TeşekkürlerKliniği var kesinlikle tavsiye ederim gazi üni’de proftur.
TeşekkürlerKliniği var kesinlikle tavsiye ederim gazi üni’de proftur.
Beslenmeniz, su alımınız nasjlArkadaşlar ben konu açtım aman yazan olmadı benım küçük tansiyonum çok düşüyo bunun çözümü varmı
Son zamanlarda su alımım bıraz düşmüştü hastanede yattığım dönemde 1.5 litre su zor içiyordum beslenmem de ıyı gibi acıktıkça yiyorum aslindaBeslenmeniz, su alımınız nasjl
Günde kaç kere yiyosunuzdur meselaİnşal
Son zamanlarda su alımım bıraz düşmüştü hastanede yattığım dönemde 1.5 litre su zor içiyordum beslenmem de ıyı gibi acıktıkça yiyorum aslinda
Sabah kahvaltı yapiyorum 11 gibi falan bıde aksam saat 7 de yiyorum ana yemek aralarda da meyve falan yiyorum bazen yada bı çikolata gibiGünde kaç kere yiyosunuzdur mesela
Az yiyorsunuz bence doktor bana 6 öğün dedi, 3 öğün ana 3 ara tabii ama ara öğünde de yine enerji verecek şeyler lazım çikolata meyve şekerinizle de oynuyor olabilirSabah kahvaltı yapiyorum 11 gibi falan bıde aksam saat 7 de yiyorum ana yemek aralarda da meyve falan yiyorum bazen yada bı çikolata gibi
Mıdem çok almıyor benım oyuzden az yiyorum hemen doyuyorum 6 öğün bana çok fazla gelir. Çikolata falan çok yemiyorum arada sırada ama tansiyonum küçük olan çok düşüyor 5 4 3Az yiyorsunuz bence doktor bana 6 öğün dedi, 3 öğün ana 3 ara tabii ama ara öğünde de yine enerji verecek şeyler lazım çikolata meyve şekerinizle de oynuyor olabilir
3 müMıdem çok almıyor benım oyuzden az yiyorum hemen doyuyorum 6 öğün bana çok fazla gelir. Çikolata falan çok yemiyorum arada sırada ama tansiyonum küçük olan çok düşüyor 5 4 3
Hastanede yattığım dönemde 3 e düşmüştü hemşireye rıca minnet serum taktırdım normal deyip geçiştirmeye kalktı3 mübi acile gidin 3 olursa abu 3 çok düşük
Bana 8-5'e direkt serum taktılar 3'te neyi beklemişler a aaHastanede yattığım dönemde 3 e düşmüştü hemşireye rıca minnet serum taktırdım normal deyip geçiştirmeye kalktı
Neyı bekledıler ınanın bende bilmiyorum çok sorumsuz bı hastaneydı sıcak ovulenlerden ama içleri boş olan bu tansiyon için hangi bölüme gitmek gerekiyor acaba dahiliye öıBana 8-5'e direkt serum taktılar 3'te neyi beklemişler a aa
Bilmiyorum ben kadın doğuma gitmiştim, o hem bebeği kontrol edip hem de acile yönlendirmişti serum içinNeyı bekledıler ınanın bende bilmiyorum çok sorumsuz bı hastaneydı sıcak ovulenlerden ama içleri boş olan bu tansiyon için hangi bölüme gitmek gerekiyor acaba dahiliye öı
Bende kadın doğum servisinde yatmıştım dediğim gibi ne hemşire ne doktor düşük tansiyonumla ilgilenmedı günlerce yattım günlerce tansiyonum düşüktü bı kere bile demedıler bu neyin nesi diyeBilmiyorum ben kadın doğuma gitmiştim, o hem bebeği kontrol edip hem de acile yönlendirmişti serum için
Eğer ayarlayabilirseniz söylediğim doktora muhakkak gidin en azından bir kere görüş alın.o sizi yönlendirecektirNeyı bekledıler ınanın bende bilmiyorum çok sorumsuz bı hastaneydı sıcak ovulenlerden ama içleri boş olan bu tansiyon için hangi bölüme gitmek gerekiyor acaba dahiliye öı
Eğer ayarlayabilirseniz söylediğim doktora muhakkak gidin en azından bir kere görüş al
Doğuma gırıyordur değil mı genelde kliniği olan doktorlar doğum için hastane seçimini ayarlayamıyolar diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum eğer öyleyse ben öyle istemiyorum bulduğum doktorla sonuna kadar devam etmek istiyorum çünkü hamileligımın basından beri doktordan yana yüzüm gülmedı çık stres oldum buda bana panik atak olarak geri döndüın.o sizi yönlendirecektir
muayenehanesi var, muayenehanesi olan doktorlar genelde bir kaç hastane tercih ederler siz hangisini isterseniz orda doğum yapılır hep öyle oldu çevremde. Her hastanenin doğum için doktorla anlaşması olur (böyle bilinen iyi doktorların var) fiyat bilgisi verirler.Doğuma gırıyordur değil mı genelde kliniği olan doktorlar doğum için hastane seçimini ayarlayamıyolar diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum eğer öyleyse ben öyle istemiyorum bulduğum doktorla sonuna kadar devam etmek istiyorum çünkü hamileligımın basından beri doktordan yana yüzüm gülmedı çık stres oldum buda bana panik atak olarak geri döndü