gebelikte lekelenme, kanama:(:(

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.244
12
Kızlar merhaba
uzun çabalarla 3. tüp bebek denememiz sonrası ilk kez gebelik elde ettik, daha hamileyim bile diyemiyorum, bu kadar uzun umutsuz yaşayınca sevinmek bile zor oluyormuş:) tüp bebek transferinin 10. gününden itibaren lekelenmeler vardı, ama az, doktora gittik, keseyi gördük, daha kalp atışlarını duymadık, şu an 5. haftadayız dedi, ama lekelenme arttı, kahverengi kırmızıya pembeye döndü, bir gün hiç olmuyor, bir gün hep oluyor, ara ara kırmızı, ara ara kahverengi, progesteron içeren iğne oluyorum ama korkuyorum, hamilelikte bu tür lekelenmeler yaşayan var mı? ya da var mıydı? lütfen yardım edin, moralim bozuk, tuvalete bile gitmek istemiyorum.. doktor sağlıksızsa zaten gider diyor ama ben ortada kaldım gidecekse gitsin, sağlıklıysa ve kalacaksa böyle şeyler olmasın istiyorum endişeliyim... yardımlarınıza ihtiyacım vareyvahedigeldismile

Benim de hamileliğimin 6. haftasında kanamam oldu, sonrasında da bir hafta boyunca kahverengi akıntı devam etti. Progestan içiyodum günde bir tane , sonra kanama olunca doktor günde 2 ye çıkardı ilacı. Şimdi doğuma 25 günümüz kaldı. İnşallah seninde yakında normale döner durumun canım. opuyorumnanaktan Bugün kandil , bol bol dua et.

canım seni cok iyi anlıyorum ben de asılamayla hamile kaldım 4+ 3 gunlukken kanama basladı gitti bebek dedim kese falanda gormemiştik daha yeniydi kanda bakıyorlardı oyle de surdu kese kalp atısı ama kanama 9 haftalıkken resmen kan bosaldı hastaneye yattım 17 gun kaldım hastanede 14. haftama kadar kanamalı bi gebelik ve avatarda gordugun cadı sana tavsiyem pozitif dusun bol su iç ve kesinlikle yat ben 14 haftalım olana kadar yattım tedavili gebeliklerde genelde oluyo endişelenme soruların varsa seve seve cevaplarım

Kızlar merhaba
uzun çabalarla 3. tüp bebek denememiz sonrası ilk kez gebelik elde ettik, daha hamileyim bile diyemiyorum, bu kadar uzun umutsuz yaşayınca sevinmek bile zor oluyormuş:) tüp bebek transferinin 10. gününden itibaren lekelenmeler vardı, ama az, doktora gittik, keseyi gördük, daha kalp atışlarını duymadık, şu an 5. haftadayız dedi, ama lekelenme arttı, kahverengi kırmızıya pembeye döndü, bir gün hiç olmuyor, bir gün hep oluyor, ara ara kırmızı, ara ara kahverengi, progesteron içeren iğne oluyorum ama korkuyorum, hamilelikte bu tür lekelenmeler yaşayan var mı? ya da var mıydı? lütfen yardım edin, moralim bozuk, tuvalete bile gitmek istemiyorum.. doktor sağlıksızsa zaten gider diyor ama ben ortada kaldım gidecekse gitsin, sağlıklıysa ve kalacaksa böyle şeyler olmasın istiyorum endişeliyim... yardımlarınıza ihtiyacım vareyvahedigeldismile

Insallah bebeginin kalp atislari yakinda gozukur sanirim 8 haftada duyuluyor. Moralini yuksek tut, bozme hersey olacagina varir. Doktoruna danis lekelenmelerini en iyisini o bilir. Bende ufa tefek kanamalr olmustu. Sanirim 6 haftamda birde 16. haftamda. Esimle iliski sonrasi bizde iliskiyi kestik mecbur:)) Ama senin haftalarinda erken yerlesme kanamalari, lekelenmeleridir diye dusuyorum.

6. haftamda kahverengi lekelenmem oldu ben adet oluyorum sandim umursamadim bi hafta snra rutin kontrolde hamile oldugumu ögrendim kanamayi sordum normal yerlesme kani dedi dr. snra 8. haftada yine oldu hafif lekelenmelerim hemen hemen hergün bi iki damla ama o bile yetiyodu beni korkutmaya en sonunda doktor progestran yazdi günde 3 defa iciyorum cok sükür lekelenmem gitti, bi süre bende yattim ama iki haftadir calisiyorum ve cok sükür bi sorun yok 12 haftalik olduk. demesi kolay biliyorum ama rahat ol pozitif düsün allah hepimizin yardimcisi olsun

Kızlar çok teşekkür ederim , desteğinize gerçekten ihtiyacım var.. bugün lekelenme byağı kesildi, umarım birdaha da olmaz.. bir de birşey soracağım kalp atışları gözüktükten ve 12. haftaya ulaştıktan sonra bu problemler genelde bitiyor değil mi? düşük riski falan? zor işmiş zor...

buarada 5. haftadayız ama ben de hiçbir belirti yok, belirtiler ne zaman başlıyor ve ne zamana kadar sürüyor genelde? ne gibi belirtiler olmalı? çok soru sordum kızlar ama korkuyorum

selam bende suanda 10. haftadayim.

5. ve 6. hafta larda cok sik tuvalete gitme istegi vardi, ayrica sol kasigimda surekli agri vardi ve birde biraz bulanti vardi. 7. haftada bunlarin hepsi kayboldu ve ben birseyde sorun var diye cok korktum, birkac gun once ultrasyonda idim ve hersey yolunda gozukuyordu.7. haftadan itibarende sadece gogus uclarim biraz aciyor, bunun disinda hicbir belirti yok ve doktor bunun normal oldugunu, belirtilerin gelip gidebilecegini veya hic olmayacagini soyluyor.

Bende 2 ivf ve 1 de dondurulmus embriyo tranferi yaptirdim, maalesef hepsinde sonuc negatif cikti, simdi ise kendiligimden hamile kaldim. Bende halen cok korkuyorum dusecek diye, daha oncede 3-4 tane dusuk yaptim. Insallah Allahin izini ile bu bebegim yasayacak.

Allah olmayanlara versin diyorum.

cnm benim anne olmak ne kadar zormuş di mi? ben de hamile kalınca anladım...
bende de 6 haftalıkken lekelenmeler oldu, 1 hafta sürdü, geçmeyince doktora gittim.
kan kitlesi görünmedi ulştrasonda, progestan verdi, içtiğimin 3.günü kesildi lekelenme.
şuan 38 haftalık hamileyim.
moralini yüksek tut ve dua et, hayırlısıysa gelsin bebeğin dünyaya sağlıkla...
bu arada fazla hareket etme, ben 10 gün yatmıştım ilaç bitene kadar yani, sadece wc kalkmıştım.

bende 6 haftalık hamleyken kahverengi bir kanama oldu birkerelik doktora gittim bebek bozulmuş almamız lazım ama bir hafta bekleyelim düzeledebilir dedi ilaç ve istirhaat verdi bir hafta sonra herşey düzelmişti şimdi kızım 7 yaşında

Cherry aramızda 5 hafta var, inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşacağız.. benim lekelenmem son 2 gündür yok, çok sık kalkmıyorum hiçbir iş de yapmıyorum, arada bilgisayar o kadar.. progesteron iğneleri de devam ediyor.. sanırım bizim gibi tedaviyle olunca daha da endişeleniyor insan.. hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla gelsinler..
leyuze ne güzel 7 yaşına gelmiş kızın darısı başımıza:)
nurcan sen de inşallah sağlıkla bebişine kavuşursun, normal doğum mu olacak? birşey kalmamış:) sağlıkla gelsin, şimdiden tebrik ediyorum, uzun ve sağlıklı ömürlü olsun..

derviş moralini bozma, bol bol dua et, istirahat ve su, gidicek bebek ne yaparsan durmuyor gerçekten, Allaha emanet et bebeğini, bak ben bu gebeliğimde kanmayla öğrendim hamile olduğumu, çok azdı, sonra 5 haftalıkken kaheverengi lekelenmeler başladı, 3-4 defa aralıklarla aşırı kanama yaşadım ama öyle böyle değil, regl kanaması hiç kalır yanında, cuma 14 haftalık olacak meleklerim, Rabbim izin verirse herşey olur, korkma canım.

teşekkürler anjelic, inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebişlerine? ikiz mi buarada?

buarada 5. haftadayız ama ben de hiçbir belirti yok, belirtiler ne zaman başlıyor ve ne zamana kadar sürüyor genelde? ne gibi belirtiler olmalı? çok soru sordum kızlar ama korkuyorum

Ayyy bu yazıyı okuyunca kendi halim geldi aklıma. Bende de hiç bi belirti yoktu.Doktoru aradım bişey hissetmiyorum diye.Doktor güldü .kaydirigubbakcemile3 İlk haftalar mide bulantım falanda yoktu, sonrasında o mide bulantılarından 4 kilo verdim.

slm herkeze hepımıs aynı dertten mustarıbıs sanırım bende tüp bebek tedavisi gördüm bügün kan testı yaptırıcağım sonuç ne olucak bılemıyorum ama çok korkuyorum:S ıkı gündür lekelerım gelıo çünkü şans dıleyın bana arkadaslar :S

Kızlar meraba bende sat a göre 6 ama kan testi sonucuma göre 3 haftalık hamileyim.
ben ilk cuma günü öğrenmiştim akşamdı heyecendan zannettim akıntı gibi bir kahverengi leke vardı.
şimdi saat 16.30 gibi tuvalete gittim ve yine aynı bir leke ama kan değil hani adet biterde bir iki gün sonra kahverengi sarımsı bir leke olurya çamaşırımızda toplamda fındık büyüklüğünde onun gibiydi.cuma günü de dr gideceğim.ama şimdi korkmaya başladım normalmi bu durum...

Kızlar meraba bende sat a göre 6 ama kan testi sonucuma göre 3 haftalık hamileyim.
ben ilk cuma günü öğrenmiştim akşamdı heyecendan zannettim akıntı gibi bir kahverengi leke vardı.
şimdi saat 16.30 gibi tuvalete gittim ve yine aynı bir leke ama kan değil hani adet biterde bir iki gün sonra kahverengi sarımsı bir leke olurya çamaşırımızda toplamda fındık büyüklüğünde onun gibiydi.cuma günü de dr gideceğim.ama şimdi korkmaya başladım normalmi bu durum...

hic dr gittinmi canim keseyi gordunmu gebe oldugunu nasil ogrendim kan testimi yaptin idrarmi

hic dr gittinmi canim keseyi gordunmu gebe oldugunu nasil ogrendim kan testimi yaptin idrarmi

ikisinide yaptım birde gebe pol deki hemşire söyledi.keseyi cuma günü göstercem.Şimdi yine tuvalete gittim altımdaki beze pembeye yakın leke gelmiş 1 damla kadar ama yumurta akı kıvamında akıntı gibi.Çok korktum.Bide kasığımda ağrı var.Böbreklerimin 2 yanındanda ağrı vuruyor sanki gaz var gibi.

Arkadaşlar ben 21+2 günlük hamileyim ama hala ara ara lekelenmelerim devam ediyo hala neden oluyo anlamıyorumm

Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim bugün cinsiyet ögrendim o kadar iyi idi ki hersey çok mutlu idim akşam kanama geldi kahve rengi gibi hastenedeyim ama bu saat oldu göz yaşım dinmedi ... Sizce düzelir miyim

X