- 24 Ocak 2021
- 12.708
- 29.333
- 548
Evet bazı doktorlar da olma diyemiyor ama üstü kapalı tarlada doğurmayacaksan çok da gerekli değil diyorlarİlk çocuğumda 2 doz oldum ve maalesef baya yan etkisini yaşadım. Diğer gebeliklerimde olmadım. Çocuk doktorumuz hamileyken neden oldun ki dedi geçen bana, şaşırdım. Üstünden 6 yıldan fazla geçti.
Artık doktorlar gerek görmüyor.
Yan etkı falan oldu muYanı ıkı hamıleleıgımdede yaptırdım
2;doz dediler banaBen olmadım bu benim kendi kararımdı , hamile bir kadının 5 doz tetenoz olmasını doğru bulmuyorum, tarlada dogurmayacaksanız eğer çok da gerekli değil...
Aşı konusunu ve DSÖ yü kimlerin yönettiğini iyi araştırın...Aynen ama işte bırden turedıler maalesef
Bazılarına hamilelik sonrası da berbat toplam 5 doz yapmışlar, ama ban da 2 doz dendi ben yaptırmadım2;doz dediler bana
Yok olmadı ve cevremde yaptırmayanda duymadımYan etkı falan oldu mu
AnladımmBazılarına hamilelik sonrası da berbat toplam 5 doz yapmışlar, ama ban da 2 doz dendi ben yaptırmadım
Sadece doğum sırasında değil ki, geçen makinem bozuldu tamir etmeye çalışırken kestim bi yerlerimi. Paslı olup fark etmeyebilirdim deEvet bazı doktorlar da olma diyemiyor ama üstü kapalı tarlada doğurmayacaksan çok da gerekli değil diyorlar
Burda nı arkadaş yazmıştı birisi çocuğuna ası yaptrmadıgı için çocuk kötü olmuş diyeAşı konusunu ve DSÖ yü kimlerin yönettiğini iyi araştırın...
Yok hayır bebeğimin birden gelişimi geriledi. Doktorum bana ol dememişti sağlık ocağı ol demişti. Ama ben aşı karşıtı değilim onu söyleyeyim. Aksine aşılar benim için önemli. Fakat gebelikte hiç gerekli değilmiş onu anladımGerçek mi ne gibi yan etkileri oldu mesela ates kusma falan mı
Yaa pekı sonra düzeldi mi gelişim geriliğiYok hayır bebeğimin birden gelişimi geriledi. Doktorum bana ol dememişti sağlık ocağı ol demişti. Ama ben aşı karşıtı değilim onu söyleyeyim. Aksine aşılar benim için önemli. Fakat gebelikte hiç gerekli değilmiş onu anladım
Benim arkadaşımın doktoru bir yıl önce tetonoz aşısı olduğu için tek doz olman yeterli demişti o da ikinci doza gitmedi. Benimde gebelikten 5 ay önce tetonoz aşısı olmuştum ufak bir kazadan dolayı. Şuan kararsızım bende sosyal medyadan etkilendim ya hiç vurdurmam ya da tek doz vurulurum.Arkadaşlar aşı zamanım gelmiş saglık ocagından aradılar da tetenoz aşısı için olanlar var mı kararsız kaldım ben çok
hiç ona bakma kuzum. aşıya karşıyım diye ortalıkta gezenler gidip kücücük bebeklere hacamat vs yapıyorlar. bir doktor neden sana veya cocuguna zarar vermek istesin. benim doktorum mesela senin değerlerine göre karar vericez işte vitaminlere ve aşılara dedi. gereksiz yere ilaç alma dedi. hiçbir doktor da gereksiz yere yapmaz bunu zaten. kadınların %90ı simdiye kadar gebelikte tetanoz olmustur. biz daha ilkokuldayken oluyorduk. hiç kötü bir sey yasayanı görmedim ben.Hastalıklarda da artış var diyorlar özlellikle çocuklar
Evet Allah korusun hastalıklar daha kötü bende yaptırcam ama yine de bı tereddütte kalmadım değil
Oldum 2 doz neden kararsız kaldınız kiArkadaşlar aşı zamanım gelmiş saglık ocagından aradılar da tetenoz aşısı için olanlar var mı kararsız kaldım ben çok
Sizinki de iyi cesaret covid aşılarının zararları bilimsel olarak kanıtlandı. Ben yoğun çalışıyor olmama rağmen yaptırmadım hafta sonu bile izin kağıdım ile çalışıyordum çok şükür ne aşı yaptırdım ne de covid oldum. Evde aşı yaptıran herkes yakalandı ben aynı evde olmama rağmen yakalanmadım. Doktor kuzenim var sakın olmayın dedi hatta doktorların bir çoğu aşı oldum gösterip olmamışlar öyle söylemiştiBen oldum. Aşı karşıtlarını da asla ciddiye almıyorum, topuk kanı bile aldırmayan insanlar yenidoğanlara hacamat yaptırıyor. Şahsen doğumumu yaptıracak kadar güvendiğim doktoruma aşı konusunda da gözüm kapalı güvendim geçtim. Hatta ben 2 doz biontech bile olmuştum hamileliğimde
Yok. Küçük doğdu :) ama şimdi yaşıtlarından çok çok büyük maşallahYaa pekı sonra düzeldi mi gelişim geriliği
MaşallahYok. Küçük doğdu :) ama şimdi yaşıtlarından çok çok büyük maşallah
Bende sosyal medya yuzunden kararsz kaldımBenim arkadaşımın doktoru bir yıl önce tetonoz aşısı olduğu için tek doz olman yeterli demişti o da ikinci doza gitmedi. Benimde gebelikten 5 ay önce tetonoz aşısı olmuştum ufak bir kazadan dolayı. Şuan kararsızım bende sosyal medyadan etkilendim ya hiç vurdurmam ya da tek doz vurulurum.
Bebeğe yan etkisi oluyormuş öyle n diyolar sosyal medyadaOldum 2 doz neden kararsız kaldınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?