• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo alımı' kimler ne durumda ?

GÜnaydınnnnn :) ben hala 1.5 kg da kaldım :) hafif şişliğim başladı ama o kadarda olacak zaten :anneadayı:

Normal canim iyi gidiyosun.
Bende 5.kilomuda almis bulunmaktaym :))))) gobus artik ayri eve cikacak kadar buyudu :))

Normal canim iyi gidiyosun.
Bende 5.kilomuda almis bulunmaktaym :))))) gobus artik ayri eve cikacak kadar buyudu :))
Benimki de büyüsünnnn :KK68: valla akşamları yediklerime dikkat ediyorum ekmeği filan kestim biraz kilo verdim ekmek yemiyorum ama geri kalan et sebze yiyorum bebiş daha belli değil belli olsa da arada kendime baksam :)))

Kuzum sen naptn bide bu fotoyu nasil yaptn uzerindeki yazilari soruyorm :KK66: hangi uygulama banada soyler misin. Bu haftadan sonra hafta hafta cekip album yapicam da :))
Canım iyiyiz memleketteyim annem bana bakıyor şişiyorum hergün :eek:
Programı ekliyorum kuzum

Eklentiler

• 41717BFD-B35A-4AB9-801D-2072ADCDFEDF.jpeg
    41717BFD-B35A-4AB9-801D-2072ADCDFEDF.jpeg
    35,2 KB · Görüntüleme: 35
Benimki de büyüsünnnn :KK68: valla akşamları yediklerime dikkat ediyorum ekmeği filan kestim biraz kilo verdim ekmek yemiyorum ama geri kalan et sebze yiyorum bebiş daha belli değil belli olsa da arada kendime baksam :)))

Olur olur canm. Benim 16. Haftadan somra belli olmaya basladi suan bariz ortada :))))

Slm kizlar,

bizde 30 haftaligiz, 9 kilo aldik toplamda.
Allah herkese kolay dogum nasip etsin. Amin

Slm kizlar,

bizde 30 haftaligiz, 9 kilo aldik toplamda.
Allah herkese kolay dogum nasip etsin. Amin

Masallah canim. :) amiin amiin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Saglikla gelsin minnoşlar :)

Olur olur canm. Benim 16. Haftadan somra belli olmaya basladi suan bariz ortada :))))
Bugün otobüste hamileyim diye yer verdi bir bayan nasıl mutlu oldum bi taneside ücreti şoföre uzatmamı rica etti hamilesin hakkını helal et dedi ay ne güzel hissettim belli olmasına sevindim :anneadayı::KK200:

51,5 kıloydum 53,5 olmusum 2 ayda cok mu ya aksam tartılınca moralim bozuldu.Böyle giderse yandım ben boyum da kısa 1,53 :KK51:

Evet canım bu defa eşim yok tekmeleri annem görüyor eşim görmüyor keşke o da görse diyorum bi yandan ama burda da rahatımdan vazgeçmiyorum :halay:

Tadini cikar valla canm. Ben ne kendim gidebiliyorum ne annem gelebiliyor. Hersey bana bakiyor. :))

Bugün otobüste hamileyim diye yer verdi bir bayan nasıl mutlu oldum bi taneside ücreti şoföre uzatmamı rica etti hamilesin hakkını helal et dedi ay ne güzel hissettim belli olmasına sevindim :anneadayı::KK200:

Evet artik disarsan farkediliyor olmasi hoş :) bazen depresif takiliyorum cokmi sistim diye ama genel olarak guzel seyler :)))

Ya kızlar bende 65,5 başladım 24+0 da 72,6 gördüm bugün normal mi ya çok mu almışım anne yemekleri ve hamur işi 20 günde 3 kilo getirdi resmen

Ya kızlar bende 65,5 başladım 24+0 da 72,6 gördüm bugün normal mi ya çok mu almışım anne yemekleri ve hamur işi 20 günde 3 kilo getirdi resmen

Canim bende suan kendimi durduramiyorum surekli yemek yemek istiyorm :)) cok degil panik yapma. Bende 3 kilo almisim bu ay :)

Back