gebelikte kan testi degerleri sonucu

Slm arkadaslar bende 15 inde catlatma ignesi vuruldum dun hastanede kan testi yapildi 7.94 cikti fakat aedete bir hafta var sizce yukselir mi deger

Kızlar merhaba, ablam bu ay aşılama yaptırdı ve 8 gün geçikti. daha önceden yaptırdığı sonuç 0 ken Bugün tekrar kan testi yaptırdı ve değeri 2 çıktı negatif yani. acaba değerin yükselme durumu varmıdır?

merhaba benimde adetim 7 gün gecikti bugün tahlilde 2.53 cıktı umudumu kaybettim burda arastırken yazınızı gördüm azda olsa umut oldu.sizin 4 gün gecikmenin ardından 1.2 mi cıktı*?hersey yolunda gitti mi acaba benimde yükselme sansı var mı ki

hayır hamile değildim cnm...

Merhaba arkadaslr kan değerin 1500 cikti keseggöründü haftaya gel kesenin buyuyp buyumedigine bakalm dediler bos gebelikten çok korkuyorum normlmi sonuclr

Merhaba arkadaslr kan değerin 1500 cikti keseggöründü haftaya gel kesenin buyuyp buyumedigine bakalm dediler bos gebelikten çok korkuyorum normlmi sonuclr
beta degerı 500 un ustundeyse boş gebelık olmuyo canım Allah hayırlı etsın evladını

Allah razıı olsun canm beni çok mutlu ettin. Allahm isteyen her kulunu sevindirsin .olmayanlara sabir versin .insllh kucagima almak nasip olur bebisimi.​

Allah razıı olsun canm beni çok mutlu ettin. Allahm isteyen her kulunu sevindirsin .olmayanlara sabir versin .insllh kucagima almak nasip olur bebisimi.​
amin canım ınsallah sag saglım alırsın kucagına mutlulukla saglıkla buyutursun yavrunu

tatlım bend e adetıme 8 gun kala yaptırdım 3.85 cıktı kucuk bır deger :=( senın sonuc bellı oldu mu

Kızlar bende bata iki gün kala ikinci çizgiyi gördüm kan testim asagida bi bakar mısınız nekadarlık oluyor Dr tam bilgi vermedi zaten odunun tekiydi

Eklentiler

• 20150128_162702.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 604
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…