- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ben daha 8. Hafta içindeyim 1 kg aldım bile 54 ile hamile kalmıştım 55 oldum ben dana gibi şişerim o zaman
Canım bulantım ara ara kusmalarım var ama yine de yiyorum ben zorla..Birsey olmaz canm. Benim 9. Haftada bulantilarm basladi. 4 5 kilo vermstim.
Insallah bulantin olmasnda.
Insan kiloya razi oluyor :))))
Canım bulantım ara ara kusmalarım var ama yine de yiyorum ben zorla..
Benim tansiyonum çok düşük normal hali 9/6 hamilelikte 6 lara düşüyor çalıştığım içinde yiyorum. Allahtan yemek yedikten sonra kusmalarım olmuyor. Sadece etten tiksiniyorum onu da yemiyorum. Yoğurt çok yiyorum. Meyve çok yiyorum. Hani zorla derken midemi bulandırıyor ama yiyorum değilde midem bulansada mutlaka atıştırıyorum. Yoksa bütün gün yatış :)Kendini niye zorluyosun tiksinirsin sonra. Ilk 3 ay kandan beslenyor sadece
Benim tansiyonum çok düşük normal hali 9/6 hamilelikte 6 lara düşüyor çalıştığım içinde yiyorum. Allahtan yemek yedikten sonra kusmalarım olmuyor. Sadece etten tiksiniyorum onu da yemiyorum. Yoğurt çok yiyorum. Meyve çok yiyorum. Hani zorla derken midemi bulandırıyor ama yiyorum değilde midem bulansada mutlaka atıştırıyorum. Yoksa bütün gün yatış :)
Evet aç kalınca daha çok bulanıyor benim midem. Çok kilo almamak için dikkat ediyorum ama bakalım şimdilik 1 kg aldım :)He oyleyse iyi cunku aclikda daha cok bulanti yapar dogru soyluyorsun. :)
Evet aç kalınca daha çok bulanıyor benim midem. Çok kilo almamak için dikkat ediyorum ama bakalım şimdilik 1 kg aldım :)
Aynen öyle canım.. sağlıklı olsun yemişim kilosunuSaglikli gelissinde hersey canm. :)
Gerisi muhim degil.
Aynen öyle canım.. sağlıklı olsun yemişim kilosunu
5 ay bitti 3,100 gr aldım normal mi acaba kızlar
GÜnaydınnnnn :) ben hala 1.5 kg da kaldım :) hafif şişliğim başladı ama o kadarda olacak zatenGünaydınnn güzel annişler :)
Nasil gidiyor bakalim :)