Bexero aşısı hakkında

Cocugunuza kac aylikken ne sekilde asilama takvimi hazirlandi onu bir yazarsaniz daha iyi yanit verebiliriz.

Birde zaten hastalik atlattiktan 15 gun gecmesi gerekiyor baska bir asi vurabilmek icin, ayrica 3 doz diye ayarlandiysa 3.dozu vurdurmazsaniz koruma kalkani olusmaz ve evet bexsero agir bir asi ciddi ates yapabiliyor, benim 2 kizimi da surundurdu.

Cocugunuza kac aylikken ne sekilde asilama takvimi hazirlandi onu bir yazarsaniz daha iyi yanit verebiliriz.

Birde zaten hastalik atlattiktan 15 gun gecmesi gerekiyor baska bir asi vurabilmek icin, ayrica 3 doz diye ayarlandiysa 3.dozu vurdurmazsaniz koruma kalkani olusmaz ve evet bexsero agir bir asi ciddi ates yapabiliyor, benim 2 kizimi da surundurdu.
biz 1 yas öncesinde başladık dolayısıyla 3.şartmış sanırım. yaptıracağım.

biz 1 yas öncesinde başladık dolayısıyla 3.şartmış sanırım. yaptıracağım.
Ikinci bir cocugunuz olursa aklinizda bulunsun 1 yas uzerinde daha az asi vuruluyor ve 12-18 arasi asilama takvimi bos oldugu icin cocukta yorulmuyor, gecmis olsun💕

Ben kizlarima 13.ay nimenrix
15.ay bexsero
16.ay bexsero
Seklinde asilama yaptirmistim

arkadaşlar bnde oğluma 2 doz nimenrix vururdumdum.3. dozu kaldı. Bexsero dha hiç vurulmadik. 15 aylik bu arada. bexseroyu 2 yaşta vurdurmaya başlasam 2 doz mu oluyo acaba

Back
X