Ben yaşadım iki kere ama sorun yoktu cnm ama iyi birşey değil o düşüğe sebep olabilir bana Protestan verdi hemenKızlar 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik sabah bi kalktım kahverengi leke gelmiş . Çok şükür kalp atışını duyduk leke için iğne de vurdular ama kahverengi leke hala gelmeye devam ediyor ve doktorum ultrasonda görünen bişi olmadığını ama bu lekelenmelerin de normal olmadığını söyledi . Var mı benim gibi bu durumu yaşayan ? Canım sıkıldı ya
Doktor bişi demedyse takma.cnm bende iki kere oldu iyiyiz çok sukurBenimki tüp bebek zaten en başından beri progestan fitil kullanıyorum . Ultrasonda da görünen bişi yoktu doktor bi sebep bulamadı benim aklıma takıldı onun için
Amin canımBişi demedi ama normal değil dedi . Artık Rabbime emanet . Allahım korusun gözetsin miniklerimizi
Tamam canım kalp atışını da duyunca insan daha hassas oluyormuşKırmızıya dönmedikçe korkma canım bol bol uzan dinlen su iç
o hassasiyet hic bir dönemlerinde bitmiyor canım okula giden kızım var iyi mi diye onu düşünüyorumTamam canım kalp atışını da duyunca insan daha hassas oluyormuş
Canım bende senin gibi tüp bebekliyim 3 ay fitil kullandım ya ilaç birikmiştir yada fitili uygularken vajinaya tahriş etmişsindir benden de arada sütlü kahve renginde akıntı oluyordu. Umarım senin ki de böyle bir şeydirBenimki tüp bebek zaten en başından beri progestan fitil kullanıyorum . Ultrasonda da görünen bişi yoktu doktor bi sebep bulamadı benim aklıma takıldı onun için
Ben de en başından beri progestan kullanıyorum . Senin de bu muydu yoksa jel miydi inşallah öyledir . Bebeğe bir şey olmasın daCanım bende senin gibi tüp bebekliyim 3 ay fitil kullandım ya ilaç birikmiştir yada fitili uygularken vajinaya tahriş etmişsindir benden de arada sütlü kahve renginde akıntı oluyordu. Umarım senin ki de böyle bir şeydir
Crinone jel kullandım progesteronun jel formatıBen de en başından beri progestan kullanıyorum . Senin de bu muydu yoksa jel miydi inşallah öyledir . Bebeğe bir şey olmasın da
Jel yapıyormuş canım ama ben fitil kullanıyorumCrinone jel kullandım progesteronun jel formatı
Bende de oldu hatta kırmıza döndü tahlilde enfeksiyon çıktı ve 9 ay çektim enfeksiyonu ama Bebişim sağlıkla doğdu korkma dinlen ve herşeyden haberdar et doktorunuTamam canım kalp atışını da duyunca insan daha hassas oluyormuş
Ayy Allah bağışlasın ne kadar mutlu oluyorum böyle şeyler okudukça . Bebek Sağlıklı olsun da önemli değil başka bişiBende de oldu hatta kırmıza döndü tahlilde enfeksiyon çıktı ve 9 ay çektim enfeksiyonu ama Bebişim sağlıkla doğdu korkma dinlen ve herşeyden haberdar et doktorunu
Amin. Cümlemizinkini inşaAllahAyy Allah bağışlasın ne kadar mutlu oluyorum böyle şeyler okudukça . Bebek Sağlıklı olsun da önemli değil başka bişi
Bi tek progestan kullanıyorum . Rabbim gerçi nasip ettiyse alacak nefesi varsa zaten olur . Ben biraz pimpirikliyim ama .Amin. Cümlemizinkini inşaAllah
Verilen ilaçları düzenli kullanın yeterli hiç korkmaya gerek yok
Bende öyleyim birde etrafımda YÖK şu bebeğini enfeksiyondan kaybetti YÖK bu da deyip durdular 9 ay o korkuyla yaşadım çok şükür bebekte de bende de hiç sıkıntı yok doktordan başkasını dinlemeBi tek progestan kullanıyorum . Rabbim gerçi nasip ettiyse alacak nefesi varsa zaten olur . Ben biraz pimpirikliyim ama .
Kırmızı değil çok şükür ama insan yine de korkuyor elde değil . Allah yardımcın olsun senin de canm . En kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inşallahBenim de başladı, 5 gün sonra düşük yaptım, bir gün önce akşam parça parça akıntılarım oldu, aşırı sancıyla birlikte. Kırmızı olmadıkça, ultrasonda iyi olduğu sürece sorun yok bence. Akıntımın başladığı gün doktor kalp atışlarının yavaş olduğunu, ve sonlanabileceğini söylemişti.