• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze'de Konak Hastanesi, Yuzyil Hastanesi ve Merkez hastanesi kadin dogum doktorlari

Bayanlar merhaba bende 5aylık hamileyim medikalparkta ümmügülsüm kuyucunun hastasıyım çok memnunum. Çok ilgili bilgili watsapptan bile iletişim kurabilirsiniz.

Son düzenleme:
Medical park ummugulsum kuyucuya hanimda doğum yapan varmı bende ona gidiyorum ama hakkında hiçbişey bilemiyorum inşallah iyidir doğuma az kaldı fikri olan varsa yazabilirmi birde Sezeryan için 3500 tl istediler Konakta nekadar çok merak ediyorum

Kızlaaar selamlar bugün azize hanıma gittim hamileyim Çok yeni daha ama bakalım inş sağlıkla geçer zaman doktoruda sevdim ilgili sıcak kanlıydı muhtemelen devam ederim azize hnmla
Selam canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) Ben daha hamile kalamadım kimyasal gebelik atlattım iki aydır değerimi düşürmekle uğraşıyordum ama iş arkadaşıma da azize hanımı önermiştim o da çok memnun kaldı şu anda ikibuçuk aylık hamile :) Normal doğum fiyatı da uygunmuş bence de.

canm inşallah sende hayırlısıyla hamile kalırsın inş cok geçmişolsun ben azizeden memnundum ama ısrar tavsiye üzerine burcu çetinkayaya geçtim aynı şekilde samimi bir bayan ama övüldüğü kadar bişey yok ortada :)

Kizlar merheba ben konak hastanesinde cok sukur dogumumu yaptim.Normal dogum oldu Muge Hanim benm doktorumdu.Doktorum icin dogumda bana cok yardimci oldu guleryuzlu ilgili bir doktor olduguna zaman gectikce karar verdim.Dogum anindaki tavırları ve sonrasi cok iyydi o yuzden tavsiye ederimNormal doğum fiyayi konak da 1400

Sağol c
canm inşallah sende hayırlısıyla hamile kalırsın inş cok geçmişolsun ben azizeden memnundum ama ısrar tavsiye üzerine burcu çetinkayaya geçtim aynı şekilde samimi bir bayan ama övüldüğü kadar bişey yok ortada :)
Sağol canım inşallah çalışıyoz biz de :) Burcu hanımı ben pek sevmemiştim tamam güleryüzlü ama geçiştiriyo gibi geldi sanki dediğin gibi bir numarası yok azize hanım daha candan davranıyor. Ama tabi senin kararın canım. Allah gönlüne göre versin inşallah cinsiyeti belli oldu mu

Kizlar merheba ben konak hastanesinde cok sukur dogumumu yaptim.Normal dogum oldu Muge Hanim benm doktorumdu.Doktorum icin dogumda bana cok yardimci oldu guleryuzlu ilgili bir doktor olduguna zaman gectikce karar verdim.Dogum anindaki tavırları ve sonrasi cok iyydi o yuzden tavsiye ederimNormal doğum fiyayi konak da 1400
Tebrikler canım Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun

Sağol c

Sağol canım inşallah çalışıyoz biz de :) Burcu hanımı ben pek sevmemiştim tamam güleryüzlü ama geçiştiriyo gibi geldi sanki dediğin gibi bir numarası yok azize hanım daha candan davranıyor. Ama tabi senin kararın canım. Allah gönlüne göre versin inşallah cinsiyeti belli oldu mu
evet canım kızım olacak hayırlısıyla sağlıkla inşallah

Kızlaaar selamlar bugün azize hanıma gittim hamileyim Çok yeni daha ama bakalım inş sağlıkla geçer zaman doktoruda sevdim ilgili sıcak kanlıydı muhtemelen devam ederim azize hnmla
Canim msjmi gordugunde lutfen doner misin:KK43: ben gebzede yeniyim hicbir hastane dr hakkinda bilgim yok. Yeni hamileyim... medikalparka mi gittiniz ve hangi hastane hangi doktoru onerirsiniz????

Amanullah Çağatay beye muayene için gittiğimde iki adet miyomum olduğunu ve anne olamayacağımı belirtti. Ve o andan sonra hep bir moral bozukluğu hayatımda yer aldı. Ardından başka iki doktora gittiğimde böyle bir şey olmadığını gayet sağlıklı olduğumu söylediklerinde bu kişiye bana yaşattığı korkular için söyleyecek bir şey bulamadım. Ve yaşadığım bu olayı başka kişilerde yaşamaması adına burda belirtme gereği duydum. Siz siz olun daima bir ikinci kişiye daha başvurun..

Merhaba kizlar konak hastanesinde ve medical de normal dogum yanlisi doktor oneriniz varmi ozellikle bu konuda muge emeksiz ve azize hanim in tutumunu merak ediyorum ikisinden birine gidicem gibi duruyor :anneadayı:

Merhaba kizlar konak hastanesinde ve medical de normal dogum yanlisi doktor oneriniz varmi ozellikle bu konuda muge emeksiz ve azize hanim in tutumunu merak ediyorum ikisinden birine gidicem gibi duruyor :anneadayı:
Merhaba ben de şu anda 10 haftalık hamileyim Azize hanıma gidiyorum çok memnunum. Müge hanıma da gittim o da iyi ama çok konuşmuyo anlatmıyo biraz donuk sanki. Azize hanım genç dinamik çok güzel bilgilendiriyo ve rahatlatıyo. Ayrıca normal doğum yanlısı ben çok memnun kaldım

Merhaba ben de şu anda 10 haftalık hamileyim Azize hanıma gidiyorum çok memnunum. Müge hanıma da gittim o da iyi ama çok konuşmuyo anlatmıyo biraz donuk sanki. Azize hanım genç dinamik çok güzel bilgilendiriyo ve rahatlatıyo. Ayrıca normal doğum yanlısı ben çok memnun kaldım

Ikisi arasinda kaldim bnde.azize hanimi sececegim artik onun hakkinda daha fazla bilgi edindim.bakalim hakkimizda hayirlisi bn 35 i bitiriorum dogumdan sonra yazarim yorumumu

Ya bana da yardimci olun fikir verin. En son pelin san a gittim ama supheliyim. Yuzyilda duygu baz i duyuyorum koray ozbayi duyuyorum

Back