• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo alımı' kimler ne durumda ?

ben onceki hamileligimde ilk 6 ay cok az kilo almistim, aslinda ben vucuttan vermistim ama bebek almisti ama son aylarda daha cok insan kilo aliyor bebek daha hizli buyuyor cunku.

Ya kızlar ben daha 8 haftalığım ama ödemlendim sanki şişkinliğim var simdiden kilo alırsam ben napariiim

Ahh canım ben 65,5 hamile kaldım şu an 66,3 oldum bile :oha: sonunda nasıl olurum bilmiyorum ama hemen toparlanmam lazım doğumdn sonra
Bende 14 haftalık hamileyim galiba beraber doguracagiz kız :halay: bende ilk aylar kilo verdim şimdi 1 ay da 4 kilo aldım 9 aylık olana kadar heralde yerimden kalkamaz olcam diye korkuyorum istahim yeni açıldı ama ne açılma herşeyi yiyorum durduramıyorum kndimi 54 kiloyum 58 oldum o_O:KK17::KK70:

Bende 14 haftalık hamileyim galiba beraber doguracagiz kız :halay: bende ilk aylar kilo verdim şimdi 1 ay da 4 kilo aldım 9 aylık olana kadar heralde yerimden kalkamaz olcam diye korkuyorum istahim yeni açıldı ama ne açılma herşeyi yiyorum durduramıyorum kndimi 54 kiloyum 58 oldum o_O:KK17::KK70:
Bugün tam 14+0 bugün sende aynı mısın birlikte sancı tutarmış:halay: benim boy 168 kilo bugün tartıldım 65.9 du düşmüş ama görünüşte sanırım ödem var şiştim daha şimdiden doğuma giderken nasıl olucaz acaba :bicak:

64 kilosun ve kiloluyum mu diyosun :duduk:
Ben kendimi öldürmeliyim sanırım...
Rahatına baaaak

Ne yaptiniz canlar nasıl gidiyor hamilelik / kilo alimi :)) göbüşler cikti mi ? :)

Eklentiler

• B2FBAEF7-20A7-40B3-9EFB-AA0765E8C520.jpeg
    B2FBAEF7-20A7-40B3-9EFB-AA0765E8C520.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 128
Merhabalar kızlar kılo almamak ıcın nelere dıkkat edıyorsunuz ben tabı cokcok basındayım daha uzun zamanım bar ama tecrubelerınızden faydalanmak ısterın

Merhabalar kızlar kılo almamak ıcın nelere dıkkat edıyorsunuz ben tabı cokcok basındayım daha uzun zamanım bar ama tecrubelerınızden faydalanmak ısterın

Canim acikcasi benm bulantim cok oldu ilk 14 hafta o sebeple zaten yiyemedim. Ama suan bebege faydasi olmayan hic bir seyi yememeye gayret ediyorm ornegin pilav makarna abur cubur serbetli tatlilar ve ekmegi sadece kahvaltida tuketiyorm ve tabii bol su :))

Benimde hic belli degil halen ayni kilodayim cok hafif bir cikintimz oldu ama goze carpmiyor :))
Aynn öyle vallaha rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah. Bugün üçlü test sonucum da temiz çıktı çok şükür nasıl mutluyum anlatamam☺☺☺❤❤❤❤❤

Back