Beklediğin gibi ile değilde insanları kırmamakla alakası var belki iyi birisinizdır ben bilemem kimse hakkında yorum yapma lüksüm yok. Ama bana karşı kullanılan üslupdan hoşlanmamam benim en doğal hakkım çünkü muhattabınız benim Site kurallarında da yazdığı gibi her konuya cevap her cevaba da yanıt göndermek zorunda değiliz ve değilsiniz anlaşıldığım va Site kurallarında da yazdığı gibi her konuya cevap her cevaba da yanıt göndermek zorunda değiliz ve değilsinizSert bir tavır nasıl olur bilmemen tuhaf ayrıca herkes senin beklediğin gibi yazmak zorunda değil. Neyse bu konuya yazmazsan cvpta görmezsin olur biter.
Her konuya cevap yazmam zaten. benim açtığım bir konu olduğu için tüm yorumları okur ve cevap yazmaya özen gösteririm. Benim sizinle bir sıkıntım yok ben bu sitede kimseye laf sokmadım iğneleyici de konuşmadım fakat; sen görmek istediğini algılamışsın. Neyse uzatmayacağım. selametle..Beklediğin gibi ile değilde insanları kırmamakla alakası var belki iyi birisinizdır ben bilemem kimse hakkında yorum yapma lüksüm yok. Ama bana karşı kullanılan üslupdan hoşlanmamam benim en doğal hakkım çünkü muhattabınız benim Site kurallarında da yazdığı gibi her konuya cevap her cevaba da yanıt göndermek zorunda değiliz ve değilsiniz anlaşıldığım va Site kurallarında da yazdığı gibi her konuya cevap her cevaba da yanıt göndermek zorunda değiliz ve değilsiniz
Çok geçmiş olsun kanama varsa keşke beklemeden gitseydin doktora. progestanı etkili olması için vajinal yolla al demişti doktorum midede etkisi azalıyormış bilgi in olsun. İnşallah sıkıntı yaşamazsın.5+5 iken bhcg 25.000 çıktı. Çok yüksek değil mi? 6+5 iken bebek göründü ve kalp atışı vardı.7+3 iken birden bardaktan boşalır gibi kanamam oldu. Hiç sancı ağrı olmadı. Hastaneye gittim, iğne yaptı doktor, progestan verdi, o gün hastanede kaldım. Bebek kese içinde görünüyordu ve kalp atışı da vardı.Zamanla kanama azaldı. Fakat bugün 8+4 iken farklı olarak adet sancısı kadar şiddetli olmasa da sancı hissettim, kanama aniden tekrar başladı, bir ped doldu bir anda. Progestan aldım, doktora gitmedim, dinlenip biraz toparlanıp öyle gitmek istiyorum bir gün sonra. Kanamam azaldı gün içinde yarın da doktora gideceğim, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Bence acilen doktora gitmelisiniz bir ped doldu diyorsunuz ben gece ceviz büyüklüğü kadar kanamam oldu diyince doktorum hemen gel demiştir5+5 iken bhcg 25.000 çıktı. Çok yüksek değil mi? 6+5 iken bebek göründü ve kalp atışı vardı.7+3 iken birden bardaktan boşalır gibi kanamam oldu. Hiç sancı ağrı olmadı. Hastaneye gittim, iğne yaptı doktor, progestan verdi, o gün hastanede kaldım. Bebek kese içinde görünüyordu ve kalp atışı da vardı.Zamanla kanama azaldı. Fakat bugün 8+4 iken farklı olarak adet sancısı kadar şiddetli olmasa da sancı hissettim, kanama aniden tekrar başladı, bir ped doldu bir anda. Progestan aldım, doktora gitmedim, dinlenip biraz toparlanıp öyle gitmek istiyorum bir gün sonra. Kanamam azaldı gün içinde yarın da doktora gideceğim, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
bol su bol bol ayrıca soda tüket günlük 1 taneMERHABALAARR
BENİM DE BİR SORUM OLACAK SİZE
8 HAFTALIK HAMİLEYİM VE SICAKLAR YÜZÜNDEN OLSA GEREK ÖDEMİMİ VAR VE ÇOK RAHATSIZ EDİCİ ŞİŞ ŞİŞ
NE İÇEBİLİRİM HER ŞEY DE İÇİLMİYO
12 ve 13+ gunlerde de yapılıyor cnmArkadaşlar ikili testi 12. Haftada yaptıracağım geç kalmış sayılmam değil mi
Teşekkürler cnm. Bi yerde okumuştum en uygun zaman 11.hafta sonra doğruluğu daha yanıltıcı oluyor diye onun için sordum12 ve 13+ gunlerde de yapılıyor cnm
aslında çocugun gelişimine göre de alınıyor demişti doktorum mesela ben 16. haftada 4lü tarama olacağım şuan 15. haftadayım eğer gelişim ileriyse şimdide alırız dedi 11ç hafta en iyi diye hiç duymadım belki doğrudur bilemeyeceğim ama 12 ve 13+ haftalarda oluyor demişti doktorumTeşekkürler cnm. Bi yerde okumuştum en uygun zaman 11.hafta sonra doğruluğu daha yanıltıcı oluyor diye onun için sordum
evet bende her bebek aynı olmaz diye duydum.. belki sakin bi bebiş olacaktır hem daha küçük yaaaa annesi :)Başlık epey eski ama anneler bi sorum var size
12 haftalık gebeyim dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim
Oyyevet bende her bebek aynı olmaz diye duydum.. belki sakin bi bebiş olacaktır hem daha küçük yaaaa annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?