- 2 Haziran 2020
- 11
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Yorgun yurek
-
5 damla damlardım ilk çıkmadı 1 2 saat sonra böyle oldu tekrar test aldım ondada hiç birşey çıkmadı bir test daha var onuda sabah ac karnına ilk idrarla yapacamIdrari çok damlatmışsiniz sabah ilk idrarla 3 damla ile yapın
5 damla damlardım 1 2 saat sonra böyle oldu bir test daha aldık birşey çıkmadı bir test daha var onuda sabah yapacagimEvet fazla damlatmışsınız sabah ilk idrarla deneyin en fazla 4 damla
Reglinize kac gün var?5 damla damlardım 1 2 saat sonra böyle oldu bir test daha aldık birşey çıkmadı bir test daha var onuda sabah yapacagim
Selam bayanlar ben 29 yaşındayım ben evleneli 11 ay oldu eşiminse benimde ikinci evliliğimiz eşimin çocuğu var benim yok eşimin aile tarafından sürekli baskı görüyorum bu çocuk için bugün test aldım ikinci cizgi soluk cizgi halinde cikti testi yaptiktan 1 2 saat sonra eşim işten gelince nöbetçi eczane bulduk eşimle gidip iki test daha aldık eve geldik birini yine yaptım hiç birşey çıkmadı bir test kaldı onuda sabah ac karnına yapacağım dizce hamile olabilirmuyim
10 gün var ama benim adet düzensizliğine var polikistikoverReglinize kac gün var?
anladim inşallah gebelik vardırSabah ac karnina yapmaniza gerek yok ilk idrarla yapin yeterli
5 damla cok ilk idrarla yapmak onemli ac olmak degil tahminen 10 günunuz varsa hamilede olsaniz bu testlerde cikmaz.5 damla damlardım ilk çıkmadı 1 2 saat sonra böyle oldu tekrar test aldım ondada hiç birşey çıkmadı bir test daha var onuda sabah ac karnına ilk idrarla yapacam
Adet düzensiz birde eşimin ailesinden baskı olunca eşimin çocuğu var benim yok benden olmuyormuş çocuk eşimde kusur yokmus5 damla cok ilk idrarla yapmak onemli ac olmak degil tahminen 10 günunuz varsa hamilede olsaniz bu testlerde cikmaz.
Adetiniz duzensizse biraz daha bekleyin oyle yapin
Onlari ne ilgilendiriyomus pardon??Adet düzensiz birde eşimin ailesinden baskı olunca eşimin çocuğu var benim yok benden olmuyormuş çocuk eşimde kusur yokmus
Ben fazlasiyla laflarını veriyorum ama benim eşim çok sessiz her konuda ağzını açıp tek geline diyemiyor ve benim eşim çok pasif eşimin tek derdi onun borcu ödemesinde kim ne derse desinOnlari ne ilgilendiriyomus pardon??
Kücuk degil 29 yasinda benden 6 yas büyuksunuz bu sekilde düsunceniz cok yanlis bırakin dinlemeyin kimseye kusurlu kusursuz oldugunuzu ispatlamaniza gerek yok.
Allah yardimciniz olsun oyle bi adamla cok zor olmalı hayatBen fazlasiyla laflarını veriyorum ama benim eşim çok sessiz her konuda ağzını açıp tek geline diyemiyor ve benim eşim çok pasif eşimin tek derdi onun borcu ödemesinde kim ne derse desin
Aynen canım eşim beni savunamadigi için çok sorunlar yaşıyorum süreklice kavgalarımızda bu yüzden çıkıyor birde annemi yeni kaybettim bir çok şeyle baş etmek zorunda oluşumda yoruyor beniAllah yardimciniz olsun oyle bi adamla cok zor olmalı hayat
Canım henüz 11 aylık evlisin seni neden bu kadar sıkıyorlar anlamadım aceleleri ne daha doğrusu onlara ne boş ver stres yaparsan dahada sıkıntı yaparsın kendine canım birde 2 saat sonra böyle çıktı diyorsun normal de 5 dk da silik de olsa görünse pozitif olur çoğunlukla o yüzden maalesef negatif ama inşallah pozitif ide görürsün5 damla damlardım ilk çıkmadı 1 2 saat sonra böyle oldu tekrar test aldım ondada hiç birşey çıkmadı bir test daha var onuda sabah ac karnına ilk idrarla yapacam
Başınız sagolsun❤Aynen canım eşim beni savunamadigi için çok sorunlar yaşıyorum süreklice kavgalarımızda bu yüzden çıkıyor birde annemi yeni kaybettim bir çok şeyle baş etmek zorunda oluşumda yoruyor beni
Diğer yaptığım testler negatif cikBaşınız sagolsun❤
Insallah hamilesinizdir
Maalesef o zaman adet olmayı beklemekten başka çareniz yokDiğer yaptığım testler negatif cik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?