gebelikte premesis bulantı hapı

nurr38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
197
0
26
Ankara
s.a..kızlar hamilelik geçirenler yada hamile olanlar gebelikteki bulantılarınızda premesis bulantı hapını kullanan varmı başka?benim çok şiddetli bulantılarım vardı doktorum bu hapı kullanmamı istedi bitkisel ve vitamin takviyeli bir hapmış..hergün mutlaka bir tablet almamı söyledi..bende 10 gündür kullanıyorum midemi rahatlattı ama yinede içim pek rahat değil zararı varmıdır diye düşünmeden edemiyorum...başka kullanan varsa yorumlarını bekliyorum

neden fayda etmedi acaba?banada bazen etki etmiyo ama kullanmadan önceki halimden çok çok iyiyim...çok şükür

bende kullanıyorum canım,sakın merak etme tamamen vitamin takviyeli bi preparat,içinde ilaç namına kimyasal yok.ama benimde bulantılarımı çok geçirdiğini söyleyemem

aaaaaaaaaaaa ssedoshhh sen hamile msn ne kadr şaşırdım snaırım yakındı dğün tarihlerimiz, way be o zamanlar ne konusuorduk şmdi neler olmuş..... hayrılı olsun cnm

aaaaaaaaaaaa ssedoshhh sen hamile msn ne kadr şaşırdım snaırım yakındı dğün tarihlerimiz, way be o zamanlar ne konusuorduk şmdi neler olmuş..... hayrılı olsun cnm

evet kuzum hamişim bende sağolasın tatlım...15 Temmuzdu düğünüm darısı başına canım...

sağsalim doğar inş kucağına yavrum benim... çoks evndm ve şaşırdım wala ben daha dşünmüorum işten dolayı zor gibi benim allah analı babalı büyütsün.. çpüorum çok çok ..

doktorum banada bu ilacı tavsiye ettı özellıkle bunu kullanmanı ıstıorum hem vitamın hem folık asıt hemde bulantılarına ıyı gelecek dedı
beım kusmam yoktu zaten sabahları ve akşamları bulantım vardı bana ıyı geldı arkadaşlar

benım doktorum da bana bu hapı verdı ama benım bı sorunum var ben hap yutamıyorum hıcbı hapı yutamıyorum bu hapın prospektüsünde de cıgnemeden kırmadan hapı atın yazıyo o yüzden kullanmayı bıraktım ama cok aşırı mıde bulantım var ne yapacağımı bılmıyorum hapı bır ıkı kez cıgneyerek ıctım faydası olmuştu. bı zararı olur mu acaba cıgneyerk yutmamın hıcbı bılgıye rastlamadım nette doktora gıtmeme de daha cok var. sıkıldım bulantılardan hıcbısey yiyemez hala geldım lütfen bırı bıseyler desın aydınlatsın benı((

selam kızlar benimde çok bulantım var premesis verdi doktor tamamen geçirdiğini söyleyemem ama daha iyiyim bana uyumak iyi geliyor sanki buarada ilaçta kimyasal yok aksine bebek için vitamin takviyesi var ben yediklerimi çıkartıyordum vitamin eksikliği olabileceği için seçti doktor bunu.

oof bende yeni kullanmaya başladım daha bi faydasini goremiyorunlm

oof bende yeni kullanmaya başladım daha bi faydasini goremiyorunlm
bende de tamamen çözüm olmadı bulantıları tamamen kesmedi ama daha çekilebilir bir hal aldı en azından ve vitamin takviyesi olması bebek için faydalı. Benim bulantılarım ilk üç ayın sonunda geçti umarım sizde de öyle olur.

Bana kotu geldi o
zofran daha faydali oldu
Aklinizda olsun :)

O ilac benim daha cok midemi bulandirdi. Ilk gun ise yaradi belkide baska biseyden ya da psikolojikti sonraki gunler daha cok kustum o hapi aldigimda. Saglikli beslenemiyorum bari vitamin takviyesi olsun diye bir hafta cabaladim olmadi. Normalde sadece sabahlari kusarken bu ilaci alinca butun gun kusuyordum. Denemek icin 3 gun biraktim kusmalarim normal4 dondu 2 gun daha aldim yine basladi. Sonra biraktim. Ama ise yarayana iyi bir ilacmis. Iki 5ane iyi dr ayri ayri onermisti bunu ama nafile

geçti mi bulantılarınız

geçti mi bulantılarınız
gecti canim epeydir mide bulantilarim yoktu 13. 14. Haftamda bitti ama bir iki gundur yine basladi. Galiba bubhafta saclaniyormus bebek. Mide bulantimvar. mide bulantisi geciyor yanmalari basliyor filan. Surec boyle devam ediyor. Rabbim kolaylikla gecirmeyi nasib etsin herkese

um
umarım bende bu 3 gun ama hafif bulanti var birde yemek görmeye dayanamiyorum tiksiniyorum herseyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…