Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Antalya’daki en iyi tüp bebek merkezi ya da kadın doğum doktoru
- Konu Sahibi straniera
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba hamilesiniz sanırım tebrik ederim Antalya IVF de mi tedavi oldunuz? Ben Vitale de Taner beye gidiyorum ve önümüzdeki ay tüp bebek için tedaviye başlayacağızDoktorum kemal bey hayırlı olsun bu arada
- 26 Ekim 2019
- 33
- 19
- 3
Merhaba vitale da tüp bebek tedavisi yapılıyor muMerhaba hamilesiniz sanırım tebrik ederim Antalya IVF de mi tedavi oldunuz? Ben Vitale de Taner beye gidiyorum ve önümüzdeki ay tüp bebek için tedaviye başlayacağız
emin değilim ama antalya tüp bebekle beraber yapılıyor sanırım. daha ben de araştırmadımMerhaba vitale da tüp bebek tedavisi yapılıyor mu
- 26 Ekim 2019
- 33
- 19
- 3
Merhaba sprem DNA hasarı testini nerden yaptınız ve eşiniz tedavi olunca geçti miSperm dna hasarı vardı siz neden başladınız?
Yapılıyor, ama bildiğim kdarıyla antalya ivf nin laboratuvarını kullanıyorlar. Zaten binalar yan yana. İvf nin embriyologları en yüksek başarı oranına sahip olduğu söyleniyor..Merhaba vitale da tüp bebek tedavisi yapılıyor mu
Malesef tedavisi yok sanırım dna hasarı değilde kromozon bozukluğu bizimkisiMerhaba sprem DNA hasarı testini nerden yaptınız ve eşiniz tedavi olunca geçti mi
Mrb bayanlar 19 yıllık evliyim ilk iki tüp bebek denemesini antalya ıvf de yaptık bundan 9 yok önce ikiside tuttu ilki kalp atışı olmadığından alındı 4 ay sonra dondurulmuşlarla denedik çok şükür 9 yaşında bir oğlum var şimdi tekrar denedik ama ankaradayız şuanda meslekten dolayı burada tekrar denedik 3 kez bugün transferin 13. Günü çok bi umudum yok sanırım negatif çünkü 9. Günü dayanamayıp tahlil yaptırdım sonuç 1.0 dı Ama önümüzdeki ay Antalya ıvf ye gidip tekrar ve son kez denemek istiyoruz yaşım 38 bu arada demem oki yani ben hep umutluyum Antalya ıvf den Kemal özgürden Allahım isteyen herkeze hayırlısı ile nasip etsin inşallah Allah yardımcısı olsun herkezin
Allah isteyen herkese nasip etsin... ama ne guzel sizin bir evladınız varmış sağlıkla büyüsün. insallah kardesi de olur Yaşınız daha cok genc umudunuzu kaybetmeyinMrb bayanlar 19 yıllık evliyim ilk iki tüp bebek denemesini antalya ıvf de yaptık bundan 9 yok önce ikiside tuttu ilki kalp atışı olmadığından alındı 4 ay sonra dondurulmuşlarla denedik çok şükür 9 yaşında bir oğlum var şimdi tekrar denedik ama ankaradayız şuanda meslekten dolayı burada tekrar denedik 3 kez bugün transferin 13. Günü çok bi umudum yok sanırım negatif çünkü 9. Günü dayanamayıp tahlil yaptırdım sonuç 1.0 dı Ama önümüzdeki ay Antalya ıvf ye gidip tekrar ve son kez denemek istiyoruz yaşım 38 bu arada demem oki yani ben hep umutluyum Antalya ıvf den Kemal özgürden Allahım isteyen herkeze hayırlısı ile nasip etsin inşallah Allah yardımcısı olsun herkezin
merhaba bizde akdeniz üniversitesi öğretim üyesi doç.dr mete çağlar a muayene olduk. bizi aynı gün tüp bebeğe yönlendirdi. evraklarımızı hazırladık yarın hastaneye götüreceğizMerhaba, Akdeniz Universitesi Tüp Bebek Merkezinden Doç.Dr. Şafak Olgan'a randevu aldık.Gelecek hafta gideceğiz :) Kendisi ile ilgili yorumlar oldukça iyi.
sizin tedaviniz ne durumda
İnşaAllah güzel hayırlı haberler almak nasip olur
Merhaba, siteye bir süredir girmediğim için cevap veremedim, kusura bakmayın. Biz de Şafak Bey ile başladık tedaviye, şuan herşey yolunda ilerliyor. Buradaki klinikten de oldukça memnunuz. Daha önce iş yoğunluğu vs nedeniyle hemen sonuç almak İçin hep özel hastanelere gittim, dolayısıyla üniversite hastanesinde herşey yavaş ilerleyebilir diye endişeliydim ama herşey hızlı akıyor, ilgililer de gayet yardımcı. Düşünen varsa tavsiye ederimmerhaba bizde akdeniz üniversitesi öğretim üyesi doç.dr mete çağlar a muayene olduk. bizi aynı gün tüp bebeğe yönlendirdi. evraklarımızı hazırladık yarın hastaneye götüreceğiz
sizin tedaviniz ne durumda
İnşaAllah güzel hayırlı haberler almak nasip olur
kusur ne demek estağfurullah. çok teşekkür ederim cevap verdiğin için tatlım. Rabbim gönlüne göre herşeyin hayırlısını nasip etsinMerhaba, siteye bir süredir girmediğim için cevap veremedim, kusura bakmayın. Biz de Şafak Bey ile başladık tedaviye, şuan herşey yolunda ilerliyor. Buradaki klinikten de oldukça memnunuz. Daha önce iş yoğunluğu vs nedeniyle hemen sonuç almak İçin hep özel hastanelere gittim, dolayısıyla üniversite hastanesinde herşey yavaş ilerleyebilir diye endişeliydim ama herşey hızlı akıyor, ilgililer de gayet yardımcı. Düşünen varsa tavsiye ederim
şuan yoldayım evrak vermeye gidiyoruz. bir sonraki aşama ne olur bilemiyorum. merakla bekliyorum
manavgatta oturuyorum ben Antalyaya 1 saat uzaklıkta. sen.neredesin ? sakıncası yoksa ya da özelden yazabilirsin?
bu arada işlerin hızlı ilerliyor olması güzel. buna sevindim. İnşaAllah herşey olumlu gider hepimiz için
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Rapormu cıkarıyorsunuz erkek faktörümü bende Şafak hocadan memnun kaldım ama evrak hazırlamıştık tam rapor onaylanacak yazın tedavı onermedı bızde baya erteledik 2 sene olms tam karar verırsek tekrar gıdecegız ama sperm testlerini toparlamak uzun surebılıyor 3 ayrı hastaneden 1 yıl ıcınde ıstenmıstı siz basladınız mı be durumdasınız ?kusur ne demek estağfurullah. çok teşekkür ederim cevap verdiğin için tatlım. Rabbim gönlüne göre herşeyin hayırlısını nasip etsin
şuan yoldayım evrak vermeye gidiyoruz. bir sonraki aşama ne olur bilemiyorum. merakla bekliyorum
manavgatta oturuyorum ben Antalyaya 1 saat uzaklıkta. sen.neredesin ? sakıncası yoksa ya da özelden yazabilirsin?
bu arada işlerin hızlı ilerliyor olması güzel. buna sevindim. İnşaAllah herşey olumlu gider hepimiz için
Mete hoca ile başladım tedaviye. 25 aralık ta ilk transferim oldu ama malesef tutmadı. başka da embriyom yok. O o sebeple başa döndüm. rahimde birkaç şerit tarzı şeyler görmüştü dr. onlar transferi olumsuz etkilemiş olabilir . haftaya histereskopi yapılacak sonraki adetimde bir aksilik olmaz ise 2. tedavim başlayacak. hastanedeki tüp bebek doktorları çok iyi ve ayrıca hemşireler de çok ilgili. hızlı ilerliyor herşeyRapormu cıkarıyorsunuz erkek faktörümü bende Şafak hocadan memnun kaldım ama evrak hazırlamıştık tam rapor onaylanacak yazın tedavı onermedı bızde baya erteledik 2 sene olms tam karar verırsek tekrar gıdecegız ama sperm testlerini toparlamak uzun surebılıyor 3 ayrı hastaneden 1 yıl ıcınde ıstenmıstı siz basladınız mı be durumdasınız ?
Nasip te varsa vakti saati de gelmişse oluyor
herkesin hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Mete hoca ile başladım tedaviye. 25 aralık ta ilk transferim oldu ama malesef tutmadı. başka da embriyom yok. O o sebeple başa döndüm. rahimde birkaç şerit tarzı şeyler görmüştü dr. onlar transferi olumsuz etkilemiş olabilir . haftaya histereskopi yapılacak sonraki adetimde bir aksilik olmaz ise 2. tedavim başlayacak. hastanedeki tüp bebek doktorları çok iyi ve ayrıca hemşireler de çok ilgili. hızlı ilerliyor herşey
hersey gönlünüzce olsun sabır işi biliyorsunuz süreç uzun ama umarım bekledıgınıze değer ve güzel sonuçlar alırsınız ıkıncı seferde sorunlar daha kolay tespıt edılıp önlem alınıyor memnun kalmanıza hızlı ılerlemesıne sevındım pandemı dolayısıyla merkezin falıyeti durdu diye düşünüyordum hasta sayısında bır azalma varmı ben gittiğimde çok kalabalıktı ve koşturmacaydı Raporsuz mu tedavı oldunuz ücreti nedir önceden raporlu bin küsür falandı İlaclar karsılanıyordu raporsuz nasıl , rapor düşünürsem bir sene daha atacak gibi benımdeMete hoca ile başladım tedaviye. 25 aralık ta ilk transferim oldu ama malesef tutmadı. başka da embriyom yok. O o sebeple başa döndüm. rahimde birkaç şerit tarzı şeyler görmüştü dr. onlar transferi olumsuz etkilemiş olabilir . haftaya histereskopi yapılacak sonraki adetimde bir aksilik olmaz ise 2. tedavim başlayacak. hastanedeki tüp bebek doktorları çok iyi ve ayrıca hemşireler de çok ilgili. hızlı ilerliyor herşey