Gebze- Darca civar oturan kzlar....

sagolun kızlar guzel dıleklerınız ıcın
nısanurum gebzenın neresındesın
ben arapcasmedeyım

yenı beledıye bınasına cok yakın

canım inan bende hatırlayamadım yaa 11 b de bi onur vardı hatırladığım L'de de ersini tanırdım perşembe cuma grubuydun o zaman sen..

kızlar ne güzel valla bayağı kişi toplandık gebze ve civarından bu kadar olacağımızı tahmin etmemiştim inşallah havalar ısınmaya başlayınca buluşma yaparız kısmetse aşkitom 85 sana hayırlı doğumlar canım nerede doğum yapmayı düşünüyorsun....:ecrin_bebek:

Güldürdün beni...Hakkında hayırlı yer demek gebzeymiş canım...

kulubun sultanı
sagol cnm
kısmetse özel yüzyıl hastanesinde yapacagım cnm
hayırlısı bakalım...

sagolun kızlar guzel dıleklerınız ıcın
nısanurum gebzenın neresındesın
ben arapcasmedeyım

yenı beledıye bınasına cok yakın
hadi canım bende bekarken arapçeşmedeydim cezaevine yakındı evim ablam orda yeşil bloklarda oturuyo görüşelim dicektim ama sen doğurucaksın yaza kaldı artık canım benim bebişde büyüsün
canım inan bende hatırlayamadım yaa 11 b de bi onur vardı hatırladığım L'de de ersini tanırdım perşembe cuma grubuydun o zaman sen..
evet canım ersinlerin sınıfındaydım ben ve çok yakın arkadaşımdı onurlada aynı köydeniz perşembe cumaydı evet sizin sınıfada gelmiştim sizin sınıfta arzu vardı barış soydan vardı onlarıdamı hatırlamadın kız kaydirigubbakcemile3

barış soydanı inan hatırlamadım canım arzuyu tanıyorum sarışın bi kızdı..

kızlar soğuklar iyice geldi buluşmayı baharda yapsak şurda 3 4 ay sonra bende ve benim gibi bebeği küçük olanlarda katılabilir dahada çoğalıcaz daha bu topiği keşfedemeyenler var

kulubun sultanı
sagol cnm
kısmetse özel yüzyıl hastanesinde yapacagım cnm
hayırlısı bakalım...

canım benim arkadaşım yüzyılda doğum yaptı murat beydi yanlış hatırlamıyorsam bida onun eşi vardı sen hangi doktora gidiyorsun sezeryanmı olucak normalmi canım:kedi:

kızlar soğuklar iyice geldi buluşmayı baharda yapsak şurda 3 4 ay sonra bende ve benim gibi bebeği küçük olanlarda katılabilir dahada çoğalıcaz daha bu topiği keşfedemeyenler var

bende sana katılıyorum canım benim kızım çok küçük değil 2.buçuk yaşında ama yinede havaların ısındığı zamanlarda buluşsak daha iyi olur bencede biraz daha bekliyelim

aynen canım inş yaza kadarda burda bulunuruzda bi buluşma düzenleriz

kulubun sultanı
cnm ben ahmet beyde dogum yapacam kısmetse
murat bet dıye bırı yok
o dedıgın dr ahmet esmer
evet karısıda soley esmer
cnm kısmetse normal yapacagım
allahtan bısey cıkmazsa
gunumun dolmasına 2 gun var
5 ıcakta 40.haftam bıtıyor
hepınızden dua beklıyorum kızlar
şimdiden tesekkur ederım

evet canım oydu benim aklımda öyle kalmış arkadaş söylemişti ama unutmuşum ayrıca doktordanda memnunlardı ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin canım inşallah bi avazda doğurursun hayatım :CüvCüv:

sagol cnm
cok az kaldı
heran gelebılır
cok ama cok heyecanlıyım
rabbım bebek ısteyen herkese nasıp etsın

evet bende drumdan coook memnunum
allah razı olsun

Rabbim bir nefeste kolay kılsın inşallah...
sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrucunu kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…