Gebelikte kabızlık :(

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.075
13.716
kızlar çok fena kabız oldum..
hamilelikten kaynaklanıyor sanırım çünkü ben bu zamana kadar hiç kabızlık çekmedim..
Bu konuda ne yapabilirim? İçilecek bitki çayı veya hangi meyve iyi gelir? Havuç yiyip üstüne su içsem?

Kuru kayısı ve kuru inciri geceden bir bardak suya ıslayın hergün sabah tüket

bende sürekli kabızlık çekiyorum hamilelikte arttı ..bitki çayı içmeyin..kayısı incir vs....mesela ben sabah aç karnına armut yiyorum bol su içiyorum iyi geliyor

Cnm malesef gebelik problemi işte bende de oluyor çatlıcak gibi oluyorum zaten şiştim artık. Bol su içiceksin.

bende sürekli kabızlık çekiyorum hamilelikte arttı ..bitki çayı içmeyin..kayısı incir vs....mesela ben sabah aç karnına armut yiyorum bol su içiyorum iyi geliyor
Böyle birşey görmedim bugüne kadar ya çok kötüyüm gerçekten.. muz yedim acaba o mu yaptı ki?

Su tuketimini artirin sebze meyveye agirlik verin yuruyusu artirib birde siyah kuru erik varya kara erik kurusu yani (peymaninkini tavsiye ederim kayisidan vok daha etkili onunki yaglimsi yapili daha yunusak )ilik su ile ac karsina tuketin veya sabah ac karnina halis balli su bali biraz cok koyun
Gecmis olsun

Canım bıe bardagın ıcıne uc dort kayısı koyup ılık suyla doldur bır gece beklet sabah ac karnına suyu ıc ustune kaysıları ye :) kahvaltıdan snra lavoboya kosarsın bol bol su ıc , brde su kucuk sıselerde kan ılacları oluyor ya maltofer doktoruna sor yasak degıkse onlar herkesı ısal yapıyo sabah bır tane ac karnına ıc problem cozulur

Maltofer allahım çok pis bir ilaç Of

Aman kuzum sakın bitki çayı tüketme sakıncalı olabilir.Dedikleri gibi kayısı ve zeytinyağı çözüm olur.Bir de doktoruna danış prebiyotikler var.Hamilelere uygun olanı vardır belki.Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…