- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
GÜnaydınnnnn :) ben hala 1.5 kg da kaldım :) hafif şişliğim başladı ama o kadarda olacak zaten
Normal canim iyi gidiyosun.
Bende 5.kilomuda almis bulunmaktaym :))))) gobus artik ayri eve cikacak kadar buyudu :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜnaydınnnnn :) ben hala 1.5 kg da kaldım :) hafif şişliğim başladı ama o kadarda olacak zaten
Biz tontik olduk teyzesi
Canım ne yapmışım ki hangi fotoğraflarKuzum sen naptn bide bu fotoyu nasil yaptn uzerindeki yazilari soruyorm hangi uygulama banada soyler misin. Bu haftadan sonra hafta hafta cekip album yapicam da :))
Benimki de büyüsünnnn valla akşamları yediklerime dikkat ediyorum ekmeği filan kestim biraz kilo verdim ekmek yemiyorum ama geri kalan et sebze yiyorum bebiş daha belli değil belli olsa da arada kendime baksam :)))Normal canim iyi gidiyosun.
Bende 5.kilomuda almis bulunmaktaym :))))) gobus artik ayri eve cikacak kadar buyudu :))
Canım iyiyiz memleketteyim annem bana bakıyor şişiyorum hergünKuzum sen naptn bide bu fotoyu nasil yaptn uzerindeki yazilari soruyorm hangi uygulama banada soyler misin. Bu haftadan sonra hafta hafta cekip album yapicam da :))
Benimki de büyüsünnnn valla akşamları yediklerime dikkat ediyorum ekmeği filan kestim biraz kilo verdim ekmek yemiyorum ama geri kalan et sebze yiyorum bebiş daha belli değil belli olsa da arada kendime baksam :)))
Canım iyiyiz memleketteyim annem bana bakıyor şişiyorum hergün
Programı ekliyorum kuzum
MaşşaaalllaaahhhhOlur olur canm. Benim 16. Haftadan somra belli olmaya basladi suan bariz ortada :))))
Slm kizlar,
bizde 30 haftaligiz, 9 kilo aldik toplamda.
Allah herkese kolay dogum nasip etsin. Amin
Evet canım bu defa eşim yok tekmeleri annem görüyor eşim görmüyor keşke o da görse diyorum bi yandan ama burda da rahatımdan vazgeçmiyorumOh oh masallah kuzum :) ne guzel annenin yanindasin :)
Bugün otobüste hamileyim diye yer verdi bir bayan nasıl mutlu oldum bi taneside ücreti şoföre uzatmamı rica etti hamilesin hakkını helal et dedi ay ne güzel hissettim belli olmasına sevindimOlur olur canm. Benim 16. Haftadan somra belli olmaya basladi suan bariz ortada :))))
51,5 kıloydum 53,5 olmusum 2 ayda cok mu ya aksam tartılınca moralim bozuldu.Böyle giderse yandım ben boyum da kısa 1,53
Evet canım bu defa eşim yok tekmeleri annem görüyor eşim görmüyor keşke o da görse diyorum bi yandan ama burda da rahatımdan vazgeçmiyorum
Bugün otobüste hamileyim diye yer verdi bir bayan nasıl mutlu oldum bi taneside ücreti şoföre uzatmamı rica etti hamilesin hakkını helal et dedi ay ne güzel hissettim belli olmasına sevindim
Ya kızlar bende 65,5 başladım 24+0 da 72,6 gördüm bugün normal mi ya çok mu almışım anne yemekleri ve hamur işi 20 günde 3 kilo getirdi resmen
37 haftalık hamileyim toplamda 12 kilo aldım canım durum çok fena halbuki isteğin hep 9 la bitirmekti