• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ultrason

Mrsu

Aşkısının şapşiği
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
492
169
33
arkadaşlar merhaba ben gebelik takibim için medipole gidiyorum. Ama ultrason görntüsünden memnun Değilim. Şöyle ki bir arkadaşım tıp merkezine gidiyor ve aynı haftalarda olan ultrason görüntülerine baktığımız zaman onunki daha net. Sırf bu yüzden hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum. Sizin gittiğiniz hastaneler neler ve ultrason görüntülerinden memnun musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim :super:

Arkadaşlar bana neden cevap yazmıyorsunuz :( :(

Benim bilgim yok bu konuda maalesef ... Nasıl yani görüntü bulanık mı ?

Anadolu yakasındaysan eger fsm eski adiyla ptt hastanesi gercekten ultrason goruntusu harika ben cakmak erdeme gittim hep ama goruntu berbatti

Bilemedim pek sırf bu yüzden değiştirmemelisin bence ... Doktorun ilgisi Nasıl önemli olan o ...

Evet anadoludayım Saolasın cnm aklımda bulunsun. :KK66: ama özelde var mı bildiğin Leripossa Leripossa

Cok yil gecti ustunden ama avicenna hastanesi orasida iyiydi ama bi on sene kadar oldu ilk cocugumda hep oraya gittim hala ultrason kagitlarim ilk gunki gibi net zeynep hanim var orada hala ordaymis oyle duydum iyide bir doktor

Cok yil gecti ustunden ama avicenna hastanesi orasida iyiydi ama bi on sene kadar oldu ilk cocugumda hep oraya gittim hala ultrason kagitlarim ilk gunki gibi net zeynep hanim var orada hala ordaymis oyle duydum iyide bir doktor
Çok sağol cnm peki yükleyebilir misin

Ben hamileliğimde aynı duruma kafayı çok takmıştım, ancak sırf bu nedenle doktorunu değiştirme bence. Yine tabi sen bilirsin :)

arkadaşlar merhaba ben gebelik takibim için medipole gidiyorum. Ama ultrason görntüsünden memnun Değilim. Şöyle ki bir arkadaşım tıp merkezine gidiyor ve aynı haftalarda olan ultrason görüntülerine baktığımız zaman onunki daha net. Sırf bu yüzden hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum. Sizin gittiğiniz hastaneler neler ve ultrason görüntülerinden memnun musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim :super:

Yakınsanız Kozyatağı Central Hospital

Merhaba kartal umut hastanesi hem doktoru hemde ultrason görüntüsü iyiydi

cnm koşuyolu medipole mi gidiyorsun? ben oraya gidiyorum ve ulturasonla ilgili bir sorun yaşamadım hiç

Ben 36 hafta hamileyim.20. Haftada anomoli taraması ve bebeğimin ayrıntılı ultrasonu için ankarada medipark tıp merkezine gittim.doç.dr.sinan tan tarafından yapıldı yaklaşık 45 dk sürüyo görüntü ve cihazları çok iyi.başından ayak parmaklarına kadar bakıyorlar ben çok memnun kaldım ve arkadaşlarımı da yönlendirdim.hatta sağlık yönünden değerlendirdikten sonra görüntü aldık cd ve resimlerini verdiler.fiyat olarakta gayet iyi ben çok araştırma yapmıştım.umarım sizde memnun kalırsınız

Back