• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze'de Konak Hastanesi, Yuzyil Hastanesi ve Merkez hastanesi kadin dogum doktorlari

sun--

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
14
2
1
35
Arkadaslar merhaba iki bucuk aylik hamileyim ama henuz doktor belirleyemedik kimseyi tanımadığınız icinde arastiriyorum.Konak hastanesindeki Soley Esmer Hanim ve Müge Emeksiz hanim hakkında Yuzyil hastanesi Duygu Baz Hakkinda ve merkez hastanesi Pelin San hakkinda bilgisi olanlar yardimci olursa çok sevinirim.Simdiye kadar Pelin hanima gittim doktor iyi ancak hastaneden memnun olmadığımiz icin baska birisini ariyoruz.Yardimci olursaniz cool sevinirim

Hala doktor arıyorum lutfen tavsiyelerinizi yazar misiniz Konak hastanesinde Müge hanima gidiyordum ancak onunla ilgili iyi seyler duymadığım icin yeniden doktor ariyorum

Kesinlikle bu konuda geç kalma ve hemen seni devamlı takip edebilecek bir doktor bul. Malesef ben o doktorların hiç birine tutunamayıp Kaynarca yüzyıl hastanesine Neslihan Şeker e gittim son zamanlarımda ve doktor doktor gezdiğim birinin düzgün takip etmediği için sonunda miniğimin kalbi durdu ve geçen hafta ölü doğum yaptım :( lütfen sende geç kalma biri takip etsin sadece..

Basiniz sagolsun cok gecmis olsun bende bu durumlardan oturu bir an oncr doktorumdan emin olmk istiyorum ya da yeni bir doktor bulmak istiyorum su an 19. Haftadayim bu konuda fikri olan doktorundan memnun kalan arkadaslardan yrdim istiyorum

Yüzyıl hastahanesindeki duygu baz a gidiyor bir tanıdığım memnun olduğunu gerektiğinde whatsapptan konuşabildiğini söyledi.. Sürekli kalp atışını dinlemiyormuş zararlı diye.. Araştır biraz istersen.

Tesekkur ederim cnm arastiriyorum da yapabildigim internet yorumlarina bakmak ve daha once gidenlere sormak insallah uygun birini bulurum Duygu Baz o doktoruda duymustum ama hic tanidiklarimdan giden olmadığından bi fikrim yoktu

Tesekkur ederim cnm arastiriyorum da yapabildigim internet yorumlarina bakmak ve daha once gidenlere sormak insallah uygun birini bulurum Duygu Baz o doktoruda duymustum ama hic tanidiklarimdan giden olmadığından bi fikrim yoktu
İnşaAllah tez zamanda guvenebilecegin iyi bir doktor bulabilirsin.. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına alabilmeyi nasip etsin..

Merhaba ben de ikinci bebeğime hamile kalmayı planlıyorum Allah nasip ederse. Medikal parkta azize hanıma gittim spiralimi çıkarttırmaya ve çok memnun kaldım. Hala doktor bulamadıysan bir görün derim

Konak hastanesi evime yakın diye müge emeksiz'e de gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim Azize hanım hakkındaki yorumları okuyunca. Müge hanım nasıl bir doktordu ne duydun hakkında internette hakkında yorum yazmamışlar ben de çok merak ediyorum.

MUge hanmin aslinda bi kotulugunu gormedim ama bi arkadasim yanlis teshisleri oldugunu soyledi
BIRDE biraz ilgisiz bir doktor yani mesela ben ilk gittigmde 3. Ayim bitmisti hic bir ilac kullanmiyordum ama bildigim arastrdgm kadarıyla kan ilaci filan kullanmam gerekiyordu . Doktora herhangi bir ilac kullanmam gerekiyir mu diye sorunca ha evet ilac yazalim sana deyip o seklde yazdi

Konakta müge emeksiz iyi ama hani çok sıcak ilgili değildi bir de hastane olarak konağı bilmiyorum hiç odaları falan tecrube edenler paylaşırsa süper olur

Anladım canım ilgili olması önemli tabi. Medical parkta burcu hanıma gitmiştim ben daha önce ama pek memnun kalmadım açıkcası. Güleryüzlü gibi duruyor ama geçiştirircesine muayene ediyor yoğunluğundan kaynaklı sanırım. Bi de arkadaşım muayene oldu bi tetkik istedi ondan sonuçlarını whatsapp'dan söyleyecekti ama sonuçlarınız görünmüyor tekrar hastaneye gelin falan demiş. Halbuki arkadaşım sonuçlarını almıştı telefondan danışmak istedi ama msjlarına cevap vermedi o da biraz ilgisiz yani.

Medikalde azize hanımı brğendim ben amanullaha da iyi diyorlar ama ben gitmedim bilmiyorum. Şu anda doktorun kim senin

Esasen ilk muayeneye gittim simir testi kan tahlili falan yaptık folik asit yazdı ama beni muayene ettikten sonra odadan cıktı asistanıda cıktı peçete için seslenmek zorunda kaldım geçmişolsun demedi odadan cıktı ben sordum kalkayımmı diye ben giyinirkende eşime anlattı ilaçlaro şöyle kullansın diye bana anlatması gerekirdi yani doktor arıyorum gebe değilim ama öncesinde doktoru bulmak önemli

Esasen ilk muayeneye gittim simir testi kan tahlili falan yaptık folik asit yazdı ama beni muayene ettikten sonra odadan cıktı asistanıda cıktı peçete için seslenmek zorunda kaldım geçmişolsun demedi odadan cıktı ben sordum kalkayımmı diye ben giyinirkende eşime anlattı ilaçlaro şöyle kullansın diye bana anlatması gerekirdi yani doktor arıyorum gebe değilim ama öncesinde doktoru bulmak önemli
Evet haklısın doktor çok önemli. Ben de şu anda hamile değilim ama istiyorum Allah nasip ederse. Doktor arayışındaydım ama büyük ihtimal azize hanıma gideceğim. Haklısın sana anlatması gerekirdi ilaçları peki ultrasonla bakarken nasıldı anlatıyor mu güzelce? Güleryüzlü mü? Bi de folik asit hangisini başladı?

Sorun gözükmüyo dedi sadece başka detay vermedi folidaysiod vermiş bende sonuclardan sonra medikal yapıcam bi bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun inşallah bana da folio verdi azize hanım anlatarak devletin ödediği folbiolun 5 mg olduğunu gebeler için günlük 400 mcg yeterli olduğunu falan söyledi. Spiralim vardı çıkartırken de sürekli konuştu benimle hiç ağrı hissetmedim sağolsun eli de hafif.

Back
X