• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze- Darca civar oturan kzlar....

arkadaşlar bu sene tayinciyiz ...doğu eziyetinden sonra gittiğimiz yerde 5 yıl kalıcaz nasipse...tercihlerimizden biride Gebze Darıca...orayla ilgili hiçbir bilgimiz yok her yerin kültürü yapısı ayrı tabi...nasıl bi yer? halkı nasıl?tutucu mu? yani bayan olarak rahat giyinip gezebiliyomusunuz?kiralar nekadar?yaşamak pahalımı? lütfen bilenler en kısa sürede cevap verebilir mi? ona göre değişiklik yapabiliriz de şimdiden teşekkürler :)

arkadaşlar bu sene tayinciyiz ...doğu eziyetinden sonra gittiğimiz yerde 5 yıl kalıcaz nasipse...tercihlerimizden biride Gebze Darıca...orayla ilgili hiçbir bilgimiz yok her yerin kültürü yapısı ayrı tabi...nasıl bi yer? halkı nasıl?tutucu mu? yani bayan olarak rahat giyinip gezebiliyomusunuz?kiralar nekadar?yaşamak pahalımı? lütfen bilenler en kısa sürede cevap verebilir mi? ona göre değişiklik yapabiliriz de şimdiden teşekkürler :)

Canımcım Ben kendimi bildim bileli Darıcadayım ben Darıcayı çok seviyorum Gebze için aynı şeyi söyleyemem ama Darıcada yaşanılır hem daha sakin küçük ve güzel bi yer. Rahat edersin eminim tabi ilk zamanlar bocalarsın ama zamanla seversin burayı gecenin istediğin vakti rahatça dolaşabilecceğin bir yer burası.zengin yeri derler darıca için accık pahalı kiraları falan ama güzel bi yer.

Ne zaman buluşacaz kızlar ses verin hele :delphin:
qusel sen gelme hergün hergün senimi görcem kızım ben ya lülülülülülü hihoyyyt

20 küsür yıldır Gebze'de 3 yıl da Darıca'da yaşamış biri olarak şunları söyleyebilirim. Darıca benim için daha güzeldi. Evlendiğimde ordan ev aldık ve 3 sene yaşadık. Bebek olunca ve iş yaşantıma geri dönünce mecburen Gebze'ye ailelerimizin yakınına taşındık. Aslında kızımı Darıca'da büyütmeyi tercih ederdim. Deniz kenarına inip bi deniz havası almak çok güzeldi. Gebze'de hiçbir yere çıkmıyorum mecbur kalmadıkça. Darıca daha bir kasaba havasında. Artık ilçe oldu gerçi o yüzden yatırımlar artar diye düşünüyorum. Kira konusuna gelince bizim ev 2+1 140m2 deniz manzaralı oldukça ferah ve 525'e oturuyor kiracı. Yeni evler biraz daha pahalıdır sanırım ama şu sıralar evler ucuz... umarım yardımcı olabilmişimdir.

Canımcım Ben kendimi bildim bileli Darıcadayım ben Darıcayı çok seviyorum Gebze için aynı şeyi söyleyemem ama Darıcada yaşanılır hem daha sakin küçük ve güzel bi yer. Rahat edersin eminim tabi ilk zamanlar bocalarsın ama zamanla seversin burayı gecenin istediğin vakti rahatça dolaşabilecceğin bir yer burası.zengin yeri derler darıca için accık pahalı kiraları falan ama güzel bi yer.

Ne zaman buluşacaz kızlar ses verin hele :delphin:
qusel sen gelme hergün hergün senimi görcem kızım ben ya lülülülülülü hihoyyyt

kızım senın cnm dayak ıstıyo galıba gelmem bende gorursun :DDD kızım ben gelmeden olurmu heççzemuszemuskaydirigubbakcemile:olmaz::sm_cool::1hug: sevıyorum kızım senıııııııı:içelim:

benı hergun gormeye mahkumsun davşanım...

hadı kızlar bulusalım bı ara...

gul ben cıkıyorum yoksa müdür beni oyacak :DD

Nası yakalandın ama müdüre qusel hanım :roflol: naniknanik
Buluşma falan yapılmıcak galiba yavru ceylanım :uhm:
Organizasyon sahibesi arkadaş gün belirleyelim hadi :dance:

canımcım buluşalımda nerde buluşucaz havalar soğuk küçük bebelerimiz kapalı bi yer olması lazım buralarda bildiğin öyle yerler varmı canım bende darıcada cumhuriyet meydanına yakın oturuyom sen neredesin kaydirigubbakcemile5

canım bende darıca merkezde oturuyorum bizde buraya eşimin işi nedeniyle geldik bikere halkı tutucu değil her kılıktan insan var zaten deniz kenarı biyer olduğu için yazlık gibi ferah biyer güzel tam yaşanılıcak yer aslında ama yukarılarda yazılanlar gibi daha gelişme aşamasında her aradığını bulamama sıkıntısı var kiralarda pek uygun değil ben giriş katta 400 e oturuyorum genelde hep 500 civarı başlıyor biz çok araştırdık sizde araştırırsanız uygun bişeyler bulunur burdan yardımcı oluruz inşallah...

valla bizim canımız sıkılınca hemen bi izmit sahil bi pendik kadıköy valla trenle daha çabuk gidiliyo ve en son pendiğe gitmiştim hamileyken öylede kötü değil be gebze yani yerden yere vurmayın aslında küçük bi yer değil eskihisarı var darıcası var çayırovası var bayramoğlu var yani eskihisarda balık restorantları var kalesi var yazın orda açık sinema yapılıyo osman hamdi bey sahnesindede tiyatromuz var öle çok küçük bi yer değil sadece bi çarşıdan ibaret değil yani

doğru arkadaşım ama küçük çocukla oralara gitmek içinde mutlaka özel araba lazım işte zamanla bizde alışıcaz yaa mecburen bakalım hayat bizi daha nerelere sürüklüyecek :gitme:

kızım senın yüzünden yakalandım ınsan soylemezmı mudur gelıyo dıye deliiimafoldumben

hadı hadı bulusalımmmmmmmmmmmmmm

teşekkürler arkadaşlar hepinize tek tek ... :) vazgeçtik eşimle sildik tercih listemizden kiralarda pahalımış zaten herşeyin hayırlısı diyorum bakalım :)

teşekkürler arkadaşlar hepinize tek tek ... :) vazgeçtik eşimle sildik tercih listemizden kiralarda pahalımış zaten herşeyin hayırlısı diyorum bakalım :)

canım keşke düşünseydiniz biraz daha bu civarlarda zaten kiralar böyle ama herşeyin hayırlısı gerçekten sen yinede nereyi seçtiğinizi paylaş buradan bizmle oldumu opuyorumnanaktan

merhaba kızlar çok yakınız birbirimize gebze center benim oturduğum yere yakın bol bol gidicem ayrıca o kadarda sıkıcı değil be çok sıkıldınmı izmit yakın gidersin gezersin çayırovada ben oludum çayırova ticaret meslek lisesi şimdi anadolu oldu ademyavuzda ne gezdim okurken darıcayada çok kaçardık seviyorum ben yaşadığım yeri hani istanbul kadar olamaz ama iş imkanı çok fazla ve sıkıldığında gebze dışınada çıkabilirsin istanbulda yakın öyle vahim bi durum yok ortada ve gebze çok gelişiyo gelişecekde baya şeyler yapılıyo canım sen 5 seneye kadar çok şey yapılır kültür sanat müzemizde açıldı gelişiyo sıkılmıcaz artık

merhaba hanımlar bende15 yıldır gebzede yaşıyorum 2 yıllık evliyim çayırovada oturuyorum.severekmi derseniz hayır geldiğim ilk günden beri burdan nefret ediyorum..nisacım bende çayırova ticaretten mezunum hatta eşimde oranın eski öğretmenlerinden :)))dilerim tanışma fırsatımız olur opuyorumnanaktan

yok yokkk var bu gebze de bir hoşnutsuzluk bu kadar insan pek memnun değilse ki yazılanlar biraz öyle amann yaaa içim karardı valla aşkumuu nasıl kandırsam yoldan çıkarsam ama böyle bir ihtimalde yok doğma büyüme gebzeli o da herşeyi herkesleri orda.nesse artık "rabbim hayırlı geçim bereket huzur versin evimize gerisi hallolur" dicem sevdiğimin uğruna

yok yokkk var bu gebze de bir hoşnutsuzluk bu kadar insan pek memnun değilse ki yazılanlar biraz öyle amann yaaa içim karardı valla aşkumuu nasıl kandırsam yoldan çıkarsam ama böyle bir ihtimalde yok doğma büyüme gebzeli o da herşeyi herkesleri orda.nesse artık "rabbim hayırlı geçim bereket huzur versin evimize gerisi hallolur" dicem sevdiğimin uğruna

evet canım.. maalesf ki gebze geçmişinin cezasını çekiyor. sevilmemesinin sebeplerindne biri de çok dağınık olması.. ama gerçekten gebze değişiyor. 17 senedir gebzede oturuyorum, son 5 senede daha hızlı olmak üzere gebzede çok şey değişti. bu hızla giderse bikaç seneye kalmadan gebze yi tanıyamazsın bile.. ama bikere biz soğumuşuzya.. ama yeni nesil daha şanslı. Gebzenin güzel yüzünü görecekler.

Gebze karışık biyer öyle gezilecek ahım şahım biyeri yoktur sahiller dışında ama izmit yarım saatlik bir mesafe gezmek isteyenler gidebilir halkevinde çok güzel alış veriş merkezleri vardır....Ayrıca gezilecek yerleride çoktur...

canımcım buluşalımda nerde buluşucaz havalar soğuk küçük bebelerimiz kapalı bi yer olması lazım buralarda bildiğin öyle yerler varmı canım bende darıcada cumhuriyet meydanına yakın oturuyom sen neredesin kaydirigubbakcemile5

Canımcım Darıcada kale park var benimde 2 yaşında bi kızım var kapalı bi yer olması şart haklısın.
Gebzedede fanemo, mado cafe, seyitoğlu ve saray pastanesi var bildiğim kadarıyla kaydirigubbakcemile2
Diğer arkadaşlarda fikir versinler başka vardır herhal zemuszemus
Darıcaya inerken bi mezarlık var canım o mezarlığın 100m aşşağısındayım yol üstündeyim hemenkaydirigubbakcemile5

evet canım.. maalesf ki gebze geçmişinin cezasını çekiyor. sevilmemesinin sebeplerindne biri de çok dağınık olması.. ama gerçekten gebze değişiyor. 17 senedir gebzede oturuyorum, son 5 senede daha hızlı olmak üzere gebzede çok şey değişti. bu hızla giderse bikaç seneye kalmadan gebze yi tanıyamazsın bile.. ama bikere biz soğumuşuzya.. ama yeni nesil daha şanslı. Gebzenin güzel yüzünü görecekler.

çok haklısın neyse artık ilerki zamanlarda inşallah yoluna girerde iyi duygularla anılır :)

Back