- Konu Sahibi seldalondra
-
2 haftalık görünüyor canm hayırlı olsunKimse yokmu ya
Hamilelik var ama kimyasal olabilir.. Artis olmasi gerektigi gibi degil.. benim de boyleydi kimyasal gebelik cikti.. yine de belli olmaz iki gune bir tekrarlayin ve moralinizi bozmayinmerhaba hanımlar,
yazılarınızı takip ediyordum , aranıza yeni katıldım. cumartesi gün ki kan değerim 17,62 , pazartesi 20,62 çıktı adetime 1 gün var sizce sevinmeli miyim
ben de aranıza yeni katılanlardanım benimde son adet gunumun ilk günü 1 mart geçen hafta test yaptırdım 9027 çıktı sonuca ve hesabıma göre 7 haftalık ama 3 gün önce doktorum 4 hafta 4 dün demişti ultrasona göre bugun 5 hafta 2 gün çıktı ultrasonda ama kalp atışları görünmüyor bir sorun varmı diye korkuyorum.4 haftalıkken hcg-beta değerleri 9027 yuksek değilmi ondan sorunmu var die düşündüm açıkcası.Rabbim herkesi hayırlısıyla sağlıklı olarak bebeğini kucağına almayı nasip etsin:
HamilesinArkadaslar merhaba inş sorumu gmrürsnz regl tarıhım 20 nisandı,şüpheli ilişkim 29 unda oldu bu ay adet olmadım bugun sabah idrar testi uaptıö çift.çizgi akşam kan testi yaptrdım 13240 yazıp sonucta
slm canım gozun aydın rabbım sag saglım kucagınada almayı nasıp etsın bebegını tam 4 haftalık hamılesınMerhaba umarim görürsünüz ve sizden cevap alabilirim gebelik testi yaptirdim cift cizgi çıktı ve sonrasinda kan testi yaptirdim deger 55,63 çıktı hamilemiyim kac günlük veya haftalik ki adetim de iki gun gecikti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?