Evet dinlen gerekirse hiç iş yapma , zaten düşecekse sağlıksızsa düşüyorBenimde bugun çok Hafif koyu sarı kahve arası akıntım var karın ağrısıyla beraber doktorum kırmızı olmadıgı sürece sorun olmayacağını söylemişti ama bende endişeliyim şimdi yorumları okuyunca daha da endişelendim şiddetlenir ve gelemeye devam ederse gidicem Dr a
Evet Haklısınız herşey allahtan ona sığındım Rabbim bütün anne adaylarına yardım etsin şu süreci kolaylıkla atlatalım imşallahbolca dinlen ve bolca su iç. düşecek çocuğa ne yapsak fayda etmiyor bunu unutma. dün çok ağladım ama bugun çok iiyim. Herşey Allahtan. Sağlıksızsa zaten düşmesi en hayırlısı
Bilimsel olarak arastirma degeri tasimiyor onlar icin cunku istatistiksel yaklasiyorlar olaya. Benim kadin dogumcum ilk bebegini bu sekilde kaybetmiş biri olrk senin 2. Gebeliginde bebegini saglikla kucagina alma ihtimalin hic kayip yasamamis birininkiyle ayni demisti. Evet oransal olrk boyle olabilir ama ya esimde kromozom anomalisi varsa, bende tespit edilemeyen bir pihtilasma vs varsa? 2.kez ayni acilari.yasamaya ne gerek var sanki? Zar zor genetik test ve 2 faktor pihtilasma testi yaptirdim bisey cikmadi gerci.Sacmalık zaten 2 veya 3 düşükten sonra yapıyorlar,Anlamıyorum bu sistemi
Bende onu diyorum zaten baştan önlem almak en iyisi , bunların hepsini gebelikten önce yapsalar daha mantıklı,evlenince kan veriliyor ya rh uyuşmazlığı falan var mı diye ... genetik testte yapılsa keşke.Bilimsel olarak arastirma degeri tasimiyor onlar icin cunku istatistiksel yaklasiyorlar olaya. Benim kadin dogumcum ilk bebegini bu sekilde kaybetmiş biri olrk senin 2. Gebeliginde bebegini saglikla kucagina alma ihtimalin hic kayip yasamamis birininkiyle ayni demisti. Evet oransal olrk boyle olabilir ama ya esimde kromozom anomalisi varsa, bende tespit edilemeyen bir pihtilasma vs varsa? 2.kez ayni acilari.yasamaya ne gerek var sanki? Zar zor genetik test ve 2 faktor pihtilasma testi yaptirdim bisey cikmadi gerci.
Aynısını bende şimdi yaşıyorum köyü sarı ve kahve arası yorumlara bu yorumdan sonra bırakmışsın ne oldu sıkıntın hala devam ediyormu nolur cevap ver şuan yatıyorum bol bol dinlenmem lazımmış progestan verdi doktorum lütfen cevapsız bırakma beniBenimde bugun çok Hafif koyu sarı kahve arası akıntım var karın ağrısıyla beraber doktorum kırmızı olmadıgı sürece sorun olmayacağını söylemişti ama bende endişeliyim şimdi yorumları okuyunca daha da endişelendim şiddetlenir ve gelemeye devam ederse gidicem Dr a
Benim birdaha olmadı cnm ama ben kürtaj oldum zaten Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAynısını bende şimdi yaşıyorum köyü sarı ve kahve arası yorumlara bu yorumdan sonra bırakmışsın ne oldu sıkıntın hala devam ediyormu nolur cevap ver şuan yatıyorum bol bol dinlenmem lazımmış progestan verdi doktorum lütfen cevapsız bırakma beni
Amin inşallah canım Nasıl yani kürtajmi oldun anlamadım bebek ne oldu düşükmü yaptın?Benim birdaha olmadı cnm ama ben kürtaj oldum zaten Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yok cnm kalp atısı yoktu bebeğin gelişimide durmuştu aldılarAmin inşallah canım Nasıl yani kürtajmi oldun anlamadım bebek ne oldu düşükmü yaptın?
Anladım canım çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallahYok cnm kalp atısı yoktu bebeğin gelişimide durmuştu aldılar
Amin cnm amin inşallahAnladım canım çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşallah
Buarada senin yaşadığının aynısını yaşadım ayın 20sinde kürtaj olmak durumunda kaldım ne oldu anlamadım bebeğimin kalbi durmuş psikolojim yerlerde sürünüyorum resmen buarada sigara kullanıyormuydun yada şekerin varmiydi yada karaciğer enzimlerinde bi sıkıntı varmiydi bana çünkü bunlar etken olabilir dedi ben genetik testi yapmalarını istedim kürtaj sonrasında ama hala anlamıyorum neden olduğunu sen nedenini buldunmu araştırdımmı merak ediyorum buarada bu haplari kullanmama rağmen iki hamileligimdede kürtaj ve düşükle sonuçlandı artık benim pek güvenim kalmadı bu ilaçların bişeylere engel olduğunaAmin cnm amin inşallah
Düşükle sonuçlanan iki hamilelikten sonra tabiki korkularım vardı ama tahmin ettiğin gibi sicramalar falan olmadı dua tabiki önemli eksik edilmemesi gerekiyor sadece hamileliktede değil tabiki herzaman gereklidüşüğün bir diğer sebebi de korkudur. size saçma gelebilir tecrübeyle sabittir. görünen kabuslar rüyalar özellikle yada ani sıçramalar duanı edip her gece kendini koricaksın bir gün atlamicaksın ayetler önemli açıkça konuşamam ama bu kadarını söylim
Cnm bana kromozom anomalisi dedi dr çünkü benim kese ve bebek gzl gidiyordu sonradan bebek geride kaldı haftaya göre Dr bebek gelişimini durdurma dedi 8 haftalıktı ama 6 hafta ile uyumlylu ve ben 3 Dr a gittim.hepsi aynı sey söyledi şu durumda ekstra bir test yaptırmak mantıklı değil dediler çünkü herkesin başına gelebilir dediler ilk başta testlerle kafayı bozmuştum ama şimdi rahatım rabbime sığınıyorum ben naparsan yapayım olacaksa yine olacakBuarada senin yaşadığının aynısını yaşadım ayın 20sinde kürtaj olmak durumunda kaldım ne oldu anlamadım bebeğimin kalbi durmuş psikolojim yerlerde sürünüyorum resmen buarada sigara kullanıyormuydun yada şekerin varmiydi yada karaciğer enzimlerinde bi sıkıntı varmiydi bana çünkü bunlar etken olabilir dedi ben genetik testi yapmalarını istedim kürtaj sonrasında ama hala anlamıyorum neden olduğunu sen nedenini buldunmu araştırdımmı merak ediyorum buarada bu haplari kullanmama rağmen iki hamileligimdede kürtaj ve düşükle sonuçlandı artık benim pek güvenim kalmadı bu ilaçların bişeylere engel olduğuna
Doğru söylüyorsun fakat insanın İçine bi kurt düşüyor sonuçta tekrar aynı şeyleri yasrmiyim Ben belkide hala kabullenmek istemiyorum gerçi benimki çok taze belki zamanla bende biraz rahatlarım inşallah umarım Allah hayırlısını versinCnm bana kromozom anomalisi dedi dr çünkü benim kese ve bebek gzl gidiyordu sonradan bebek geride kaldı haftaya göre Dr bebek gelişimini durdurma dedi 8 haftalıktı ama 6 hafta ile uyumlylu ve ben 3 Dr a gittim.hepsi aynı sey söyledi şu durumda ekstra bir test yaptırmak mantıklı değil dediler çünkü herkesin başına gelebilir dediler ilk başta testlerle kafayı bozmuştum ama şimdi rahatım rabbime sığınıyorum ben naparsan yapayım olacaksa yine olacak
Bnde çok korkuyorum ama etrafımda o kdr çok örnek varki aynı şeyi yaşayıp sonra sağlıklı bebekleri olan başta kendi Dr um.O yuzden daha rahatım suan biraz zaman sadece Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimizeDoğru söylüyorsun fakat insanın İçine bi kurt düşüyor sonuçta tekrar aynı şeyleri yasrmiyim Ben belkide hala kabullenmek istemiyorum gerçi benimki çok taze belki zamanla bende biraz rahatlarım inşallah umarım Allah hayırlısını versin
Sigara vs anlttkklarınızla alakası yok pek ,genetik test yaptırın derimBuarada senin yaşadığının aynısını yaşadım ayın 20sinde kürtaj olmak durumunda kaldım ne oldu anlamadım bebeğimin kalbi durmuş psikolojim yerlerde sürünüyorum resmen buarada sigara kullanıyormuydun yada şekerin varmiydi yada karaciğer enzimlerinde bi sıkıntı varmiydi bana çünkü bunlar etken olabilir dedi ben genetik testi yapmalarını istedim kürtaj sonrasında ama hala anlamıyorum neden olduğunu sen nedenini buldunmu araştırdımmı merak ediyorum buarada bu haplari kullanmama rağmen iki hamileligimdede kürtaj ve düşükle sonuçlandı artık benim pek güvenim kalmadı bu ilaçların bişeylere engel olduğuna
selam 2018 de konusma olmuş ama ben çok merak ediyorum dogumunuz oldu mu? aynı seyleri yasıyorum üzerinden baya geçmiş o yüzden merak ettim cevaplarsanız çok mutlu olurum..Ya ben anlamıyorum progestan da kullanıyorum günde 600 mg . İki gün elde üç gün gelmiyor üç gün gelse bel gün gelmiyor ama bir türlü tamamen kesilmedi