- Emoji Skoru
- 10.241
- Puanlar
- 773
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
canım inan bende hatırlayamadım yaa 11 b de bi onur vardı hatırladığım L'de de ersini tanırdım perşembe cuma grubuydun o zaman sen..bende akşamcıydım sonra son sınıfta 11 b ye verildim staj yüzünden ama fazla kalmadım o sınıfta eski sınıfıma geri döndüm 11 L ye ilk dönem o sınıftaydım o yüzden hatırlayamıyorum seni belki görsem çıkartırım canım onur barış soydan felan vardı o sınıftaydı yanlış hatırlamıyorsam kızlardan arzu ayşe rabia felan vardı tanırsın onları ben ortada ön sırada oturuyodum yanımdada manyak bi kız vardı sen uzun boylu esmer bi kızmıydın
epey gebzeli varmış da haberimiz yokmuş... su ile ilgili ben çarşıdaki tarihi çeşmeden içince ayrılınamıyormuş diye duymuştum ki ben de maalesef içtim o sudan. Bu söze de çok inanıyorum artık.. Tüm ayrılma çabalarım sonuçsuz kaldı çünkü... Üniversiteye gittim dönmiycem İzmit'te çalışcam dedim tıpış tıpış döndüm. Sonra İngiltere'ye gittim bi daha dönmem Gebze'ye dedim yine geldim tıpış tıpış... Karşıda iş buldum ev aramaya başlamıştım artık orda yaşamak için (ki hep hayalimdi) ama Gebze'den çok çok daha iyi bir iş teklifi aldım ve yine geri geldim. Artık tek şansım evlenince kurtulmak dedim ama eşim de Gebzeliydi ve işyerlerimiz burdaydı o yüzden çok uzağa gitme şansımız de yoktu maalesef. Evlenince Darıca'ya taşındık çok uzak olmasa da yine Gebze dışıydı ama bebek olunca ve işe dönünce tekrar Gebze'ye ailelerimizin yakınına geldik. Dolayısıyla o sözün gerçekliğine çook inanıyorum.. Gerçi hala o çeşmeden su içiliyor mu onu bilmiyorum..
Kulübün sultanı ben çarşıya yakınım.Tatlıkuyudanım...
hadi canım bende bekarken arapçeşmedeydim cezaevine yakındı evim ablam orda yeşil bloklarda oturuyo görüşelim dicektim ama sen doğurucaksın yaza kaldı artık canım benim bebişde büyüsünsagolun kızlar guzel dıleklerınız ıcın
nısanurum gebzenın neresındesın
ben arapcasmedeyım
yenı beledıye bınasına cok yakın
evet canım ersinlerin sınıfındaydım ben ve çok yakın arkadaşımdı onurlada aynı köydeniz perşembe cumaydı evet sizin sınıfada gelmiştim sizin sınıfta arzu vardı barış soydan vardı onlarıdamı hatırlamadın kız kaydirigubbakcemile3canım inan bende hatırlayamadım yaa 11 b de bi onur vardı hatırladığım L'de de ersini tanırdım perşembe cuma grubuydun o zaman sen..
barış soydanı inan hatırlamadım canım arzuyu tanıyorum sarışın bi kızdı..hadi canım bende bekarken arapçeşmedeydim cezaevine yakındı evim ablam orda yeşil bloklarda oturuyo görüşelim dicektim ama sen doğurucaksın yaza kaldı artık canım benim bebişde büyüsün
evet canım ersinlerin sınıfındaydım ben ve çok yakın arkadaşımdı onurlada aynı köydeniz perşembe cumaydı evet sizin sınıfada gelmiştim sizin sınıfta arzu vardı barış soydan vardı onlarıdamı hatırlamadın kız kaydirigubbakcemile3
evet senin facen varmı canım varsa ekleyelim dicektim hem belki çıkartırız birbirimizi :dance:barış soydanı inan hatırlamadım canım arzuyu tanıyorum sarışın bi kızdı..
var canım ama her önüne gelen eklemesin diye gizli yaptım arasanda çıkmaz yani :))) istersen sen ver ben ekliyimevet senin facen varmı canım varsa ekleyelim dicektim hem belki çıkartırız birbirimizi :dance:
kulubun sultanı
sagol cnm
kısmetse özel yüzyıl hastanesinde yapacagım cnm
hayırlısı bakalım...
kızlar soğuklar iyice geldi buluşmayı baharda yapsak şurda 3 4 ay sonra bende ve benim gibi bebeği küçük olanlarda katılabilir dahada çoğalıcaz daha bu topiği keşfedemeyenler var
kulubun sultanı
cnm ben ahmet beyde dogum yapacam kısmetse
murat bet dıye bırı yok
o dedıgın dr ahmet esmer
evet karısıda soley esmer
cnm kısmetse normal yapacagım
allahtan bısey cıkmazsa
gunumun dolmasına 2 gun var
5 ıcakta 40.haftam bıtıyor
hepınızden dua beklıyorum kızlar
şimdiden tesekkur ederım
kulubun sultanı
cnm ben ahmet beyde dogum yapacam kısmetse
murat bet dıye bırı yok
o dedıgın dr ahmet esmer
evet karısıda soley esmer
cnm kısmetse normal yapacagım
allahtan bısey cıkmazsa
gunumun dolmasına 2 gun var
5 ıcakta 40.haftam bıtıyor
hepınızden dua beklıyorum kızlar
şimdiden tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?