimi ve kacti hasar

Masallah sağlıkla sonuna kadar devam etsin hasar var demişsiniz kacti hasariniz acaba jizde hasar olduğunu öğrendik ama malesef bebegi kaybettikten sonra Allah kimseye yaşatmasın merak ettim sizin emvriyolar 5.gune gittimi ve kacti hasar
Merhaba acıkçası hasar yüzdesini hiç bilmiyorum bizde y delesyonu sorunu var bu bir dna hasarı mı onuda bilmiyorum epey araştrıdım bir sonucada varamadım Kaybınız için çok üzüldüm bende diken üstündeyim bişey olacak diye korkuyorum riskli bir durum 😏

Merhaba acıkçası hasar yüzdesini hiç bilmiyorum bizde y delesyonu sorunu var bu bir dna hasarı mı onuda bilmiyorum epey araştrıdım bir sonucada varamadım Kaybınız için çok üzüldüm bende diken üstündeyim bişey olacak diye korkuyorum riskli bir durum 😏
Bol bol dua edin güzel şeyler düşünün ben hep kaybedicem korkusuyla diken üstünde durdum sonuc yine değişmedi koca bir yıkım onun için keşke diyorum o iki ayı güzel geçirseydim sonunda olacağa yine engel olamadim malesef.İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hayırlı olsun cok sevindim✨🤗💗🙏. Cumartesi tedavim baslayacak benimde belirttileri hissedebildin mi test yapmadan cok merak ediyorum
Teşeklür ederim inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız🙏🙏 hiçbir belirtim olmadı bu yüzden erkenden test yaptım daha önce kimyasalla sonuçlananda olmuştu ağrılar bu kez çok rahattı ama şimdi fenayım mide bulantısı 😕

Hayırlı olsun av.esen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde çikolata kistim var biraz tedirginim. Ama ivf nin embriyologları ve lab çok iyi olduğunu duydum. Antalyada çoğu yer ivf lab kullanıyormuş.. inşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolar oluşur..

Hayırlı olsun av.esen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde çikolata kistim var biraz tedirginim. Ama ivf nin embriyologları ve lab çok iyi olduğunu duydum. Antalyada çoğu yer ivf lab kullanıyormuş.. inşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolar oluşur..
Çok teşekkür ederm ben doktorumdan da merkezden de çok memnun kaldım çoo şükür 🙏🙏

Bana da toplamadan sonra hsg çekelim dedi. Transfer öncesi sorun olmaz umarım. Bir de ben ilk defa ilaç kullanıyorum iğneler sizde yan etki yaptı mı hiç. Bende şişkinlik, yaptı normal mi

kızlar daha randevu olusturamadım memorial da... cunku hastalanamadım. Stresten heralde :( Hamileymişim bide cok gülerim😅

Back