Maltofer allahım çok pis bir ilaç Of
Hamileliğimin başından beri gece kalkıp su içiyorum aç karnıma içtiğim için hiç kabızlık çekmedim çok şükür. Aç karnına içmelisin.
Çok teşekkürler :) kayısıyı aldırıyorum eşimeHer sabah ılık su için, kabak tatlısı kayısı suyu pırasa...
Aman kuzum sakın bitki çayı tüketme sakıncalı olabilir.Dedikleri gibi kayısı ve zeytinyağı çözüm olur.Bir de doktoruna danış prebiyotikler var.Hamilelere uygun olanı vardır belki.Geçmiş olsun.
En çok tükettiğim şey meyve hamileliğimden beri. Hatta yemek yiyemezken hep meyve tükettim. Su da çok içiyorum ama muz tetikledi sanırım gece karnım guruldayınca kalkıp muz yedimSu tuketimini artirin sebze meyveye agirlik verin yuruyusu artirib birde siyah kuru erik varya kara erik kurusu yani (peymaninkini tavsiye ederim kayisidan vok daha etkili onunki yaglimsi yapili daha yunusak )ilik su ile ac karsina tuketin veya sabah ac karnina halis balli su bali biraz cok koyun
Gecmis olsun
Kramplar ne zaman başladı? Bende olmadı henüz.. o da çok kötü. Hamilelik ne zormuş ya :))evet maalesef muz tutuyor..ama ben bacak kramplarım için doktor muz ye dedi yarım muz yiyorum yinede o da faydali sonuçta..
Probiyotik gıdalar lifli meyve ve sebzeler iyi gelir. Kola gibi asitli icecekler içme, bakliyattan da kaçın. probiyotik yoğurtlar, kabak, kayısı gibi meyveler, musli de yiyebilirsin süt ile o da bağırsakları çalıştıriyor;bazı form caylarinin da sindirim düzenleyici özelliği var. Ekmek olarak da kepekli, lifli ekmekler tüketmek iyi gelirkızlar çok fena kabız oldum..
hamilelikten kaynaklanıyor sanırım çünkü ben bu zamana kadar hiç kabızlık çekmedim..
Bu konuda ne yapabilirim? İçilecek bitki çayı veya hangi meyve iyi gelir? Havuç yiyip üstüne su içsem?
Probiyotik gıdalar lifli meyve ve sebzeler iyi gelir. Kola gibi asitli icecekler içme, bakliyattan da kaçın. probiyotik yoğurtlar, kabak, kayısı gibi meyveler, musli de yiyebilirsin süt ile o da bağırsakları çalıştıriyor;bazı form caylarinin da sindirim düzenleyici özelliği var. Ekmek olarak da kepekli, lifli ekmekler tüketmek iyi gelir
kramplar sanırım 20 nci haftadan sonra arttı ..doktor magnezyum vermedi bana herşeyi ilaçlarda arama diyor..hergün bir soda içiyorum ve muz yiyorum ..tam kesilmiyor ağrılar ama hafiflettiğini söyleyebilirimKramplar ne zaman başladı? Bende olmadı henüz.. o da çok kötü. Hamilelik ne zormuş ya :))
kramplar sanırım 20 nci haftadan sonra arttı ..doktor magnezyum vermedi bana herşeyi ilaçlarda arama diyor..hergün bir soda içiyorum ve muz yiyorum ..tam kesilmiyor ağrılar ama hafiflettiğini söyleyebilirim
Zaten kabızdım ben hamilelikte 5 kat arttı resmen , bol su , yürüyüş , kuru kayısı kuru incir önerilerim. Bir de bana kuşburnu goravası çok iyi geldi , temin etmesi zor olabilir bilemiyorum ama kuşburnu kayısıdan bile daha iyi geldi
Rica ederim, geçmiş olsunKayısı aldırdım kuru kayısı. Şimdi biraz yiyip üstüne su içicem
Teşekkür ederim yorumunuz için..
Magnezyum hapi yut o cözümkızlar çok fena kabız oldum..
hamilelikten kaynaklanıyor sanırım çünkü ben bu zamana kadar hiç kabızlık çekmedim..
Bu konuda ne yapabilirim? İçilecek bitki çayı veya hangi meyve iyi gelir? Havuç yiyip üstüne su içsem?