Gebelikte test yaptim ilkinde soluk cizgi cikti gittim tekrar test yaptim tek cizgi cikti

Yorgun yurek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
11
3
1
33
Selam bayanlar ben 29 yaşındayım ben evleneli 11 ay oldu eşiminse benimde ikinci evliliğimiz eşimin çocuğu var benim yok eşimin aile tarafından sürekli baskı görüyorum bu çocuk için bugün test aldım ikinci cizgi soluk cizgi halinde cikti testi yaptiktan 1 2 saat sonra eşim işten gelince nöbetçi eczane bulduk eşimle gidip iki test daha aldık eve geldik birini yine yaptım hiç birşey çıkmadı bir test kaldı onuda sabah ac karnına yapacağım dizce hamile olabilirmuyim

Eklentiler

• IMG-20200601-WA0010.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 51

Sabah ac karnina yapmaniza gerek yok ilk idrarla yapin yeterli

5 damla damlardım ilk çıkmadı 1 2 saat sonra böyle oldu tekrar test aldım ondada hiç birşey çıkmadı bir test daha var onuda sabah ac karnına ilk idrarla yapacam
5 damla cok ilk idrarla yapmak onemli ac olmak degil tahminen 10 günunuz varsa hamilede olsaniz bu testlerde cikmaz.
Adetiniz duzensizse biraz daha bekleyin oyle yapin

5 damla cok ilk idrarla yapmak onemli ac olmak degil tahminen 10 günunuz varsa hamilede olsaniz bu testlerde cikmaz.
Adetiniz duzensizse biraz daha bekleyin oyle yapin
Adet düzensiz birde eşimin ailesinden baskı olunca eşimin çocuğu var benim yok benden olmuyormuş çocuk eşimde kusur yokmus

Adet düzensiz birde eşimin ailesinden baskı olunca eşimin çocuğu var benim yok benden olmuyormuş çocuk eşimde kusur yokmus
Onlari ne ilgilendiriyomus pardon??
Kücuk degil 29 yasinda benden 6 yas büyuksunuz bu sekilde düsunceniz cok yanlis bırakin dinlemeyin kimseye kusurlu kusursuz oldugunuzu ispatlamaniza gerek yok.

Onlari ne ilgilendiriyomus pardon??
Kücuk degil 29 yasinda benden 6 yas büyuksunuz bu sekilde düsunceniz cok yanlis bırakin dinlemeyin kimseye kusurlu kusursuz oldugunuzu ispatlamaniza gerek yok.
Ben fazlasiyla laflarını veriyorum ama benim eşim çok sessiz her konuda ağzını açıp tek geline diyemiyor ve benim eşim çok pasif eşimin tek derdi onun borcu ödemesinde kim ne derse desin

5 damla damlardım ilk çıkmadı 1 2 saat sonra böyle oldu tekrar test aldım ondada hiç birşey çıkmadı bir test daha var onuda sabah ac karnına ilk idrarla yapacam
Canım henüz 11 aylık evlisin seni neden bu kadar sıkıyorlar anlamadım aceleleri ne daha doğrusu onlara ne boş ver stres yaparsan dahada sıkıntı yaparsın kendine canım birde 2 saat sonra böyle çıktı diyorsun normal de 5 dk da silik de olsa görünse pozitif olur çoğunlukla o yüzden maalesef negatif ama inşallah pozitif ide görürsün

Geçen ay aynı benimde böyle oldu. Ondan sonra yaptığım bütün testler negatif çıktı. Sonra kırmızıları gördüm canım. Gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…