- 18 Temmuz 2024
- 681
- 646
- 35
Kararsız kalmayın, hastalık gelip cattiginda doktor doktor çare arayacaksınız, o zaman ki ilaçlar aşıdan daha az mı zararlı yani... Aşı ihmale gelmez, hiçbir bebeğin kalbi de aşı ile durmaz başka etkiler vardır oradaSosyal medyada cıkan ası karşıtlığı kararsız kalmama sebep oldu
Doktorunuz hangi şehirde bende ıyı bir kadın doğum doktoru arıyorum doğum için
Ankaradayım ben daha bulamadım net bı doktorDoktorum İzmir’de, izmirdeyseniz kesinlikle tavsiye ederim. Profesör doktor Ümit inceboz
Evet çok haklısınızKararsız kalmayın, hastalık gelip cattiginda doktor doktor çare arayacaksınız, o zaman ki ilaçlar aşıdan daha az mı zararlı yani... Aşı ihmale gelmez, hiçbir bebeğin kalbi de aşı ile durmaz başka etkiler vardır orada
Ankaradayım ben daha bulamadım net bı doktor
NeresindesinizAnkaradayım ben daha bulamadım net bı doktor
O zaman ki asılar ile şimdiki aşıların içerıgı aynı değilmiş savunmaları öyle ama insan kafası karısıyo işte bi yerde
Son cümlenız gulumsettı beni sağolunYeni bir asi olsa tereddutlerini anlayacagim. Insanlik ileriye gidiyor, yasam suresi uzuyor, tedavi yöntemleri gelisiyor, bir grup var onlar da ilk insan formu gibi 30 yil yasayip ölmek istiyor
Hastalıklarda da artış var diyorlar özlellikle çocuklarbana da doktorum önerdi ve olucam haftası gelince. bu zamana kadar doğumumdan beri istenilen tüm aşıları ve bazı ekstraları oldum Allahıma sükür bu zamana kadar faydasını gördüm, zararını görmedim. O yüzden hiç içimde süphe olmadan doktorların önerdiği tüm aşıları hem kendim, hem de doğduktan sonra bebeğim yaptırıcaz. aşı yapmayıp yakalanacağınız hastalıklar aşıdan daha kötü.
Evet Allah korusun hastalıklar daha kötü bende yaptırcam ama yine de bı tereddütte kalmadım değilbana da doktorum önerdi ve olucam haftası gelince. bu zamana kadar doğumumdan beri istenilen tüm aşıları ve bazı ekstraları oldum Allahıma sükür bu zamana kadar faydasını gördüm, zararını görmedim. O yüzden hiç içimde süphe olmadan doktorların önerdiği tüm aşıları hem kendim, hem de doğduktan sonra bebeğim yaptırıcaz. aşı yapmayıp yakalanacağınız hastalıklar aşıdan daha kötü.
Ülkemizde de başardılar insanların kafalarını karıstırmayıİki gebeliğimde de aşı oldum. Aşı karşıtlarını da ciddiye almıyorum. Aşı karşıtlığının kökü Amerika'daki aşırı dinci bir gruba dayanıyor. Tıp Tanrı'nın işine karışıyormuş aşı da bunun içindeymiş. Sonra ne olduysa bilimsellik adı altında saçmaladılar bizim ülkemize de sıçradı.
Başınıza birşey geldiğinde o sosyal medyadaki aşı karşıtlarının size bir yardımı olacakmı ?Sosyal medyada cıkan ası karşıtlığı kararsız kalmama sebep oldu
Çok kolay vebal alıyolar korkmuyolar da bızım yüzümüzden bırının başına bişey gelirse diyeBaşınıza birşey geldiğinde o sosyal medyadaki aşı karşıtlarının size bir yardımı olacakmı ?
Valla bence herkesin kendi kararı herkesin aklı fikri var bende karşıt değilim ama çok oludum karşıtların yazdıklarını. Hiç birindede fikrim değişmedi. Bütün aşılarıda yaptırdom çocuğuma.Çok kolay vebal alıyolar korkmuyolar da bızım yüzümüzden bırının başına bişey gelirse diye
Tabi ki her aşıyı oldumArkadaşlar aşı zamanım gelmiş saglık ocagından aradılar da tetenoz aşısı için olanlar var mı kararsız kaldım ben çok
Ben olmadım bu benim kendi kararımdı , hamile bir kadının 5 doz tetenoz olmasını doğru bulmuyorum, tarlada dogurmayacaksanız eğer çok da gerekli değil...Arkadaşlar aşı zamanım gelmiş saglık ocagından aradılar da tetenoz aşısı için olanlar var mı kararsız kaldım ben çok
Gerçek mi ne gibi yan etkileri oldu mesela ates kusma falan mıİlk çocuğumda 2 doz oldum ve maalesef baya yan etkisini yaşadım. Diğer gebeliklerimde olmadım. Çocuk doktorumuz hamileyken neden oldun ki dedi geçen bana, şaşırdım. Üstünden 6 yıldan fazla geçti.
Artık doktorlar gerek görmüyor.