Sizinkide su sızıntısı gibi bi akıntı mıydı kıvamsız bildiginiz suBebeğin sıvısı olsa anlarsınız emin olun. Başka bir his oluyor amniyon sıvısı akınca ki test de negatif çıkmış. Benim son ayımda öyleydi enfeksiyondanmış.
Su sızıntısı gibi damla damla. İnş. Enfeksiyondandır ;((Su gb derken? Kıvamı nasıl? Su gb şırıl şırıl akması normal değil ama rengini ve kokusunu kasdetiyorsanız bu normal.
Bebeğin suyu olsa dr söylerdi sanırım, hamilelik süresince akıntı türü ve miktarı bir hayli değişiyor, belki enfeksiyon vardır vücut rahmi ve bebeği korumak için bolca sıvı üretiyordur.
Evet hatta peçete koyuyordum ya Allah Allah bu ne diyordum. Korkmayın. Amniyon sıvısı kokusuz değil zaten.Sizinkide su sızıntısı gibi bi akıntı mıydı kıvamsız bildiginiz su
Ben idrar yolu enfeksiyonu olabileceğini düşünüyorum, şu an hamilelikten tüm kaslarınız gb mesane kasları da gevşemiştir, hafif bir enfeksiyon ya da üşütme de varsa o gördüğünüz sıvı idrardır muhtemelen.Su sızıntısı gibi damla damla. İnş. Enfeksiyondandır ;((
İki doktora gittim. Biri mantardır dedi biri takip edelim dedi kültür aldı alttan. Bebegin suyu iyi rahim ağzı kapalı ama sızıntı olabilir takip edicez dediBen idrar yolu enfeksiyonu olabileceğini düşünüyorum, şu an hamilelikten tüm kaslarınız gb mesane kasları da gevşemiştir, hafif bir enfeksiyon ya da üşütme de varsa o gördüğünüz sıvı idrardır muhtemelen.
Başka bir dr a daha gidin bence
Sızan su gbi sznde oyle miydiOluyor öyle benimde çok oldu su gibi geliyor zaten testte yapılmış sorun yoktur
Mantar olunca su gibi mi geliyor kiTest yapilmis zaten yuksek ihtimal gebelige bagli mantar ilk hamileligimde bende de olmustu. Endiselenme.
Canim doktor zaten suyun yeterli olup olmadigini anlıyor. O su gbi akintidir siz evham yapmissinizdir bence bazen seffaf bende de oluyor. Ben 2 gebeligimde de amniyon sivisi cok az olarak gecirdim hep gozlem altindaydim. Zaten doguma son 2 hafta kala baya az dedi doktor ve doguma aldi. Korkmana gerek yok bence endise edilecek durum.olasydi solerdi doktorun sana simdiden saglicakla kucaginza almaniz dilegiylerkadaslar 17 haftalık hamileyim 2 gündür su gibi akıntım var ama bildiginiz su kokusuz renksiz seffaf. Sızıntı şeklinde. Doktora gittim amnisure testi yaptı negatif dedi ama akıntım gecmedi bebegin sıvısı mı kafayı yemek üzereyim benim gibi akıntısı olan var mı aranızda
Benim oyle oldu. Dr degilim. Konu sahibi dr a da gorunmus. Gebelikte mantar cok sik oluyor.Mantar olunca su gibi mi geliyor ki