Kuru kayısı ve kuru inciri geceden bir bardak suya ıslayın hergün sabah tüketkızlar çok fena kabız oldum..
hamilelikten kaynaklanıyor sanırım çünkü ben bu zamana kadar hiç kabızlık çekmedim..
Bu konuda ne yapabilirim? İçilecek bitki çayı veya hangi meyve iyi gelir? Havuç yiyip üstüne su içsem?
Aç karnıma mı tüketmeliyim peki?Kuru kayısı ve kuru inciri geceden bir bardak suya ıslayın hergün sabah tüket
Evet öyle yaparsanız çok daha iyi olur kayısı yiyin arkasından suyunu içinAç karnıma mı tüketmeliyim peki?
Tamam öyle yapiym çok teşekkür ederimEvet öyle yaparsanız çok daha iyi olur kayısı yiyin arkasından suyunu için
Ve içebileceksiniz bilmiyorum ama hergün yarım fincan z.yağı tüketmeye çalışın
kızlar çok fena kabız oldum..
hamilelikten kaynaklanıyor sanırım çünkü ben bu zamana kadar hiç kabızlık çekmedim..
Bu konuda ne yapabilirim? İçilecek bitki çayı veya hangi meyve iyi gelir? Havuç yiyip üstüne su içsem?
O zaman kuru kayısı ve kuru incir tüketinIyyzeytinyağını normalde çok tüketirim yemeklerde ama hamilelikte tiksindim..sanmıyorum tüketebileceğimi
Böyle birşey görmedim bugüne kadar yabende sürekli kabızlık çekiyorum hamilelikte arttı ..bitki çayı içmeyin..kayısı incir vs....mesela ben sabah aç karnına armut yiyorum bol su içiyorum iyi geliyor
Su tuketimini artirin sebze meyveye agirlik verin yuruyusu artirib birde siyah kuru erik varya kara erik kurusu yani (peymaninkini tavsiye ederim kayisidan vok daha etkili onunki yaglimsi yapili daha yunusak )ilik su ile ac karsina tuketin veya sabah ac karnina halis balli su bali biraz cok koyunkızlar çok fena kabız oldum..
Suyu çok tüketiyorum buna rağmen nasıl oldu anlamadım. Günde en az 2 lt su tüketiyorum..Cnm malesef gebelik problemi işte bende de oluyor çatlıcak gibi oluyorum zaten şiştim artık. Bol su içiceksin.
Muz evet kabız yapar muz ,şeftali ,patates bunlar kabız yapar dikkatli tüketinBöyle birşey görmedim bugüne kadar yaçok kötüyüm gerçekten.. muz yedim acaba o mu yaptı ki?
evet maalesef muz tutuyor..ama ben bacak kramplarım için doktor muz ye dedi yarım muz yiyorum yinede o da faydali sonuçta..Böyle birşey görmedim bugüne kadar yaçok kötüyüm gerçekten.. muz yedim acaba o mu yaptı ki?
Maltofer allahım çok pis bir ilaç OfCanım bıe bardagın ıcıne uc dort kayısı koyup ılık suyla doldur bır gece beklet sabah ac karnına suyu ıc ustune kaysıları ye :) kahvaltıdan snra lavoboya kosarsın bol bol su ıc , brde su kucuk sıselerde kan ılacları oluyor ya maltofer doktoruna sor yasak degıkse onlar herkesı ısal yapıyo sabah bır tane ac karnına ıc problem cozulur