Gebeyim, kanamam var, yardım arkadaşlar!!!

yaaa bu super haber

Canim bugun kan vericem, kanamam geçti ama 3 gündür kahverengi lekelenmelerim hala devam ediyor, insallah ters giden biseyler yoktur, cok korkuyorum tekrar ayni şeyleri yaşamaktan, sanırım benim gibi de gebeliğinin ilk aylarında ust uste boyle lekelenmeleri olan da yok galiba
dualarm seninle canm. dis gebelik.olsaydi bole artmazdi bence ama

canm lekelenme kanama gecince normal bisey icerde kalan kurumus kan o leke dedigimiz. hadi insallah hayrli haberler olsun

Rabbim sağlıkla bebeğini sana tutundursun inşallah canım.
Bu şekilde başlayıp sağlıklı ilerleyen gebelikler duydum daha önce.
Sende onlardan olursun inşallah

doktordan iyi bilemem tabi ama bildgm kadariyla %66 artsa yeterdi sanki. neyse canm bekleyelm madem napalm.

canım benimde 7. Haftada kanamam başladı bitmek bilmedi doktor progestan 200mg verdi sabah akşam onu içtim biraz sersemletiyor hap. Mümkün olduğunca uzan ilişki kesinlikle yasak yürüyüş yasak dedi bana 12. Haftaya kadar içtim hapı 11. Haftada kanama bitti çok şükür

Benim 3 gün sürdü kanamam, sonraki 3 gun kahverengi lekelenmelerim başladı, bugün bitti. Kasık ağrım var sadece su an ,gaz sancım var.

herkes okusun faydam olur belki diye yazıyorum, kan değerlerim çok güzel artış gösterdi hala da öyle gidiyor, bugun 01.07'da 1254 çıktı ama detayli usg ile bakılınca dış gebelik tanısı konuldu
03.07'de tekrar kan vericem ona göre igne yapılıp gebelik sonlandirilacak.

Çok geçmiş olsunNeden iki gün daha beklenecek kesenin nerede olduğu görünmedi mi?Rahim filmi çektirmiş miydiniz?

Kese yok zaten canım, detaylı usg de bakıldı, rahimde gebelik yok dendi, tüpte gözüktü. Kese normalde 1500lerde gözüküyor da doktor o değeri görüp hala keseyi göremez ise kesin tanı ile gebeliği sonlandiracak, ameliyat olup tüpümü alma durumları da var yarin gidiyorum doktora hersey belli olacak artık.

15.07 tarihinde ic kanamam başlamış ve sol tüpüm alındı açık ameliyatla mtx ignesiyle gebelik sonlanmamis büyümeye devam etmiş maalesef

15.07 tarihinde ic kanamam başlamış ve sol tüpüm alındı açık ameliyatla mtx ignesiyle gebelik sonlanmamis büyümeye devam etmiş maalesef
Çok geçmiş olsun,çok yıpratıcı,çok üzücü biliyorum ama geçecek.Dilerim sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.Ben de dış gebelik geçirdim,korunma sürem yeni bitti sayılır 2aydır denemeye korktum erteledik bu ay cesaret ettim umarım tekrarını yaşamam.Malesef dış gebelik süreci çok yorucu sonrası daha da beter stresini,kaygısını her gün yaşıyorum.Rahim filmi çektirmedim beklemedeyim.Sizin iki dış gebelik de aynı tüpte mi gerçekleşti ve diğer tüpün durumu nasıl ?rahim filmi daha önce çektirdiyseniz bile tekrar çektirin.Ve genetik test yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…