- 8 Şubat 2009
- 335
- 342
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam cok eski bi konu ama lekelenme problemi bende de var, sürekli lekeleniyorum.. ya kahve akinti var ya kücük de olsa damla da olsa kan var.. kosa kosa doktora gidiyorum, bakiyor hersey normal diyor ama her geldiginde ben stresse griyorum, napcam bilmiyorum
gecmis olsun arkadasim umudunu kaybetme cokta umutlanma boyle zamanlarda bende yasadim insan cok kotu hissediyor kendini ne olcaksa olsun artik diyosun ama bi bakmissin kocaman olmus bebisin :) 12. haftada dusuk riskin bitiyor ama soyle hamileligin her safhasi tehlikeli son gune kadar hersey olabilir dedi dr um dusuk degilde allah korusun kalp durmasi olabilir sen her daim dikkatli ol dua et :) ama 10. haftanda falan rahatlarsin hem hamilelige alisirsin hem biraz daha bilgili olursun stres yok unutmaKızlar çok teşekkür ederim , desteğinize gerçekten ihtiyacım var.. bugün lekelenme byağı kesildi, umarım birdaha da olmaz.. bir de birşey soracağım kalp atışları gözüktükten ve 12. haftaya ulaştıktan sonra bu problemler genelde bitiyor değil mi? düşük riski falan? zor işmiş zor...
Kizlar sonuc nooldu, bebisleriniz nasil. Ben 8 haftaligim bugun pembemsi kan geldi gittim hemen doktora ama hersey normal dedi gonderdiselam cok eski bi konu ama lekelenme problemi bende de var, sürekli lekeleniyorum.. ya kahve akinti var ya kücük de olsa damla da olsa kan var.. kosa kosa doktora gidiyorum, bakiyor hersey normal diyor ama her geldiginde ben stresse griyorum, napcam bilmiyorum
Benimde ilk 3 ay hep kahve lekelenmem oldu hep dusuyo sandim ama oyle bisey olmadi sukur. Dr a sordugumda vücut gebelige alismaya calisiyo bu haftalarda normal dedi ve gercekten sonra olmadi Allah korusun olmasinda zaten insan herseyi dusunuyo. Insallah snnde bebegin kalir seninle dua et canmKızlar merhaba
uzun çabalarla 3. tüp bebek denememiz sonrası ilk kez gebelik elde ettik, daha hamileyim bile diyemiyorum, bu kadar uzun umutsuz yaşayınca sevinmek bile zor oluyormuş:) tüp bebek transferinin 10. gününden itibaren lekelenmeler vardı, ama az, doktora gittik, keseyi gördük, daha kalp atışlarını duymadık, şu an 5. haftadayız dedi, ama lekelenme arttı, kahverengi kırmızıya pembeye döndü, bir gün hiç olmuyor, bir gün hep oluyor, ara ara kırmızı, ara ara kahverengi, progesteron içeren iğne oluyorum ama korkuyorum, hamilelikte bu tür lekelenmeler yaşayan var mı? ya da var mıydı? lütfen yardım edin, moralim bozuk, tuvalete bile gitmek istemiyorum.. doktor sağlıksızsa zaten gider diyor ama ben ortada kaldım gidecekse gitsin, sağlıklıysa ve kalacaksa böyle şeyler olmasın istiyorum endişeliyim... yardımlarınıza ihtiyacım vareyvahedigeldismile
Canm gecmis olsun uzun zaman olmus yazalim bende ayni durumdayim kanamam var senin durum ne olduKızlar merhaba
uzun çabalarla 3. tüp bebek denememiz sonrası ilk kez gebelik elde ettik, daha hamileyim bile diyemiyorum, bu kadar uzun umutsuz yaşayınca sevinmek bile zor oluyormuş:) tüp bebek transferinin 10. gününden itibaren lekelenmeler vardı, ama az, doktora gittik, keseyi gördük, daha kalp atışlarını duymadık, şu an 5. haftadayız dedi, ama lekelenme arttı, kahverengi kırmızıya pembeye döndü, bir gün hiç olmuyor, bir gün hep oluyor, ara ara kırmızı, ara ara kahverengi, progesteron içeren iğne oluyorum ama korkuyorum, hamilelikte bu tür lekelenmeler yaşayan var mı? ya da var mıydı? lütfen yardım edin, moralim bozuk, tuvalete bile gitmek istemiyorum.. doktor sağlıksızsa zaten gider diyor ama ben ortada kaldım gidecekse gitsin, sağlıklıysa ve kalacaksa böyle şeyler olmasın istiyorum endişeliyim... yardımlarınıza ihtiyacım vareyvahedigeldismile
Canm senin durumun ne oldu benimd3 kanamam varArkadaşlar bnm de tup bebek 3. Haftadayim 3gundur kahverengi kanamam oluyo Progestan sabah ilaç akşam vajina jel 2 güne bir de iğnesini kullanıyorum ama çok tedirginim ne kadar böyle devam edecek ve herşey yolundami