Gebelikte kabızlık :(

Hamileliğimin başından beri gece kalkıp su içiyorum aç karnıma içtiğim için hiç kabızlık çekmedim çok şükür. Aç karnına içmelisin.

Hamileliğimin başından beri gece kalkıp su içiyorum aç karnıma içtiğim için hiç kabızlık çekmedim çok şükür. Aç karnına içmelisin.

Onu da yapıyorum ben de ama dün gece karnım guruldayınca muz yedim
Su da içtim genelde yanıbaşımda 1 lt su oluyor sabaha kadar yarısını tüketmiş oluyorum. Bide hamileliğimden beri ilk defa muz yiyorum

Aman kuzum sakın bitki çayı tüketme sakıncalı olabilir.Dedikleri gibi kayısı ve zeytinyağı çözüm olur.Bir de doktoruna danış prebiyotikler var.Hamilelere uygun olanı vardır belki.Geçmiş olsun.

Tamam canım dr a gittiğimde söyliyim :) papatya çayı (sallama) tüketiyorum onu araştırdım gazı filan kesiyor diye içiyorum arada bir..

En çok tükettiğim şey meyve hamileliğimden beri. Hatta yemek yiyemezken hep meyve tükettim. Su da çok içiyorum ama muz tetikledi sanırım gece karnım guruldayınca kalkıp muz yedim

evet maalesef muz tutuyor..ama ben bacak kramplarım için doktor muz ye dedi yarım muz yiyorum yinede o da faydali sonuçta..
Kramplar ne zaman başladı? Bende olmadı henüz.. o da çok kötü. Hamilelik ne zormuş ya :))

Probiyotik gıdalar lifli meyve ve sebzeler iyi gelir. Kola gibi asitli icecekler içme, bakliyattan da kaçın. probiyotik yoğurtlar, kabak, kayısı gibi meyveler, musli de yiyebilirsin süt ile o da bağırsakları çalıştıriyor;bazı form caylarinin da sindirim düzenleyici özelliği var. Ekmek olarak da kepekli, lifli ekmekler tüketmek iyi gelir

Kayısı aldırdım kuru kayısı. Şimdi biraz yiyip üstüne su içicem
Teşekkür ederim yorumunuz için..

Zaten kabızdım ben hamilelikte 5 kat arttı resmen , bol su , yürüyüş , kuru kayısı kuru incir önerilerim. Bir de bana kuşburnu goravası çok iyi geldi , temin etmesi zor olabilir bilemiyorum ama kuşburnu kayısıdan bile daha iyi geldi

Kramplar ne zaman başladı? Bende olmadı henüz.. o da çok kötü. Hamilelik ne zormuş ya :))
kramplar sanırım 20 nci haftadan sonra arttı ..doktor magnezyum vermedi bana herşeyi ilaçlarda arama diyor..hergün bir soda içiyorum ve muz yiyorum ..tam kesilmiyor ağrılar ama hafiflettiğini söyleyebilirim

kramplar sanırım 20 nci haftadan sonra arttı ..doktor magnezyum vermedi bana herşeyi ilaçlarda arama diyor..hergün bir soda içiyorum ve muz yiyorum ..tam kesilmiyor ağrılar ama hafiflettiğini söyleyebilirim

Hepsi geçici neyse ki :) benim de yakında başlar demek ki..

Ben hayatımda ilk defa kabız oldum ve resmen ağlayacak vaziyetteyim

Merhaba kızlar bende 8. haftamdayım ve Zaten kabızdım hamilelikte 5 kat arttı resmen , bol su , yürüyüş yapıyorum ama bana mısınn demiyor kayısı alıp dediğinizi yapacam bakalım inşallah çözüm olur

Magnezyum hapi yut o cözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…