gebelikte kan testi degerleri sonucu

Slm bende birşey sorcaktm size ben tüp bebek yaptircam 10. Gün değer 11,4 cikti Dr biraz düşük dedi perşembe yine tahlil yapacaklar çokmuş düşük bi sorun olurmu ne olur cvp verin

Mrhb ben dun biraz rahatsizlanip doktora gittim kan testi yaptirdim 9 cikti doktor bana hamile degilsin dedi ama bundan bir hafta oncesi ben yumurta catlatici igne vurunmustum yani bir haftada belli olurmu eskiden kn tahlilinde 1 veya 0 cikardi bu ne demek sizce

Mrhb ben dun biraz rahatsizlanip doktora gittim kan testi yaptirdim 9 cikti doktor bana hamile degilsin dedi ama bundan bir hafta oncesi ben yumurta catlatici igne vurunmustum yani bir haftada belli olurmu eskiden kn tahlilinde 1 veya 0 cikardi bu ne demek sizce acil cbp lutfen

bekle bakalım bir haftada hamile olsanda anca bu deger olur yani.ki adet zamanı baktırdıgımızda çoğu kadında 500 600 fln çıktıgına göre

benim bildiğim 5 uzerı cıkıyosa suphelı gebelık oluyo az sabret 1 hafta sonra tekrar testı yaptırdıgında ıns yukselmıs olur Allah kalbıne gore versın

Tesekkur ederim bu arada benm adet gunume daha cok var ilac kullandigm icn merak ettim doktor iki hafta demisyi ama bn rahatsizlannca test yaptirmak zorunda kaldim

Tesekkur ederim bu arada benm adet gunume daha cok var ilac kullandigm icn merak ettim doktor iki hafta demisyi ama bn rahatsizlannca test yaptirmak zorunda kaldim
geçmiş olsun ıns bebegın senınledır ilac felan kullanmamaya calıs ne olur ne olmaz ben gebe oldugumu bılmeden rongten cekılmıstım o yuzden gebelıgımıde rahat gecıremıyorum zarar vermısmıdır dıye

Evet cok bantim oldu benmde rahatsizlandim ama kullanmamaya calisiyorum kesin sonc alana kadar ama cok merak ediyorum doktor birseyin yok diyo ama olmuyo nedense

Evet cok bantim oldu benmde rahatsizlandim ama kullanmamaya calisiyorum kesin sonc alana kadar ama cok merak ediyorum doktor birseyin yok diyo ama olmuyo nedense
o reglıyı beklemek ha gunum gectı geccek bişe olsa acaba belırtımı dıye dusunmek cok yoruyo soylemesı kolay ama sabırla dusunmeden beklemeye calıs ben 1 bucuk sene ugrastım bu bebek ıcın her ay test yaptım her reglı olmamda uzuldum hamıle kaldıgım ay hıc dusunmedım bı baktım olmus

1 yildirda bn ugrasiyorum umut etmekten bosa cikmasindan gercektn bnde sıkildim
kafanı dagıtmaya calıs yok yumurtlama gunum yok su yok bu dıye dusununce olmuyo benım şansa rahatsızdım agır ılaclar vermıslerdı buayda olmaz yumurtamı kalır o kadar ılaca dedım rahat davrandım oldu

1 yildirda bn ugrasiyorum umut etmekten bosa cikmasindan gercektn bnde sıkildim
bide ben bu ay bu sıtede okudugum bişeyı denemıstım viks olayı ya şansa ya viksle oldu bilmıyorum şimdi bı arkadasım denıyo reglısını beklıo eger oda kalırsa viks olayı kesınlıkle dogru kabul etcem

O NASIL OLUUO KI BNDE DENEYEYIM BARI
viksle hamıle kalanlar dıye bı bolum var ıstersen ordan bak reglı bıttıkten sonra 6 gun boyunca vajen ıcıne bı mıktar viks krem surdum ben belımı ve yumurtalık bolumumu vıksle ovdurdum eşime o vıks aktınyı felan cogaltıyo onu denedıgım ay hamıle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…