• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya’daki en iyi tüp bebek merkezi ya da kadın doğum doktoru

Canım Mehmet bey varken Murat beyde mi oradaydı ben Murat bey sonradan başladı diye görmüştüm de ☺ Sizin değerler nasıldı hiç genetik test öneren olmadı bize
Yok beraber ilgilendiler ama mehemet bey dışardan geldi toplama işlemini yaptı. Diğer işlemeleri murat bey yaptı biz değerler düşük olunca sebebini araştırdık hem murat bey hem mehmet bey memorialdaki üroloji uzmanına yönlendirdi genetik testi o istedi

Yok beraber ilgilendiler ama mehemet bey dışardan geldi toplama işlemini yaptı. Diğer işlemeleri murat bey yaptı biz değerler düşük olunca sebebini araştırdık hem murat bey hem mehmet bey memorialdaki üroloji uzmanına yönlendirdi genetik testi o istedi
Anladım canım nasıldı peki değerler bizden üroloji uzmanları istemedi hiç de benzerse eğer yaptıralım o yüzden soruyorum :)

Anladım canım nasıldı peki değerler bizden üroloji uzmanları istemedi hiç de benzerse eğer yaptıralım o yüzden soruyorum :)
2.5 milyon ama çok sağlıklı değildi mutlaka ürolojiye gidin belki varikoseldir eğer öğleyse tedavisi mümkün örneğin eşimde y delesyon dna sorunu çıktı tedavisi mümkün değil

2.5 milyon ama çok sağlıklı değildi mutlaka ürolojiye gidin belki varikoseldir eğer öğleyse tedavisi mümkün örneğin eşimde y delesyon dna sorunu çıktı tedavisi mümkün değil
Gittik canım çok gittik çok ilaçlar kullandık bizim 8 milyondu morfolojisi 10.9du sonra 5 milyona düştü cunku hormon ilacı kullandı Ters tepti o ilaç da ama %88i normal başlı %50si hareketliydi

Bu biraz yorucu ama aynı zamanda heyecanlı bir süreç.Biz de bugün ciddi anlamda ilk adımı atmış olacağız. Daha önce kontrollerimizi yaptırmıştık ama deneme süremiz 1,5 seneyi geçtiği ve bir sorun olmamasına rağmen gebelik gerçekleşmediği için bu kez tüp bebek süreci ile ilgili ilk kez bir doktora birlikte gideceğiz.Umarım hepimiz için güzel ilerler süreç :)

Murat bey ve mehmet öztürkmen beni yanlış yönlendirdi inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız sonuçta iyi hoca kalbinizi ferah tutun bizde bazı aksilikler yaşandı uzun hikaye 3 embriyom gitti ayrıca tüp bebek biraz da şans kime güvendiyseniz orda devam etmek en doğrusu... bu arada yaş kaç kaçıncı denemeniz?
Evet doğru şans işi. Ben 33 yaşındayım ilk deneme. aşılama 1kere denedik olmayınca süreci kısaltmak istedim. Yorucu cunku.. allah herkese en kısa zamanda nasip etsin. Belki anadolu hastanesiyle de görüşebilirim. Orayı da met ediyorlar. Sizin 2.sanırım iyi haberler alırız sizden insallah

Ben dediğim gibi dün Akdeniz Üniversitesi Doç Dr Şafak Olgan a muayene oldum, doktorun ilgisinden ben ve eşim oldukça memnun kaldık,kafamızdaki her soruyu rahatlıkla sorduk ve cevaplarımızı da aldık, bazı doktorlardaki geçiştirme durumunu hissetmedik. Araştırdığımızda da yorumlar çok iyiydi, gittiğimizde de hastaları kendisinden çok memnun olduklarını söylediler. Biz sıra beklememek için özel hasta olarak randevu almıştık, 150 TL gibi bir ücret ödedik. Eğer doktor arayışınız varsa Şafak Bey i de değerlendirebilirsiniz. Biz de Temmuz sonunda tüp bebek sürecine başlıyoruz :)

Evet doğru şans işi. Ben 33 yaşındayım ilk deneme. aşılama 1kere denedik olmayınca süreci kısaltmak istedim. Yorucu cunku.. allah herkese en kısa zamanda nasip etsin. Belki anadolu hastanesiyle de görüşebilirim. Orayı da met ediyorlar. Sizin 2.sanırım iyi haberler alırız sizden insallah
İnşallah aynı yaşlardayız umarım güzel sonuçlar alırız 🙏🙏🙏🙏🙏 gelecek tüp bebek orayı hiç bilmiyorum. İlk denemem memorialda oldu şimdi antalya ıvf deyim

İnşallah aynı yaşlardayız umarım güzel sonuçlar alırız 🙏🙏🙏🙏🙏 gelecek tüp bebek orayı hiç bilmiyorum. İlk denemem memorialda oldu şimdi antalya ıvf deyim
Canım antlaya ıvf demisin sende benimde embriyolar donduruldu laparoskopi oldum yeni transfer için bekliyorum doktorun kim

Bu araştırma süreci gerçekten çok yorucu olabiliyor, özellikle çok iyi bilmediğiniz bir şehirdeyken. Şafak Bey den sonra olmazsa bir de Murat Bey den randevu alayım.Teşekkür ederim paylaşım için:)

bencede bir al ve başarı oranlarını sor. 10 hastada gebelik yakalama çok düşük çünkü tıp hastanesinde..

Back