- 16 Kasım 2023
- 844
- 134
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paxildi. Sabah kaygıyı stresi alıyor bu akşam da zestat rahat uyutuyordu bi problemim kalmıyorduMerhaba sabah ilaciniz neydi
Aniden mi kestiniz dozajı düşürerek miPsikiyatri doktorum hamile değilken yazmıştı zaten 5 yıldır kullanıyordum hamile kalınca hem kadın doğum hem psikiyatri ilk 3 ay kullanmamam gerektiğini söyledi bende bıraktım şimdilik.
Şuanlık bir sıkıntı yok gece ilaç atıp uyuyabildiğim için,arada yokluyor ama çok şükür idare ediyorum. Sizin ?Meraba anneler nasil geciriyoraunuz gebelinizi
Kacinci haftanizdasiniz?Şuanlık bir sıkıntı yok gece ilaç atıp uyuyabildiğim için,arada yokluyor ama çok şükür idare ediyorum. Sizin ?
20. Hafta sizin yeni miKacinci haftanizdasiniz?
İlk 3 ay kullanmadınız bıraktınız mı ilacı20. Hafta sizin yeni mi
Ben 15 haftama girdim20. Hafta sizin yeni mi
Sabah kullandığım ilacı bıraktım çünkü gebelikte sorunlar yaratacak bir ilaçtı dozu düşük de olsa. Akşam ilacımı bırakmayı denedim fakat olmadı ilaçsız yapamadım uyuyamadım uyuyamayınca sıkıntılar oldu. Ben de dozunu düşürüp kullanmaya devam ettim. Normalde 30mg kullanıyordum hamilelik öncesi 15 mg düşürdüm hamile kalınca da 15 mg ikiye bölüp kullandım ilk 3 aydan beri.İlk 3 ay kullanmadınız bıraktınız mı ilacı
Doktora danıştınız mı?Sabah kullandığım ilacı bıraktım çünkü gebelikte sorunlar yaratacak bir ilaçtı dozu düşük de olsa. Akşam ilacımı bırakmayı denedim fakat olmadı ilaçsız yapamadım uyuyamadım uyuyamayınca sıkıntılar oldu. Ben de dozunu düşürüp kullanmaya devam ettim. Normalde 30mg kullanıyordum hamilelik öncesi 15 mg düşürdüm hamile kalınca da 15 mg ikiye bölüp kullandım ilk 3 aydan beri.
Doktora sorduğumda hiç bir ilacı kullanma demişti e ozaman hamile de olmamam gerekiyordu hiç bi zaman. Bir doktora sormuştum o da kâr zarar hesabı yapmıştı e o halde kullanmam daha kârlı geliyordu bende kullandım. Tabi çok da araştırdım kullandığım ilaç teratojenik bir ilaç değildi olsaydı kullanmazdım. Sabah ilacım öyle olduğu için onu kullanmadım asla bırakmıştım.Doktora danıştınız mı?
Hamileliğin başından beri mi kötüsünüz ilaç kullandınız mı Ne zaman başladınızBen 15 haftama girdim
Merhaba ben 3 ayima kadar cok kotuydum ama daha sonra anksiyetem.azaldi ve simdi doum.yaptim.ve iyim ilac icmedim ama hamileim boyunca iyi seyler dusunmeye calistim kendime hep telkin verdim bebek etkilenicek iyi olmalisin diye cok zor zamanlardan gectim hamilelim sorunluydu ve bebeyimde biraz kucuk bir problem le geldi insallah kucuktur tabi biri kulagi gelisememis simdide sutum kesilmesin o anne sutuyle beslensin diye pozitif telkinler veriyorum bebeyim icin diyorum bebek insana iyi geliyor bence emin olun en youn sekilde yasiyorum yasadim belirtileri anlatamam doumdan sonra yuzum uyusmaya baslamisti dedim geldi bizimkisi bebeyi kucaima aldiktan sonra gectiHamileliğin başından beri mi kötüsünüz ilaç kullandınız mı Ne zaman başladıniz
Merhaba ben 3 ayima kadar cok kotuydum ama daha sonra anksiyetem.azaldi ve simdi doum.yaptim.ve iyim ilac icmedim ama hamileim boyunca iyi seyler dusunmeye calistim kendime hep telkin verdim bebek etkilenicek iyi olmalisin diye cok zor zamanlardan gectim hamilelim sorunluydu ve bebeyimde biraz kucuk bir problem le geldi insallah kucuktur tabi biri kulagi gelisememis simdide sutum kesilmesin o anne sutuyle beslensin diye pozitif telkinler veriyorum bebeyim icin diyorum bebek insana iyi geliyor bence emin olun en youn sekilde yasiyorum yasadim belirtileri anlatamam doumdan sonra yuzum uyusmaya baslamisti dedim geldi bizimkisi bebeyi kucaima aldiktan sonra gecti
Allah bağışlasın bebeğinizi Çok şükür siz atlatmışsınız darısı başıma kaç aylık oldu bebeğinizMerhaba ben 3 ayima kadar cok kotuydum ama daha sonra anksiyetem.azaldi ve simdi doum.yaptim.ve iyim ilac icmedim ama hamileim boyunca iyi seyler dusunmeye calistim kendime hep telkin verdim bebek etkilenicek iyi olmalisin diye cok zor zamanlardan gectim hamilelim sorunluydu ve bebeyimde biraz kucuk bir problem le geldi insallah kucuktur tabi biri kulagi gelisememis simdide sutum kesilmesin o anne sutuyle beslensin diye pozitif telkinler veriyorum bebeyim icin diyorum bebek insana iyi geliyor bence emin olun en youn sekilde yasiyorum yasadim belirtileri anlatamam doumdan sonra yuzum uyusmaya baslamisti dedim geldi bizimkisi bebeyi kucaima aldiktan sonra gecti
Daha 14 gunluk canim salikla.kavusursunuz insallahAllah bağışlasın bebeğinizi Çok şükür siz atlatmışsınız darısı başıma kaç aylık oldu bebeğiniz