- 13 Şubat 2024
- 218
- 37
- 26
Canım güzel yorumlarin için teşekkür ederim.. ben 4 ay önce rahim filmi çekildim tuplerim tıkalı çıkmıştı açıldı.. daha sonra histereskopi oldum rahim şekil bozukluğundan.. anlayacağın yaklaşık 3 ay kadar korundum.. sonra ilk defa bu ay denedik bu operasyonlardan sonra tuttu sevindik dış gebelik oldu.. şimdi bir 6 ay daha istiyor korunmaya.. 2 yıllık evliyim hep istedik yani olmuyor yine sorunlar çıkıyor.. nasıl toparlamam gerektiği hakkında bir fikrim yok zaten çok yeni dün bir bugün 2Mutlaka takibini yapın tüplerde olan yapışıklıklar da spermi tutuyormuş o yüzden döllenme tüpte gerçekleşebiliyormuş iki tüpünüzü de beta sıfırlandıktan sonra mutlaka temizletin yorumlarınızda gördüm canım çok yanıyor demişsiniz gerçekten insan 8-9 haftalık dahi olsa bi şekilde bebeğiyle bağ kuruyor ama iyiyi çağırın düşük beraberinde tüplerini kaybeden hanımlar da var en azından erken öğrenip önlemini aldınız inşallah gebelik haberinizi tekrar sağlıklı şekilde duyurursunuz benim de 2 sene olmadı yoğun pcos vardı öyle bi aşamaya gelmiştim ki kv kişisi bile arkamdan kısır ineği bile kesiyorlar demişti eşim hiç ses çıkarmıyordu psikiyatride çare arıyordum ümitlerimi kesmiştim kendiliğinden oldu insanız her şey bizim için