hayırlı olsun..sabredemedim cuma günü erdem hast. gittim kese 29mm olmuş bebek göründü ama bu seferde kalp atışı duyulmadı.. renkli dopplere gönderdi orda duyulmazsa dahada duyulmaz umutsuz vaka dedi,, gittim ordada kalp atışı duyulmadı kürtaj denildi.. ben beklemek istiyorum dedim..şansımı sonuna kadar zorlicam, çarşamba yine gidicem ama asla erdem hastanesine gitmemm. kalbi bu hafta da duylmazsa yine beklicem..kısmetimizde varsa hayırlısıyla bizimde olur inşallah kıymetlimiz...
bekle cnm acele etme inşallah rabbım sana bagıslasın bebegını
inşallah canım Allah razı olsun..beklemek o kadar zor ki anlatılmaz gerçekten..rabbim herşeyin hayırlısını versincuma akşamından beri nasıl nefes alıyorum ben bilirim..eşimde çok üzgün, o bana moral veriyor ben ona moral veriyorum öylece zaman geçirmeye çalışıyoruz..
inşallah canım Allah razı olsun..beklemek o kadar zor ki anlatılmaz gerçekten..rabbim herşeyin hayırlısını versincuma akşamından beri nasıl nefes alıyorum ben bilirim..eşimde çok üzgün, o bana moral veriyor ben ona moral veriyorum öylece zaman geçirmeye çalışıyoruz..
bıde ya sana ultrasonda göztermedıler mı bebegın yerını benım bebegımın 8+3 haftada kalp atıslarını gordum duymadım ultrasonda baktın mı merak ettım sımdı senın kacıncı haftaydı
merhaba ,bende çamlıca erdem hastanesi ayşegül hanıma gidiyorum ,siz hangi erdem hast gidiyorsunuz , ben 7+6 haftalık hamileyim ama doktorum folıc asit harıcınde hiç bir tahlil yatırmadı ,szice normalmi,bidahakı randevum 1 martta eğer ozamanda tahlıl ıstemezse doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ,siz yaptırdınızmı kan tahlili,
gösterdiler bebeği, pirinç tanesi kadar birşey.. 6+4 tü.. bugün 6+6 olduk.. kalbinin attığını nasıl gördün ki?
cnm orda gösterıyor doktor baktıgındada gooruyorsun sankı arı kuşunun kanat cırpması gıbı bısı ıste pır pırr
cnm orda gösterıyor doktor baktıgındada gooruyorsun sankı arı kuşunun kanat cırpması gıbı bısı ıste pır pırr
bir hafta daha mı beklesem acaba hoofffffff
Bebegin kalbi durduysa, zehirlenme, enfeksiyon kapma riskiniz var. Kendinizi de tehlikeye atmayin bekleyeyim derken.
sonuç yine olumsuz çıkarsa kürtaj olmak istemiyorumm yokmu bunun başka bir çaresi Allahım kafayı yicem(((((
sevgili kahvemavii,
Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallah. Seni teselli etmek için ne söylersek boşuna biliyorum. hatta bazen teselli sözcükleri çok samimiyetsiz ve sinir bozucu olabiliyor. sana tek söyleyebileceğim Allaha bol bol dua et. en hayırlısını o verecektir. Bir bebeğin doğacağı, nefes alacağı varsa zaten olur. biz kendimizi parçalasak da değiştiremeyeceğimiz şeyler var. Sen biran evvel iyi bir hastaneye hatta profesöre görün son kararı da ona bırak. Kürtaj gibi bir kararı vermek çok zordur. Rabbim kimseye sana da yaşatmasın inşallah, fakat bekeleyeyim derken kendi sağlığını da riske atma. Riske atam ki yeni yeni bebeişlerin annesi olabilesin. Dilerim Rabbim dualarını duyar. ama birkez daha söylüyorum hemen köklü bir hastaneeye ve profesöre muayene ol.
hayırlı olsun..sabredemedim cuma günü erdem hast. gittim kese 29mm olmuş bebek göründü ama bu seferde kalp atışı duyulmadı.. renkli dopplere gönderdi orda duyulmazsa dahada duyulmaz umutsuz vaka dedi,, gittim ordada kalp atışı duyulmadı kürtaj denildi.. ben beklemek istiyorum dedim..şansımı sonuna kadar zorlicam, çarşamba yine gidicem ama asla erdem hastanesine gitmemm. kalbi bu hafta da duylmazsa yine beklicem..kısmetimizde varsa hayırlısıyla bizimde olur inşallah kıymetlimiz...
Bir tanıdığım da bebeği ölmüş evlerden ırak doktor kendi düşer küçük olduğundan kürtaja gerek yok demiş. İki güne düşük yapmış. İnşallah sende böyle bir şeye gerek kalmaz sağlıkla büyütürsün canım:) Biz kalp atışını 7 haftalıkken yani bebek 13 mm iken duymuştuk. Darısı başına inşallah:)
merhaba ,bende çamlıca erdem hastanesi ayşegül hanıma gidiyorum ,siz hangi erdem hast gidiyorsunuz , ben 7+6 haftalık hamileyim ama doktorum folıc asit harıcınde hiç bir tahlil yatırmadı ,szice normalmi,bidahakı randevum 1 martta eğer ozamanda tahlıl ıstemezse doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ,siz yaptırdınızmı kan tahlili,
inşallah canım aminn.. benimkisi cuma günü 4,3 mmdi yarın öğrencez bakalım neler olmuş..
Bebegin kalbi durduysa, zehirlenme, enfeksiyon kapma riskiniz var. Kendinizi de tehlikeye atmayin bekleyeyim derken.
tamam arkadaşım duaların dileklerin için çok sağol..inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimi yazarım buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?