Ben yarın okula da başlıyorum biraz ondan da korkuyorum Rabbime emanetSıkma canını canım bende 11+2 haftalık hamileyim 8+3 de Dr. Kesenin yanında kanama alanı olduğunu söyledi düşük tehlikesi iğne yaptı yolladı kanama da olabilirdi.. hiç bişey olmadı çok şükür 2 hafta yattım seninde geçecek bu günlerin inşallah
Eger yaşayacağı var ise Allahın izniyle yaşayacak... yok ise pamuklara sarsanda yapacak bişey yok. .. içini ferah tut yinede folik asit ve iğne olduysanız fazlada ayakta kalmayın 10. Haftadan sonra sıkı sıkıya annesine yapışır bebeğin zatenBen yarın okula da başlıyorum biraz ondan da korkuyorum Rabbime emanet
Benim o haftalarda oldu bu lekelenme iki tane metal 1 tl büyüklüğünde kan geldi sonra kahverengiye döndü rengi açılarak da kayboldu ama iki gün sürdü kaybolması doktor normal dedi tahlilde enfeksiyon çıktı birdahaki gelmedi kan parlak kırmızı mı geldi senin ağrı vs var mı dinlen ve hiç iş yapma kendine dikkat et sağlıkocağına her ay tahlil vermeye gittiğinde doktoruna söyle tahlil yapacaktır korkma ama biliyorum zor benim aklım çıkmıştı ama sen içini ferah tut ve doktoruna haber ver herşeyiKızlar çok moralim bozuldu ya salı günü gece bi damla kan geldi sonra bir daha hiç gelmedi bu gecede yine bir damla geldi sabah 6.30 gibi lavaboya kalktım kahverengi gelmiş peçeleye zaten hepsi peceteye geldi öyle akıntı tarzında iç çamaşırıma bulaşmadı Çarşamba doktora gittim kanama düşük tehlikesi demek dedi progestan verdi bi tanede iğne yaptı o bu gece yine bi damla geldi bi daha Yok korkuyorum niye böyle olur ya
Rahim büyürken ağrı oluyor dayanamayacak gibi değilse önemsemiyorlar ama yine de doktora söylemekte fayda var sürekliBenim 15. Haftada başladı bu kahverengi akıntılar doktora gidiyorum kanama Yok deyip gönderiyorlar bazen öyle bi ağrı giriyor ki birden adet olucam sanıyorum . Doktorum önemi Yok deyip duruyor:/
Sanırım benim ağrım da oluyordu sanki bıçak saplanıyor gibiRahmi genişlettikçe de bu lekelenmeler oluyor demek ki
Canım benim para büyüklüğü kadar çok gelmedi az geldi sonra 5 gün gelmedi 5 gün sonra az geldi kahverengi geldi peceteye silerken şimdi hiç Yok agrım kan gelmeden öncede vardı doktora sordum ona normal dedi kan da parlak değildi yarın tekrar kontrolüm var gerçekten korkuyorum hayırlısıBenim o haftalarda oldu bu lekelenme iki tane metal 1 tl büyüklüğünde kan geldi sonra kahverengiye döndü rengi açılarak da kayboldu ama iki gün sürdü kaybolması doktor normal dedi tahlilde enfeksiyon çıktı birdahaki gelmedi kan parlak kırmızı mı geldi senin ağrı vs var mı dinlen ve hiç iş yapma kendine dikkat et sağlıkocağına her ay tahlil vermeye gittiğinde doktoruna söyle tahlil yapacaktır korkma ama biliyorum zor benim aklım çıkmıştı ama sen içini ferah tut ve doktoruna haber ver herşeyi
Birşey yoktur Allah ın izni ile sıkıntı yapma boş yere bebişi üzme annesi o zaman hayırlı haberle gelCanım benim para büyüklüğü kadar çok gelmedi az geldi sonra 5 gün gelmedi 5 gün sonra az geldi kahverengi geldi peceteye silerken şimdi hiç Yok agrım kan gelmeden öncede vardı doktora sordum ona normal dedi kan da parlak değildi yarın tekrar kontrolüm var gerçekten korkuyorum hayırlısı
Gittim canım keseyi gördük çok şükür 5 haftalıkmış iki hafta sonra kalp atışı işin çağırdı inşallah hayırlısıyla onu da duyarızBirşey yoktur Allah ın izni ile sıkıntı yapma boş yere bebişi üzme annesi o zaman hayırlı haberle gel
MaşaAllah canım çok sevindimGittim canım keseyi gördük çok şükür 5 haftalıkmış iki hafta sonra kalp atışı işin çağırdı inşallah hayırlısıyla onu da duyarız
Allah razı olsun canım benimMaşaAllah canım çok sevindim
Senden de inşaAllah iki hafta sonra o muhteşem anı telefonuna kaydetmeyi unutma ben sıkıntı yaşadığımda bebeğimin kalp atışını dinler sakinleşirdim :)Allah razı olsun canım benim
Aa iyi ki aklıma getirdin duyabilirsem Allah’ın izniyle yapıcam anı kalır hem :)Senden de inşaAllah iki hafta sonra o muhteşem anı telefonuna kaydetmeyi unutma ben sıkıntı yaşadığımda bebeğimin kalp atışını dinler sakinleşirdim :)
Evet canım inşaAllah o kadar güzel ki o sesleri duymak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah :)Aa iyi ki aklıma getirdin duyabilirsem Allah’ın izniyle yapıcam anı kalır hem :)
Ya ben anlamıyorum progestan da kullanıyorum günde 600 mg . İki gün elde üç gün gelmiyor üç gün gelse bel gün gelmiyor ama bir türlü tamamen kesilmedikırmızıya dönmedikçe korkmayın ve mümkün mertebe istirahat edin ilk 3 ay önemli çok önemli. Ben 4 gebeliğimde de yaşadım maalesef düşükle sonuçlandı. ama bu sizi korkutmasın bir arkadaşımda hamileliği boyunca yaşadı hatta zaman zaman kırmızıya döndüğü bile oldu ama gayet sağlıklı bir çocuğu var sorun olmadı onda. doktorum gebeliklerin bir kısmında böyle lekeler görülebileceğini söylemişti özellikle ilk 3 ayda. zaten kalp atışını görmüssünüz rahat olun sakın stres yapmayın ve mümkün oldugunca dinlenin. Allahın izni ile inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.
Aminnnn canım benim inşallah :)Evet canım inşaAllah o kadar güzel ki o sesleri duymak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah :)
Bizimki zor gebelik olduğu için korkuyoruz endişemiz çok rahat rahat gebe kalsaydım keşke de öyle olabilseydimBizimki bi de tüp bebek . Etrafımda normal yoldan hamile kalan arkadaşlarım var 7 8 aylık hamileler benden daha hareketliler benim ödüm kopuyor işte filan hareket edince lekelenme olacak diye