Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk kanama oldu acil doktora gittik 6 hafta 2 gün kalp atışını az az duyduk iğne yaptılar eve geldim wc geçtiğim zaman kanama oldu sonra durdu,hep uzanıyorum, şimdide kahverengi lekelenmelerim oluyor kistim de varmış 4.5 cm lik, acaba kistten mi yoksa başka bir şeyden mi bu lekelenmelerim ,canım çok sııkılyor benimde ,allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik sabah bi kalktım kahverengi leke gelmiş . Çok şükür kalp atışını duyduk leke için iğne de vurdular ama kahverengi leke hala gelmeye devam ediyor ve doktorum ultrasonda görünen bişi olmadığını ama bu lekelenmelerin de normal olmadığını söyledi . Var mı benim gibi bu durumu yaşayan ? Canım sıkıldı ya
Amin ,sana da geçmiş olsun kaç haftalıktıKızlar benim bebeğimin kalp atışı Durmuş . Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın bana da bir daha göstermesin . Lekelenmeyi ihmal etmeyin . İnşallah siz sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız . Rabbim bana dayanma gücü versin .
Gecmis olsun kac haftalikti canimKızlar benim bebeğimin kalp atışı Durmuş . Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın bana da bir daha göstermesin . Lekelenmeyi ihmal etmeyin . İnşallah siz sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız . Rabbim bana dayanma gücü versin .
Canım lekelenmenin kistle alakası yok benimde 5 haftalıkken iki kistim vardı biri 4 biri 6 cm doktor 10cm yi geçemediği sürece sıkıntı yok zaten zamanla kaybolacak bebeği besliyor her hamilelikte olur dedi bende 6 haftalıkken kayboldu ama kahverengi leke bende aşırı hareketlikikten oldu birkaç gün arka arkaya çarşı pazar işleri yüzünden damla damla gelmeye başladı bol bol dinlen progestron verdi 2 hafta kullandım geçti sonra bıraktırdı ilk haftalar riskli olduğu için dikkat etmek lazım aşırı sıcak suyla duş almakta iyi değilmiş rahim duvarında genişleyio kanama yapıyormuş kırmızı pembe olmadığı sürece korkma inş bir sıkıntı olmazBende ilk kanama oldu acil doktora gittik 6 hafta 2 gün kalp atışını az az duyduk iğne yaptılar eve geldim wc geçtiğim zaman kanama oldu sonra durdu,hep uzanıyorum, şimdide kahverengi lekelenmelerim oluyor kistim de varmış 4.5 cm lik, acaba kistten mi yoksa başka bir şeyden mi bu lekelenmelerim ,canım çok sııkılyor benimde ,allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende oluyor evet çok yürüdükçe ayakta kaldıkça su gibi geliyor açık kahverengi bende kullanıyorum ilaç ama gecmiyorCanım lekelenmenin kistle alakası yok benimde 5 haftalıkken iki kistim vardı biri 4 biri 6 cm doktor 10cm yi geçemediği sürece sıkıntı yok zaten zamanla kaybolacak bebeği besliyor her hamilelikte olur dedi bende 6 haftalıkken kayboldu ama kahverengi leke bende aşırı hareketlikikten oldu birkaç gün arka arkaya çarşı pazar işleri yüzünden damla damla gelmeye başladı bol bol dinlen progestron verdi 2 hafta kullandım geçti sonra bıraktırdı ilk haftalar riskli olduğu için dikkat etmek lazım aşırı sıcak suyla duş almakta iyi değilmiş rahim duvarında genişleyio kanama yapıyormuş kırmızı pembe olmadığı sürece korkma inş bir sıkıntı olmaz
Kese ve bebek iyiyse sorun yok canım stres yapma her bünye farklı olabilir her hamilelikte lekelenme sorunları oluyor bebek rahme tutunmaya çalışırken orayı zedeliyor olabilir doktorum öyle demişti kırmız ve pembe renk taze kanama habercisi ve sorun ama kahverengi leke eski ve az miktarda kanamayı gösteriyor kuzenim de 5.aya girdi her ay lekelemesi oluyor hatta bazı aylar adet oluyor gibi kanamaso oluyor ona rağmen iyi bebiş inş bir sıkıntı olmaz dinlen ve stres yapmaBende oluyor evet çok yürüdükçe ayakta kaldıkça su gibi geliyor açık kahverengi bende kullanıyorum ilaç ama gecmiyor
Kese ve bebek iyiyse sorun yok canım stres yapma her bünye farklı olabilir her hamilelikte lekelenme sorunları oluyor bebek rahme tutunmaya çalışırken orayı zedeliyor olabilir doktorum öyle demişti kırmız ve pembe renk taze kanama habercisi ve sorun ama kahverengi leke eski ve az miktarda kanamayı gösteriyor kuzenim de 5.aya girdi her ay lekelemesi oluyor hatta bazı aylar adet oluyor gibi kanamaso oluyor ona rağmen iyi bebiş inş bir sıkıntı olmaz dinlen ve stres yapma[/QUOTEben daha keseyi görmedim işte değerim dün 1644 e çıktı ama gözükmuyor sadece rahimde kalınlaşma var dedi
Bende ilk kanama oldu hemen dr gtiik kalp atışı hafif duydu 6.haftada ,iğne ve progestan verdi,şimdi azar azar kahverengi lekelenme oluyor hep uzanıyorum ev işi ,yemek vs eşim yapıyor,mecbur riskli dönem geçene kadar katlanacakKese ve bebek iyiyse sorun yok canım stres yapma her bünye farklı olabilir her hamilelikte lekelenme sorunları oluyor bebek rahme tutunmaya çalışırken orayı zedeliyor olabilir doktorum öyle demişti kırmız ve pembe renk taze kanama habercisi ve sorun ama kahverengi leke eski ve az miktarda kanamayı gösteriyor kuzenim de 5.aya girdi her ay lekelemesi oluyor hatta bazı aylar adet oluyor gibi kanamaso oluyor ona rağmen iyi bebiş inş bir sıkıntı olmaz dinlen ve stres yapma
Çok geçmiş olsun zor bir durum öncesinde ilaç iğne falan verlmemişmiydikızlar 5 aylık evliyim ve 5haftalık gebeliğim az önce sona erdi. önce kahverengi akıntı oldu birkaç gündür. sonrasında hafif sancıyla kırmızıya çevirdi kanama ve az önce doktordan geldik kese gitmiş. Veren Allah Alan Allah nasip.. bende yerleşme kanamasıda olmuştu. yerleşme kanaması çok daha leke şeklinde hafifken,düşük kanaması peçeteyi dolduracak şekildeydi ve dokuluydu zaten sonrasındada kırmızıya dönüştü.
Aynen de herkeste aynı olacak diye bir şey yok ,, bazıları dogumun sonuna kadar kanaması devam edebiliyor,zaten sağlıksız bir bebek düşükle sonuçlanır,,peki ilaç almadın mı hiç gebelikte,zor bir süreç allah sağlıklı gebelikler nasip etsinIlk 10 hafta kahverengi lekelenme iyi bir seye alamet degil. Yuksek ihtimalle kromozom anomalisinden dolayi bebegin kalbinin durduguna isaret eder. Kirmizi kan dusuk lekelenme dusuk baslangici veya kalbi duran bebegin habercisi oluyor. Benim hic kanamam olmadi. Az az kahverengi lekelenmeler oluyordu 11 haftada kalbinin durdugunu ogrendim kontrolde. Lekelenmeyi de ihmal etmeyin
Aynen de herkeste aynı olacak diye bir şey yok ,, bazıları dogumun sonuna kadar kanaması devam edebiliyor,zaten sağlıksız bir bebek düşükle sonuçlanır,,peki ilaç almadın mı hiç gebelikte,zor bir süreç allah sağlıklı gebelikler nasip etsin
Genetik test yapılmadı mı ,yapılsaydı diye düşünüyorum en azındann genetik bir problem olup olmadığını anlardınızAmin tesekkurler. Lekelenmeler icin progestan igne ve vajinal fitil kullandim ama zaten dusuk tehdidim yoktu. Gereksiz oldugunu sonradan ogrendim. Kromozom.anomalisi oldugu dusunuluyor. Zaten o durumda yapacak pek de bir sey olmuyor. Daha ileriki haftalarda da sonlanabilirdi....
Bebeğe yapilmadi. Ilk kayipta yapmiyorlar. Esimle kendimize bile zorla yaptırdık sonrasında. Kac farkli doktora gittim hicbiri ilk bebekte genetik testi gerekli gormedi. Bu zihniyeti anlayan beri gelsin zaten.Genetik test yapılmadı mı ,yapılsaydı diye düşünüyorum en azındann genetik bir problem olup olmadığını anlardınız
Sacmalık zaten 2 veya 3 düşükten sonra yapıyorlar,Anlamıyorum bu sistemiBebeğe yapilmadi. Ilk kayipta yapmiyorlar. Esimle kendimize bile zorla yaptırdık sonrasında. Kac farkli doktora gittim hicbiri ilk bebekte genetik testi gerekli gormedi. Bu zihniyeti anlayan beri gelsin zaten.
bolca dinlen ve bolca su iç. düşecek çocuğa ne yapsak fayda etmiyor bunu unutma. dün çok ağladım ama bugun çok iiyim. Herşey Allahtan. Sağlıksızsa zaten düşmesi en hayırlısıBenimde bugun çok Hafif koyu sarı kahve arası akıntım var karın ağrısıyla beraber doktorum kırmızı olmadıgı sürece sorun olmayacağını söylemişti ama bende endişeliyim şimdi yorumları okuyunca daha da endişelendim şiddetlenir ve gelemeye devam ederse gidicem Dr a