gebelikte lekelenme, kanama:(:(

selam cok eski bi konu ama lekelenme problemi bende de var, sürekli lekeleniyorum.. ya kahve akinti var ya kücük de olsa damla da olsa kan var.. kosa kosa doktora gidiyorum, bakiyor hersey normal diyor ama her geldiginde ben stresse griyorum, napcam bilmiyorum

Ayni durum bende var dun kahverengi lekem geldi ve 6 haftalik.hamileyim doktora da yarin.gidecem belirtilerim sanki.kaybolmus gibi

canim ben en son doktora gittigimde bana seker yüklemesi yapti.. ve sekerim yüksek cikti, dedimki kanama akinti lekelenme bundan dolayi olabilirmi , olabilir dedi.. ve bir haftadir diyet yapiyorum, hic lekelenmedim kaanamadim.. gercektende sekerdenmis hersey... sende doktoruna sor

gecmis olsun arkadasim umudunu kaybetme cokta umutlanma boyle zamanlarda bende yasadim insan cok kotu hissediyor kendini ne olcaksa olsun artik diyosun ama bi bakmissin kocaman olmus bebisin :) 12. haftada dusuk riskin bitiyor ama soyle hamileligin her safhasi tehlikeli son gune kadar hersey olabilir dedi dr um dusuk degilde allah korusun kalp durmasi olabilir sen her daim dikkatli ol dua et :) ama 10. haftanda falan rahatlarsin hem hamilelige alisirsin hem biraz daha bilgili olursun stres yok unutma

Arkadaşlar bnm de tup bebek 3. Haftadayim 3gundur kahverengi kanamam oluyo Progestan sabah ilaç akşam vajina jel 2 güne bir de iğnesini kullanıyorum ama çok tedirginim ne kadar böyle devam edecek ve herşey yolundami

slm kızlar. ben de 6+ 6 haftalk hamileym. dun aksam 2 damla kaverengi lekelenmm geldi. cok tedirgin oldm ıstrahat ediyorum cuma gunu kontrolm var. doktorum çnceki muayene de kanama görmüstu ults. da progestan vermisti kullanıyırdm . olursa kanam dinlen dedi.. agrım falan da yok ama endişeliyim

Kizlar sonuc nooldu, bebisleriniz nasil. Ben 8 haftaligim bugun pembemsi kan geldi gittim hemen doktora ama hersey normal dedi gonderdi

Benimde ilk 3 ay hep kahve lekelenmem oldu hep dusuyo sandim ama oyle bisey olmadi sukur. Dr a sordugumda vücut gebelige alismaya calisiyo bu haftalarda normal dedi ve gercekten sonra olmadi Allah korusun olmasinda zaten insan herseyi dusunuyo. Insallah snnde bebegin kalir seninle dua et canm

arkadaşlar benimde 27 gündür lekelenmem ve hafif kanamam var adet gecikmesinden 5 gün sonra idrar testinde negatif çıktı ama lekelenmem geçmiyor sizce idrar testini erken yapmış olabilir miyim geç döllenme olabilir mi

Canm gecmis olsun uzun zaman olmus yazalim bende ayni durumdayim kanamam var senin durum ne oldu

Arkadaşlar bnm de tup bebek 3. Haftadayim 3gundur kahverengi kanamam oluyo Progestan sabah ilaç akşam vajina jel 2 güne bir de iğnesini kullanıyorum ama çok tedirginim ne kadar böyle devam edecek ve herşey yolundami
Canm senin durumun ne oldu benimd3 kanamam var

Merhaba kızlar hanımlar anneler ben sizinle aynı durumdayım doğal yoldan hamile kaldım ve 2. Hamileliğim ama benimde 4. Haftadan sonra lekenlenmelerim oldu ilk gün kan kırmızısı ama peçete ye sürdükçe geliyordu direk doktora gittim yerleşme olabilir dedi 1 hafta yat dinlen dedi bugün 3. Günüm hala lekelenmem var ama az az oluyorum ilk defa başıma geliyor gebelik başında bende çok korktum korkuyorum da bebeğe birşey olucak die ama araştırmalarıma göre korkulucak birşey yok çok şükür bakalım salı günü herşey belli olucak

Aradan çok zaman geçmiş ama soruma cevap verirseniz sevinirm bende aşılmayla hamile kaldım 5 buçuk haftalığım keseyi gördüm bi gün kahverengi akıntım geldi az birsey 3 gün sonrada pembe akıntım geldi ama az geldi çok endişeliyim normal mi böyle olması aşılama olduğu için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…