- 22 Kasım 2010
- 11.057
- 19.342
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa sizin gbi yasayanları gorunce içim biraz rahatlıyor. Sizinde çok akıntınız mı olmustu su gibi damla damla gün içinde geliyor hepTest de yapilmis korkmaya gerek yok. 16.haftamda ben de o testi yaptirdim cok korkmuştum. Hala da ara ara renksiz kokusuz akintim oluyor ama korkulacsk bir sey degil degisen hormonlardan kaynaklaniyor.
Evet aynen öyleydi damla damla bayagi islatiyordu camasirimi. Bi panik doktora gittim bakti amniyon sivisi iyi durumda ama cok nadir durumlarda sizinti oldugu olabiliyor anlamamizin en ii yolu test dedi. Testi de yaptirinca icim.rahatladi. bazen renksiz kokusuz gelio az az bazen de kremsi renkte akinti oluyor. Idrar biyokimyasi ve kültürü de yaptirdim enfeksiyon fln da cikmadi. Siz de hem idrar kulturu hem idrar biyokimyasi isteyin iciniz rahat etsin.Aa sizin gbi yasayanları gorunce içim biraz rahatlıyor. Sizinde çok akıntınız mı olmustu su gibi damla damla gün içinde geliyor hep
Evet yaptırdım onlarıvsonuc bekliyorum. İnşallah korktugumuz sey olmaz. Bildiginiz su geliyor benden cok korkutuyor beni sizin ne kadar sürmüştü?Evet aynen öyleydi damla damla bayagi islatiyordu camasirimi. Bi panik doktora gittim bakti amniyon sivisi iyi durumda ama cok nadir durumlarda sizinti oldugu olabiliyor anlamamizin en ii yolu test dedi. Testi de yaptirinca icim.rahatladi. bazen renksiz kokusuz gelio az az bazen de kremsi renkte akinti oluyor. Idrar biyokimyasi ve kültürü de yaptirdim enfeksiyon fln da cikmadi. Siz de hem idrar kulturu hem idrar biyokimyasi isteyin iciniz rahat etsin.
Bir kac gun surdu gecti arada oluyor bazen. Cok sicaklarda terle de karistirabiliyorum ben bazen o yuzden cok da takip etmiyorum artik.Evet yaptırdım onlarıvsonuc bekliyorum. İnşallah korktugumuz sey olmaz. Bildiginiz su geliyor benden cok korkutuyor beni sizin ne kadar sürmüştü?
Merhabalar benimde 25. Haftada oldu hatta bildiğiniz iç çamaşırım tamamen ıslanmıştı doğumum başladı sandım. Bi o sıvıyı alıp test yaptılar. Bi pede bantlar yapıştırp baktılar. Birde alttan muayeneyle kontrol etmişlerdi hepsi negatif çıktı. Sonradan idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim. Antibiyotik kullandım su gibi akıntım geçti.rkadaslar 17 haftalık hamileyim 2 gündür su gibi akıntım var ama bildiginiz su kokusuz renksiz seffaf. Sızıntı şeklinde. Doktora gittim amnisure testi yaptı negatif dedi ama akıntım gecmedi bebegin sıvısı mı kafayı yemek üzereyim benim gibi akıntısı olan var mı aranızda