• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze'de Konak Hastanesi, Yuzyil Hastanesi ve Merkez hastanesi kadin dogum doktorlari

Dediklerine gitmedim geçen merkeze cihangire gittim iyiydi bence
Onunla ilgili iyi yorumlar okumadim. Bi arkadasimda ona gitti. Dogum yapacağı sırada amerikadaymis cihangir ay. Ona odedigi paralar bosuna gitti. Baska dr ile dogum yapmak zorunda kaldi

Canım öyle öyle şimdi ki doktorlar bezmiş mi napmış sen susarsan oda susuyor .. Sen sürekli soru sor tahlil yapmasını söyle.. Daha öncede demiştim ben bu doktor bulamamanın derdine evladımı daha karnımdayken kaybettim... Hep susuyordum doktor birşey demezse ben sormuyordum. Şimdi ölü doğum için yapılan araştırmalar da testlerde sürekli sorular soruyorum zorla konuşuyorlar.. Özellikle özel hastahanelerdeki doktorlar soruları tatmin edici şekilde cevaplandırmıyorlar..... 2 eltimde amanullah beye gitti memnunlarda ama oda sezeryan yanlısı bir doktor... Ben Çayırova da olduğum için pendiğede yakınım yüzyıl pendikte doğum yaptım doğum şartları da iyi doktorları da.. Orayıda bir araştır derim.
Gebeligimin ilk gununden itibaren hep amanullah beye gittim. Telas yaptirmadan ilgilenen bir doktor.asiri rahat gibi gorunuyor ama teshisleri ve kararlari kesinlikle cok yerinde.bazi onlemleri size hissettirmeden kendisi aliyor.kilolu bir bebegim olacakti ve erken dogum riski hissetmisti.32 haftaydi anirim akciger gelistirici igne yapilmasini onerdi.ama bana erken dogum vs hic bahsetmedi.nitekim erken dogum oldu.beni normal doguma ikna etmeye cok ugrasti.sezaryen yanlısı hic degil.gerek olmasa onermezdi bence.ama ben onu sezaryene ikna ettim zar zor.ameliyat yerim hic belli degil.pahali ilaclar yaziyor ama ise yariyor.tavsiye ederim

Hamileliğim boyunca devlet hastanesine gittim gebze fatih devlet hastanesine ama orda doğum olmadığından farabiye gitmek zorunda kaldım sonuncu kontrollerde ama ordanda ben memnun kalmadım suratsız doktorları suratsız doktor asistanları vardı bunlar böyleyse ebeleri kimbilir nasıldır dedim. 10.01.2020 11 gibi sancim başladı nişanım geldi gebze fatih devlet hastanesine gittim doğumhane de nst ve alttan muayene oldu 3-4 cm açılma var sancinda var dendi nerde doğum yapılacaksa o hastaneye gidin yatışınız verilsin dedi. Bende özel yüzyıl hastanesine gittim. 09.01.2020 de yüzyıl da seher hanıma gitmiştim muayene ye ilk gidisimdi çok memnun kalmıştım. Doğuma da oraya karar verdim ve oraya gittim. Doğumuma seher çınar doktorum girdi bir kez muayene olmama rağmen sürekli hastası olmama rağmen doğumuma girdi beni kabul etti öyle sakin öyle ilgili bilgili bir doktor ki hiç pişman olmadım çok memnun kaldım ben sancı çekerken o önümde dua ediyordu çok hoşuma gitti. Bir daha aynı şeyler olsa yine onu seçer yine ona giderim. Herkese de sonuna kadar tavsiye ederim bence alanında 1 numara

Hamileliğim boyunca devlet hastanesine gittim gebze fatih devlet hastanesine ama orda doğum olmadığından farabiye gitmek zorunda kaldım sonuncu kontrollerde ama ordanda ben memnun kalmadım suratsız doktorları suratsız doktor asistanları vardı bunlar böyleyse ebeleri kimbilir nasıldır dedim. 10.01.2020 11 gibi sancim başladı nişanım geldi gebze fatih devlet hastanesine gittim doğumhane de nst ve alttan muayene oldu 3-4 cm açılma var sancinda var dendi nerde doğum yapılacaksa o hastaneye gidin yatışınız verilsin dedi. Bende özel yüzyıl hastanesine gittim. 09.01.2020 de yüzyıl da seher hanıma gitmiştim muayene ye ilk gidisimdi çok memnun kalmıştım. Doğuma da oraya karar verdim ve oraya gittim. Doğumuma seher çınar doktorum girdi bir kez muayene olmama rağmen sürekli hastası olmama rağmen doğumuma girdi beni kabul etti öyle sakin öyle ilgili bilgili bir doktor ki hiç pişman olmadım çok memnun kaldım ben sancı çekerken o önümde dua ediyordu çok hoşuma gitti. Bir daha aynı şeyler olsa yine onu seçer yine ona giderim. Herkese de sonuna kadar tavsiye ederim bence alanında 1 numara
ah ne güzel bende bilgi arıyorum ama bulamıyordum yüzyıl hastanesi ile ilgili
14+1 de iken seher hanima gittim ilk defa bende çok sevdim memnun kaldım
fakat hastane nasıl doğumhanesi nasıl çok merak ediyorum açıkçası
daha evvel Türkiye de doğum yapmadım çünkü
Doğuma acaba babanın girmesine müsaade eder mi
Ve merak ettifim bir konu da doğum ücreti
haziran ortalarinda tekrar gideceğim bakalım inşallah Seher hanım ile ilerleyebiliriz

• Beğen
Reactions: Dge
haziran ortalarinda tekrar gideceğim bakalım inşallah Seher hanım ile ilerleyebiliriz
Doğum ücreti biraz fazla ama bana kalırsa değer gerek doğum olsun gereksede doğum sonrası olsun benim için sıkıntısız geçti. Doğum ücreti normal doğum yaptım ben ve 2250 tl ödedik eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için 3000 den düştü yani 3000 tl diyebiliriz. Doğumhane benim girdigim yer aksam saati olduğu için güneş ışığı aliyor mu bilemiyorum ama biraz renkli falan olsa insanin biraz daha ruhu açılırdı. Gerçi o sancılarla bu işe yaraymiydi emin değilim. Gelelim doğuma yanına biri girebilir mi konusuna evet girebiliyor hatta o kadar girebiliyor ki benim doğumuma yanimda refakatçi diye getirdigim görümcem girdi😬 eşini çağırabiliriz dediler istersen diye ama ben istemedim. 🤭

Rabbim hayırlısı ile doğum yapıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Hayırlı Bayramlar 🤗

Doğum ücreti biraz fazla ama bana kalırsa değer gerek doğum olsun gereksede doğum sonrası olsun benim için sıkıntısız geçti. Doğum ücreti normal doğum yaptım ben ve 2250 tl ödedik eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için 3000 den düştü yani 3000 tl diyebiliriz. Doğumhane benim girdigim yer aksam saati olduğu için güneş ışığı aliyor mu bilemiyorum ama biraz renkli falan olsa insanin biraz daha ruhu açılırdı. Gerçi o sancılarla bu işe yaraymiydi emin değilim. Gelelim doğuma yanına biri girebilir mi konusuna evet girebiliyor hatta o kadar girebiliyor ki benim doğumuma yanimda refakatçi diye getirdigim görümcem girdi😬 eşini çağırabiliriz dediler istersen diye ama ben istemedim. 🤭
Allah razı olsun bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende 3-4 bin en az hesaplıyorum açıkcası. Daha uygununu bulmak zor sanırım. Tabi Fatih yada Farabi ye gitmek var ama ona da cesaretim yok açıkçası. Ahh gerçekten mi bu çok güzel ,🙈😄 benim diğer iki doğumumda eşim yanımda idi başkasını istemedim ama Türkiye de eşin gelmesine müsade yok diyorlar genelde. Bir sonra ki randevu da mutlaka sormam gerek. Hayırlı bayramlar dilerim. 🌸

• Beğen
Reactions: Dge
Allah razı olsun bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende 3-4 bin en az hesaplıyorum açıkcası. Daha uygununu bulmak zor sanırım. Tabi Fatih yada Farabi ye gitmek var ama ona da cesaretim yok açıkçası. Ahh gerçekten mi bu çok güzel ,🙈😄 benim diğer iki doğumumda eşim yanımda idi başkasını istemedim ama Türkiye de eşin gelmesine müsade yok diyorlar genelde. Bir sonra ki randevu da mutlaka sormam gerek. Hayırlı bayramlar dilerim. 🌸
Gebze fatih devlet hastanesinde doğum yaptırmıyorlar malesef. Gece nöbetçi kadın doğum doktorları yokmuş.

hanımlar çiğdem kılıç a giden doğum yapan var mı acaba ?

hanımlar kimse yazmamış ama ben bugün Çiğdem hanıma muayene oldum
aklımda ki soruları sordum
şimdilik memnunum
insallah doğumdan sonra da güzel yorumlar yazarım

Merhaba kızlar,
Bende fatih devlette muayene oldum çocuk istediğimiz için. Klomene başladım fakat doktor pek takip falan istemedi ilgilenmedi gibi. O yüzden özelde ilgili bir doktor arıyorum. Doğum öncesi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Merhaba kızlar,
Bende fatih devlette muayene oldum çocuk istediğimiz için. Klomene başladım fakat doktor pek takip falan istemedi ilgilenmedi gibi. O yüzden özelde ilgili bir doktor arıyorum. Doğum öncesi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Yüz yıl hastanesi Çiğdem hanım tavsiye ederim.

Merhabalar. Gebelik takibi için doktor bakınıyorum. Gebze'de önereceğiniz doktor var mı?

Back