Gebelikte su gibi akıntı;(( yardımm

Test de yapilmis korkmaya gerek yok. 16.haftamda ben de o testi yaptirdim cok korkmuştum. Hala da ara ara renksiz kokusuz akintim oluyor ama korkulacsk bir sey degil degisen hormonlardan kaynaklaniyor.

Test de yapilmis korkmaya gerek yok. 16.haftamda ben de o testi yaptirdim cok korkmuştum. Hala da ara ara renksiz kokusuz akintim oluyor ama korkulacsk bir sey degil degisen hormonlardan kaynaklaniyor.
Aa sizin gbi yasayanları gorunce içim biraz rahatlıyor. Sizinde çok akıntınız mı olmustu su gibi damla damla gün içinde geliyor hep

Aa sizin gbi yasayanları gorunce içim biraz rahatlıyor. Sizinde çok akıntınız mı olmustu su gibi damla damla gün içinde geliyor hep
Evet aynen öyleydi damla damla bayagi islatiyordu camasirimi. Bi panik doktora gittim bakti amniyon sivisi iyi durumda ama cok nadir durumlarda sizinti oldugu olabiliyor anlamamizin en ii yolu test dedi. Testi de yaptirinca icim.rahatladi. bazen renksiz kokusuz gelio az az bazen de kremsi renkte akinti oluyor. Idrar biyokimyasi ve kültürü de yaptirdim enfeksiyon fln da cikmadi. Siz de hem idrar kulturu hem idrar biyokimyasi isteyin iciniz rahat etsin.

Evet aynen öyleydi damla damla bayagi islatiyordu camasirimi. Bi panik doktora gittim bakti amniyon sivisi iyi durumda ama cok nadir durumlarda sizinti oldugu olabiliyor anlamamizin en ii yolu test dedi. Testi de yaptirinca icim.rahatladi. bazen renksiz kokusuz gelio az az bazen de kremsi renkte akinti oluyor. Idrar biyokimyasi ve kültürü de yaptirdim enfeksiyon fln da cikmadi. Siz de hem idrar kulturu hem idrar biyokimyasi isteyin iciniz rahat etsin.
Evet yaptırdım onlarıvsonuc bekliyorum. İnşallah korktugumuz sey olmaz. Bildiginiz su geliyor benden cok korkutuyor beni sizin ne kadar sürmüştü?

Merhaba kızlar konunun üzerinden geçmiş ama aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptınız bebeklerinizi sağlıkla kucağınza aldınız mı moralim çok bozuk benimde suyum geldi ve ultrasonda baya azaldığını gördük havuç suyu flan yapıyorum sizce yerine gelir mi bu 3. Hamilelğim bunu da kaybetmek istemiyorum

Benim de hamileliğim boyunca su gibi akıntım çok oldu. İki kere amnisure testi yapıldı. Negatif çıktı ama yine de hamileliğimi zehir ettim kendime. Aynı durumu yaşayanlar için yazmak istedim. Kafaya taktıkça çoğalıyor sorun etmeyin ben vaktinde doğurdum.

rkadaslar 17 haftalık hamileyim 2 gündür su gibi akıntım var ama bildiginiz su kokusuz renksiz seffaf. Sızıntı şeklinde. Doktora gittim amnisure testi yaptı negatif dedi ama akıntım gecmedi bebegin sıvısı mı kafayı yemek üzereyim benim gibi akıntısı olan var mı aranızda
Merhabalar benimde 25. Haftada oldu hatta bildiğiniz iç çamaşırım tamamen ıslanmıştı doğumum başladı sandım. Bi o sıvıyı alıp test yaptılar. Bi pede bantlar yapıştırp baktılar. Birde alttan muayeneyle kontrol etmişlerdi hepsi negatif çıktı. Sonradan idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim. Antibiyotik kullandım su gibi akıntım geçti.

18. Haftada bendede oldu. Birden geldi ve pijamamı ıslatmış.
Çiş kaçmış gibi. Çok korktum. Normalmiş aslında bu akıntı arada bir oluyormuş.
Sen gidip testte yaptırmışsın zaten korkmana gerek yok

Nasıl bir test yaptılar amniyon sıvısı mı değil mi anlamak için bnmde aynı şekilde akıntım oluyor enfeksiyondsn dediler turnusollu ped koydular rengine göre öyle dediler ama daha kesin sonuç veren bi test var mı?

X