Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

archimom archimom kuzum bu hafta 76.7 kiloyum anlamadım nasıl oluyor çok yedim bu hafta 300 gr vermişim hamilelik çok değişik bi durum :KK48: :KK36:
evet oluyor böyle şeyler 🤣🤣🤣
archimom archimom selam bugün şeker yüklemem vardı 50 gr yüklendi 1saat sonrası 150 çıkmış yüksek değil mi 😔😔
Yüksek.100 lük yükleme ister muhtemelen. benim sekerim diyetle kontrol altına alınamadı insulin kullanıyorum ama yükleme istemez diyet yaparsan da mutlaka şeker takip cihazı alıp takibini yap derim
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın durumlar iyidir inşallah
Evet şafak saya saya şimdi 18 günlük olduk bile bir bakmışsın büyümüşler az kaldı seninde öyle olacak hayal olacak bu günler
Nasıl kilo durumları bebeğinin kilosu gelisimi nasil
Iyi canım bebek çarşamba günü 2000 di.Hizli gidiyoruz biraz .Su an iri bebek sınırında dedi.Endokrin ve perinatoloji randevum pazartesi günü..Duruma göre insulini arttırabilirler belki. Ben iyiyim 31+2 yim.Bakalim şimdilik gidiyoruz böyle

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın durumlar iyidir inşallah
Evet şafak saya saya şimdi 18 günlük olduk bile bir bakmışsın büyümüşler az kaldı seninde öyle olacak hayal olacak bu günler
Nasıl kilo durumları bebeğinin kilosu gelisimi nasil
Maşallah.Kac kilo oldu kuzucugun

İlk gebeliğimde de aynı durumu yașadım ilkinde sınıra yakın değer çıktı. Yüzlük yükleme yapınca bütün değerler normaldi ama yine de dikkat edeceksin dendi. Dikkat ettim ve bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Diyet listeme tam uymadım ama karbonhidrat ve yapay şekerden uzak durmuştum. Şimdi yüzlük yükleme yapsam da yine dikkat etmem gerekecek diye direk diyet yapayım dedim. Doktor da diğer değerlere baktıktan sonra over düzeyde bir diyabet var diyemeyiz ama dikkat etmen gerekiyor dedi. İlk gebeliğimde benim de canım çok sıkılmıştı şimdi çok normal karşıladım. Hiç dert etme sen de canın tatlı istediğinde kuru meyve ve süt ya da yoğurt tüket ara öğün olarak. Şekerle protein birlikte alındığında kan şekeri hızlı yükselmiyor. Sayılı gün çabuk geçer 😊
Umarım bende kolay atlatırım ne zaman yasak konulsa daha cazip gelir ya ondan şuan biraz soktayim aldım tam buğday ekmeğimi eve gidiyorum 😊
138 de bile sınır diye 100 lük istemişti dr um sende risklisin ister sanki senin dr da
Kendi kadin doğum doktorun mu yoksa dahiliye mi istedi. Beni direkt yorum yapmadan dahiliyeye yönlendirdi çünkü.

evet oluyor böyle şeyler 🤣🤣🤣

Yüksek.100 lük yükleme ister muhtemelen. benim sekerim diyetle kontrol altına alınamadı insulin kullanıyorum ama yükleme istemez diyet yaparsan da mutlaka şeker takip cihazı alıp takibini yap derim

Iyi canım bebek çarşamba günü 2000 di.Hizli gidiyoruz biraz .Su an iri bebek sınırında dedi.Endokrin ve perinatoloji randevum pazartesi günü..Duruma göre insulini arttırabilirler belki. Ben iyiyim 31+2 yim.Bakalim şimdilik gidiyoruz böyle
Bende cihazı düşündüm sanki geçenlerde bir marka söylemiştin hangisiydi?onu araştırayım

Bende cihazı düşündüm sanki geçenlerde bir marka söylemiştin hangisiydi?onu araştırayım
lifecheck kullanıyorum ben 75 e aldım eczaneden.Internetten al istersen.Icinde 1 paket strip var.Sabah aksam seker takibi yapsan 12 gun gider.Strip=kucuk seker olcum çubuğu...Eger sekeri kontrol altina alamazsan zaten doktoruna söylersin dahiliyeye gonderir tekrar.dahiliye yazar stripi recete ile...Stripi çok pahalı oluyor kutuda 50 tane var 50 lira.Ben direkt endokrin takibinde olduğum için 5 tane yazmışlar neyse ki

lifecheck kullanıyorum ben 75 e aldım eczaneden.Internetten al istersen.Icinde 1 paket strip var.Sabah aksam seker takibi yapsan 12 gun gider.Strip=kucuk seker olcum çubuğu...Eger sekeri kontrol altina alamazsan zaten doktoruna söylersin dahiliyeye gonderir tekrar.dahiliye yazar stripi recete ile...Stripi çok pahalı oluyor kutuda 50 tane var 50 lira.Ben direkt endokrin takibinde olduğum için 5 tane yazmışlar neyse ki
Anladım canım çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim bilgiler için.

Archimom cnm sen bir yazı paylasmistin şimdi ben devlet Hastanesi'nde nasip olursa doğum yapcam eşimi almazlarmi ? Yukarı cikamazmi refagatci annem gecek şehir dışından

Archimom cnm sen bir yazı paylasmistin şimdi ben devlet Hastanesi'nde nasip olursa doğum yapcam eşimi almazlarmi ? Yukarı cikamazmi refagatci annem gecek şehir dışından
Almiyolar canım bende devlette yaptim ilk doğumu sadece ameliyathaneden çıkınca 5 dakka kapıda gördü sonra ertesi gün görüş saatinde gorebildi almiyolar hiç bi şekilde

Almiyolar canım bende devlette yaptim ilk doğumu sadece ameliyathaneden çıkınca 5 dakka kapıda gördü sonra ertesi gün görüş saatinde gorebildi almiyolar hiç bi şekilde
Cnm en son ne zaman doğum yaptın ? Koronadan dolayı mı sekiz yıl önce normal doğum yaptim eşim dogumhanenin önünde bekledi doğumdan sonra odama geldi beraber ciktik annemidemi almazlar 🙄çok kötü ya eşim yanında yakınımda olsun istiyorum

Güncel düz hesap 60 diyelim kiloma.Yalnız ben artık doyamıyorum.İki tabaktan aşağısı kurtarmıyor beni😁 Yemek yemek güzel şey vesselam.Hala diyetine dikkat eden arkadaşlara selamlar😅

Cnm en son ne zaman doğum yaptın ? Koronadan dolayı mı sekiz yıl önce normal doğum yaptim eşim dogumhanenin önünde bekledi doğumdan sonra odama geldi beraber ciktik annemidemi almazlar 🙄çok kötü ya eşim yanında yakınımda olsun istiyorum
2016da yaptim canım o zaman korona da yoktu ama almadılar hatta benim hastane refakatci bile kabul etmiyodu cok sacma bi şekilde sezeryan yani bide tanıdık bulmuştuk annem oyle kalmıştı

Çok
2016da yaptim canım o zaman korona da yoktu ama almadılar hatta benim hastane refakatci bile kabul etmiyodu cok sacma bi şekilde sezeryan yani bide tanıdık bulmuştuk annem oyle kalmıştı
Çok kötü ya en zor ve en heyecanlı günde 😔hastanede eşimin çokça tanıdığı var inşallah gece olmazsa birşeyler ayarlanır

Canım almıyorlar.Ben Eğitim Araştırma Perinatolojide yattim bırak gece kalmayı eşlerin icerde yarim saatten fazla kalmasina bile izin yoktu.Hemen yan tarafımız da kadın doğum kısmıydı kapısında kocaman yazıyordu personel dışında erkek girişi yasaktır diye
Gunaydın kızlar😘

Bugun de 71 cıktım canım bu hafta dikkat etmedim hemen yansımış tartiya 🙈 archimom archimom
Evet baya yansımış 🤣🤣🤣🤣 Geçmiş olsun
Günaydın Kızlar 63.0la devamm
Çok iyi canım
Güncel düz hesap 60 diyelim kiloma.Yalnız ben artık doyamıyorum.İki tabaktan aşağısı kurtarmıyor beni😁 Yemek yemek güzel şey vesselam.Hala diyetine dikkat eden arkadaşlara selamlar😅
Valla beni de insulin perisan etti resmen açım.Hersey istiyor canım hele tatlı...Ne yapacağım bilmiyorum.5 haftam kaldı aç gideceğim doğuma

Çok

Çok kötü ya en zor ve en heyecanlı günde 😔hastanede eşimin çokça tanıdığı var inşallah gece olmazsa birşeyler ayarlanır
Evet ama.malesef oyle erkek refakatçi zaten kabul edilmiyo eş içinde kotu dusunsene cocugu oluyo 2 dakka görüyo sonra ertesi gün görüş saatine kadar goremiyo hiç bi sekilde

X