Gebelik ve antidepresan

Dün atmadım ilacı ama gecem zehir geçti resmen uyuyamadım bir türlü uyuyamayınca da stres kaygı düşünceler çöküyor ve ister istemez tüm günün bi sonrakş geceyi nasıl geçircemle geçiyor ... Bugün passiflora alıp deneyeceğim uyku için inşallah işe yarar
Dogum yaptiniz mi? Nasıl geçti sureciniz belli haftadan sonra azaldi mi

Daha 14 gunluk canim salikla.kavusursunuz insallah
Gule güle büyütün bebeğinizi bende 22 haftadayım ve 15 gündür hıc uyuyamıyorum ne gece ne gündüz sürekli nefes alamama nefes n yetmiyor hıssı yaşıyorum bende son günlerde zor şeyler yasadım hastanede yattım orda uyıyamadıgımı söyledim psıkaytrı Doktor'u uyuman lazım ilaç yazıyorum dedı ama sonra bıze kağıtlar ımzalattı baktık kı riskler var sorumluluk kabul etmıyolar eşimde izin vermedi ilacı alıp kullanmama ama nasıl hamılelıgıme devam edicem bilemiyorum çok zorlanıyorum siz nasıl dayandınız ılacsız suan nasılsınız

Sabah kullandığım ilacı bıraktım çünkü gebelikte sorunlar yaratacak bir ilaçtı dozu düşük de olsa. Akşam ilacımı bırakmayı denedim fakat olmadı ilaçsız yapamadım uyuyamadım uyuyamayınca sıkıntılar oldu. Ben de dozunu düşürüp kullanmaya devam ettim. Normalde 30mg kullanıyordum hamilelik öncesi 15 mg düşürdüm hamile kalınca da 15 mg ikiye bölüp kullandım ilk 3 aydan beri.
İyi akşamlar kardeşim. Bebeğiniz dogdumu ? İnşallah bir sorun yoktur. Bilgilendirirseniz sevinirim. Şuan bende 22 haftalık gebeyim. İlacı bırakıp gebe kaldim. Şimdiye kadar iyiydim. Bir kac haftadır baya rahatsizim. İç sikintisi yaşıyorum fazlaca . Bilginlendirin lütfen. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Evlatlarımızın sağ salim kucağımızda olsun inşallah 🤲

Sabah kullandığım ilacı bıraktım çünkü gebelikte sorunlar yaratacak bir ilaçtı dozu düşük de olsa. Akşam ilacımı bırakmayı denedim fakat olmadı ilaçsız yapamadım uyuyamadım uyuyamayınca sıkıntılar oldu. Ben de dozunu düşürüp kullanmaya devam ettim. Normalde 30mg kullanıyordum hamilelik öncesi 15 mg düşürdüm hamile kalınca da 15 mg ikiye bölüp kullandım ilk 3 aydan beri.
İyi akşamlar kardeşim. Bebeğiniz dogdumu ? İnşallah bir sorun yoktur. Bilgilendirirseniz sevinirim. Şuan bende 22 haftalık gebeyim. İlacı bırakıp gebe kaldim. Şimdiye kadar iyiydim. Bir kac haftadır baya rahatsizim. İç sikintisi yaşıyorum fazlaca . Bilginlendirin lütfen. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Evlatlarımızın sağ salim kucağımızda olsun inşallah

X