aaaaaaaaaaaa ssedoshhh sen hamile msn ne kadr şaşırdım snaırım yakındı dğün tarihlerimiz, way be o zamanlar ne konusuorduk şmdi neler olmuş..... hayrılı olsun cnm
bende de tamamen çözüm olmadı bulantıları tamamen kesmedi ama daha çekilebilir bir hal aldı en azından ve vitamin takviyesi olması bebek için faydalı. Benim bulantılarım ilk üç ayın sonunda geçti umarım sizde de öyle olur.oof bende yeni kullanmaya başladım daha bi faydasini goremiyorunlm
geçti mi bulantılarınızO ilac benim daha cok midemi bulandirdi. Ilk gun ise yaradi belkide baska biseyden ya da psikolojikti sonraki gunler daha cok kustum o hapi aldigimda. Saglikli beslenemiyorum bari vitamin takviyesi olsun diye bir hafta cabaladim olmadi. Normalde sadece sabahlari kusarken bu ilaci alinca butun gun kusuyordum. Denemek icin 3 gun biraktim kusmalarim normal4 dondu 2 gun daha aldim yine basladi. Sonra biraktim. Ama ise yarayana iyi bir ilacmis. Iki 5ane iyi dr ayri ayri onermisti bunu ama nafile
gecti canim epeydir mide bulantilarim yoktu 13. 14. Haftamda bitti ama bir iki gundur yine basladi. Galiba bubhafta saclaniyormus bebek. Mide bulantimvar. mide bulantisi geciyor yanmalari basliyor filan. Surec boyle devam ediyor. Rabbim kolaylikla gecirmeyi nasib etsin herkesegeçti mi bulantılarınız
umarım bende bu 3 gun ama hafif bulanti var birde yemek görmeye dayanamiyorum tiksiniyorum herseydenbende de tamamen çözüm olmadı bulantıları tamamen kesmedi ama daha çekilebilir bir hal aldı en azından ve vitamin takviyesi olması bebek için faydalı. Benim bulantılarım ilk üç ayın sonunda geçti umarım sizde de öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?