Ayrıntılı ultrason hayal kırıklığım

Heyecanıni anliyorum.
Benimde bir yavrum var. Tüp bebek. Onun 5 günlük hücreden oluşan fotosu cüzdanimda.

Işte bende ona gülüyorum. Asmasi sorun değil ama 12 haftalık ultrason fotosu baya komik oluyor. Şimdide aile grubuna foto atarken yüzüne smiley koyuyor.
Marc zuckerberg bizim tosunun peşinde. Eltim cakti davayi

Evet başka bir konu da size denk gelmiştim Rabbim kaderlerini güzel eylesin inşallah sizinkisi daha çok saygı duyulası fazla dırdır edilmemesi gereken bir süreçtir muhakkak 🙏🏻🥹
Madem smiley koyacaksın neden fotoğraf atıyorsun 😵‍💫 benim eltimde sürekli çocuğunun fotoğrafını atıyor(4.çocugu)

Yok zaten bakilir ama öyle keyfi 2-3 haftada bir olmasada olur.
TRde özelde isteğe bağlı yapılıyor galiba.
Hamilelik sürecinde yapılması gereken bir ultrason ama devlette çok kısa sürüyor 15 dk felan 15dk da organların hepsini bile satamazsın bu sebeple özel tercih ediliyor

Vallahi diğerlerinde hiç beklentimiz yoktu o yüzden oldukça şaşırmış mutlu olmuştuk. O da kötü ama şimdi beklenti arşa çıkmıştı ve tatmin olmadık en iyisi hiçbir şey beklememek 😂
Bencede her zaman görecek değiliz ya doğumu bekleriz🤣🤣🤣Allahın izniyle inşallah

Evet başka bir konu da size denk gelmiştim Rabbim kaderlerini güzel eylesin inşallah sizinkisi daha çok saygı duyulası fazla dırdır edilmemesi gereken bir süreçtir muhakkak 🙏🏻🥹
Madem smiley koyacaksın neden fotoğraf atıyorsun 😵‍💫 benim eltimde sürekli çocuğunun fotoğrafını atıyor(4.çocugu)

Amin :KK200: sağlıklı olsunlarda gerisi olayin girgiri.

Bide bu detayli ultrason olayi çok yanıltıyor.
Oğlumun fotolarindan biz babasina benzetiyorduk. Çocuk babasina benzemeyi birak resmen farkli ırk mensubu gibi cikti:KK66:

Bizimle uzaktan yakindan alakasi yok.

Amin :KK200: sağlıklı olsunlarda gerisi olayin girgiri.

Bide bu detayli ultrason olayi çok yanıltıyor.
Oğlumun fotolarindan biz babasina benzetiyorduk. Çocuk babasina benzemeyi birak resmen farkli ırk mensubu gibi cikti:KK66:

Bizimle uzaktan yakindan alakasi yok.
Bende o sebeple hiç takılı kalmıyorum valla il gördüğümüzde burnunu görür gibi olduk Karadenizli burnu geçen sefer patlıcan büründü😵‍💫🤣 dogmasını bekleyeceğiz artık🤣

Bende o sebeple hiç takılı kalmıyorum valla il gördüğümüzde burnunu görür gibi olduk Karadenizli burnu geçen sefer patlıcan büründü😵‍💫🤣 dogmasını bekleyeceğiz artık🤣

Burun olayi kanayan yaram. Ben zaten karadenizliyim. Burnumda kibar karadeniz burnu :KK66: eşimin burnuda baya büyük.
Oğlum doğana kadar ne dualar etdim burnu bize çekmesin diye. Şimdilik burnu kibar ama gidişati benimkine benziyor. Benimde çocukken fındık gibiydi. Sonradan kendini aştı :)

Desenize çocuk her yaşta değişebiliyor bizde ultrasonu dert ediyoruz SORAN arkadaşım 😵‍💫
Burun olayi kanayan yaram. Ben zaten karadenizliyim. Burnumda kibar karadeniz burnu :KK66: eşimin burnuda baya büyük.
Oğlum doğana kadar ne dualar etdim burnu bize çekmesin diye. Şimdilik burnu kibar ama gidişati benimkine benziyor. Benimde çocukken fındık gibiydi. Sonradan kendini aştı :)

Tatli telaş bunlar. Hamilelikte böyle tatli dertler olmasa 10 ay zor geçer zaten.
Benimki baya değişti. Göz rengi, sac rengi bile değişti.
Maşallah değişsinler çirkin ördek yavrusu bile olabilirler sağlık olsun da yani süreç hem tatlı hem zor tekme atmazsa korku basıyor yatarken kalkarken dikkat ediyorsun bir o kadar da stresli

Maşallah değişsinler çirkin ördek yavrusu bile olabilirler sağlık olsun da yani süreç hem tatlı hem zor tekme atmazsa korku basıyor yatarken kalkarken dikkat ediyorsun bir o kadar da stresli

Öyle vallah.
Çok değişik bir duygu. Sonradan uyurken insan stres yapıyor. Ben 10 dakikada bir kontrol ediyordum nefes aliyormu diye :KK66:
cişli bezini tartida tartiyordum ilk aylar.
Değişik kafa yapısı. Asla kendimin böyle pimpirikli bir anne olacağıma inanmazdim ama hormonlarin faydasiyla Mamazilla gibi geziyoruz ortada

Tatli telaş bunlar. Hamilelikte böyle tatli dertler olmasa 10 ay zor geçer zaten.
Benimki baya değişti. Göz rengi, sac rengi bile değişti.
Birçok konuda birçok yorumunuzu gördüm sizin. Çok tatlı kibar bir kadınsınız Allah işinizi gücünüzü rast getirsin 😊

Teşekkür ederim.
Tabii ki sağlıklı olmasına çoook sevindik. Allah'a şükürler olsun.
Başka doktorunki daha iyiymiş bilemedik, gidemedik. Haliyle burukluk oluştu
İsterseniz yani gönlünüzün rahat etmesi açısından o doktora da gidebilirsiniz ama tabi randevu bulunabilirse.

Cihazın aynı olmasından bağımsız bakan doktor perinatoloji uzmanı olduğu için ona gitmeniz gerekti. Ben İstanbul’da iyi bir hastanede takipliydim ayrıntılı usg yapacak doktorun cihazı benim doktorumunkiyle aynıydı. Doktorum şöyle dedi cihaz aynı ancak perinatoloji görüşü önemli benim için benim farkedemediğim bir ayrıntı görebilir.
Sağlıklı bir evladınız olduğu için şükredin. Ve böyle salak şeylere stres yapmayın.

Merhaba, sizi anlıyorum ben de tüm gebelik boyunca yüzünü görmek istedim. Ayrıntılı ultrasonda hiç göremedik sonradan da 30. Haftalarda yavaş yavaş göstermeye başladı. Fakat asla gördüğümüz gibi doğmadı bebeğim :) ağzı burnu inanılmaz farklı. Kendinizi üzmeyin, sağlıklı olsun önemli olan o

Cihazın aynı olmasından bağımsız bakan doktor perinatoloji uzmanı olduğu için ona gitmeniz gerekti. Ben İstanbul’da iyi bir hastanede takipliydim ayrıntılı usg yapacak doktorun cihazı benim doktorumunkiyle aynıydı. Doktorum şöyle dedi cihaz aynı ancak perinatoloji görüşü önemli benim için benim farkedemediğim bir ayrıntı görebilir.
Sağlıklı bir evladınız olduğu için şükredin. Ve böyle salak şeylere stres yapmayın.
Diğer doktorun cihazı çok daha güzelmiş. Bilmediğimiz için öbürüne gittik bizi üzen bu durumu bilmemek oldu
Sağlıklı olduğu için şükrediyorum ama insanın çocuğunun yüzünü görmesi için heyecanlı hevesli olması neden salak bir şey sayılıyor onu anlayamıyorum. Biraz daha saygılı olabilirsiniz.

Merhaba, sizi anlıyorum ben de tüm gebelik boyunca yüzünü görmek istedim. Ayrıntılı ultrasonda hiç göremedik sonradan da 30. Haftalarda yavaş yavaş göstermeye başladı. Fakat asla gördüğümüz gibi doğmadı bebeğim :) ağzı burnu inanılmaz farklı. Kendinizi üzmeyin, sağlıklı olsun önemli olan o
Beni anlayan nadir insanlardansınız. İlginç bir şekilde burdaki kadınlar çocuğun tipini yüzünü hiç merak etmemiş hiç takmamışlar. Beni anormal görüyorlar ben de onları anormal görüyorum açıkçası. Görmek istemekten daha doğal ne olabilir?

X