21Kaç yaşındasın?
Aldiracaksin.Kazara hamile kaldım, 7 haftalık olmuş. Erkek arkadaşım da hamile olmamı istiyordu ve öğrenince havalara girdi. Ona muhtaç olduğumu düşünüyor. Sürekli beni engelliyor.
ilişkimize göre 4 5 haftalik gebe olmam gerekirken doktor 7 haftalık dedi. Erkek arkadaşıma söylediğimde delirdi, benden değil dedi, sonra engelledi. Böyle bir durumda ne yapmam gerekir ?
Doktorlar son adet tarihine bakar. İlk ilişkide mi hamile kaldın ? Öncesi sonrası yok mu ? 21 yaşında neden korunmayı bilmiyorsan. O çocuğu aldır , bu karaktersizden de ayrıl. Okuyorsan okuluna ,çalışıyorsan işine odaklan önüne bak ! Ortada günahsız bir bebekle kalırsın hayatını mahf edersin o çocuğun.Kazara hamile kaldım, 7 haftalık olmuş. Erkek arkadaşım da hamile olmamı istiyordu ve öğrenince havalara girdi. Ona muhtaç olduğumu düşünüyor. Sürekli beni engelliyor.
ilişkimize göre 4 5 haftalik gebe olmam gerekirken doktor 7 haftalık dedi. Erkek arkadaşıma söylediğimde delirdi, benden değil dedi, sonra engelledi. Böyle bir durumda ne yapmam gerekir ?
Yattığın adamı niye düzgün seçmen gerektiğinin örneğiKazara hamile kaldım, 7 haftalık olmuş. Erkek arkadaşım da hamile olmamı istiyordu ve öğrenince havalara girdi. Ona muhtaç olduğumu düşünüyor. Sürekli beni engelliyor.
Ya şu kafadaki profil sence okuyor olabilir mi? Hayır şayet okuyorsa gelecek nesilden gözüm korktu, böyle mantıksız işler yapabilmek bilemiyorumDoktorlar son adet tarihine bakar. İlk ilişkide mi hamile kaldın ? Öncesi sonrası yok mu ? 21 yaşında neden korunmayı bilmiyorsan. O çocuğu aldır , bu karaktersizden de ayrıl. Okuyorsan okuluna ,çalışıyorsan işine odaklan önüne bak ! Ortada günahsız bir bebekle kalırsın hayatını mahf edersin o çocuğun.
Kardeşim kazara hamile kaldım diyorum. Ben asla çocuk istemedim. Katil olmakla alakası yok daha ruh bile uflenmemiş, şu cahil kafasından çıkın.Yattığın adamı niye düzgün seçmen gerektiğinin örneğimadem düzgün seçemiyorsun ne demeye korunmazsınız
Al şimdi ne yapacaksın doğursan bir dert alırsan bir dert gebelik ilerleyen günlerde bitse hasta olsan bir dert
Sana kim bakacak? Kürtaj sıkıntı, düşürsen sıkıntı, doğursan kusura bakma bebek bakmak kolay değil, babasız hiç değil , üstüne babası belli olmayan(kabul etmiyor olsa da nüfusa almayacak) çocuğa bakmak hiç kolay değil. Ayıkla pirincin taşını
Kürtaja gidecek paran var mı o da ayrı sıkıntı
7 haftalık son adet tarihininin ilk gününe göre deniyor ... sizle yatmayı bilip bunları bilmeyen adamlarla sen de dahil buna bilmeyen gürühtasın böyle ortada rezil olursunuz. Ne günahı var bebeğin şimdi sizin yediğiniz halt yüzünden?
10 haftalık olmadan aldırın, siz kendinizi idame etmeyi bilmiyorsunuz bebek bakmak neyinize üzüldüm. Bir hatalı tercihleriniz yüzünüzden katil olmadığınız kalmıştı oturup az düşünün artık nerde hata yapıyorum diye yazık
Kalbi oluştu bebeğin sen hala ruh üflenmemiş diyorsun :) aldırman herkes için en iyisi olur tabi orası ayrıKardeşim kazara hamile kaldım diyorum. Ben asla çocuk istemedim. Katil olmakla alakası yok daha ruh bile uflenmemiş, şu cahil kafasından çıkın.
Kalbi oluştu bebeğin sen hala ruh üflenmemiş diyorsun :) aldırman herkes için en iyisi olur tabi orası ayrı
Son regl tarihine göre bebeğin haftası belirlenir. Ve üzgünüm bir an önce aldırmalısın. Hazır seni engellemişken de yoluna bak. Hayatının başındasın adam gibi adamlarla takıl. Bir b.k yiyip sonra da sana o...pu diyen heriflerle değil. Sakın bebeği aldırdıktan sonra da seviyorum unutamadım deyip ona dönme.Kazara hamile kaldım, 7 haftalık olmuş. Erkek arkadaşım da hamile olmamı istiyordu ve öğrenince havalara girdi. Ona muhtaç olduğumu düşünüyor. Sürekli beni engelliyor.
Vermeyince Mabut neylesin Sultan Mahmut, laf anlatılmıyor da neyse Allah bebeğin sonunu hayır etsin.
Kalbi oluştu bebeğin sen hala ruh üflenmemiş diyorsun :) aldırman herkes için en iyisi olur tabi orası ayrı
Bak işine kardeşim. Asıl katillik onu dünyaya getirmem. Eğitim seviyenin düşük olduğu o kadar belli ki.Vermeyince Mabut neylesin Sultan Mahmut, laf anlatılmıyor da neyse Allah bebeğin sonunu hayır etsin.
denk gelirse yazar mısınızHoşgeldin yeni üye. Arada buraya bebek satın almak isteyenler düşüyor. Onlardan biriyle iyi bir ücrete anlaşabilirsin
Ok bebeğimDoktorlar son adet tarihine bakar. İlk ilişkide mi hamile kaldın ? Öncesi sonrası yok mu ? 21 yaşında neden korunmayı bilmiyorsan. O çocuğu aldır , bu karaktersizden de ayrıl. Okuyorsan okuluna ,çalışıyorsan işine odaklan önüne bak ! Ortada günahsız bir bebekle kalırsın hayatını mahf edersin o çocuğun.
Satmayı mı düşünüyorsundenk gelirse yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?