Gebelikte İlk 3 Ay

hayırlı olsun..sabredemedim cuma günü erdem hast. gittim kese 29mm olmuş bebek göründü ama bu seferde kalp atışı duyulmadı.. renkli dopplere gönderdi orda duyulmazsa dahada duyulmaz umutsuz vaka dedi,, gittim ordada kalp atışı duyulmadı kürtaj denildi.. ben beklemek istiyorum dedim..şansımı sonuna kadar zorlicam, çarşamba yine gidicem ama asla erdem hastanesine gitmemm. kalbi bu hafta da duylmazsa yine beklicem..kısmetimizde varsa hayırlısıyla bizimde olur inşallah kıymetlimiz...

bekle cnm acele etme inşallah rabbım sana bagıslasın bebegını

bekle cnm acele etme inşallah rabbım sana bagıslasın bebegını

inşallah canım Allah razı olsun..beklemek o kadar zor ki anlatılmaz gerçekten..rabbim herşeyin hayırlısını versin:50: cuma akşamından beri nasıl nefes alıyorum ben bilirim..eşimde çok üzgün, o bana moral veriyor ben ona moral veriyorum öylece zaman geçirmeye çalışıyoruz..

inşallah canım Allah razı olsun..beklemek o kadar zor ki anlatılmaz gerçekten..rabbim herşeyin hayırlısını versin:50: cuma akşamından beri nasıl nefes alıyorum ben bilirim..eşimde çok üzgün, o bana moral veriyor ben ona moral veriyorum öylece zaman geçirmeye çalışıyoruz..

bıde ya sana ultrasonda göztermedıler mı bebegın yerını benım bebegımın 8+3 haftada kalp atıslarını gordum duymadım ultrasonda baktın mı merak ettım sımdı senın kacıncı haftaydı

merhaba ,bende çamlıca erdem hastanesi ayşegül hanıma gidiyorum ,siz hangi erdem hast gidiyorsunuz , ben 7+6 haftalık hamileyim ama doktorum folıc asit harıcınde hiç bir tahlil yatırmadı ,szice normalmi,bidahakı randevum 1 martta eğer ozamanda tahlıl ıstemezse doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ,siz yaptırdınızmı kan tahlili,

bıde ya sana ultrasonda göztermedıler mı bebegın yerını benım bebegımın 8+3 haftada kalp atıslarını gordum duymadım ultrasonda baktın mı merak ettım sımdı senın kacıncı haftaydı

gösterdiler bebeği, pirinç tanesi kadar birşey.. 6+4 tü.. bugün 6+6 olduk.. kalbinin attığını nasıl gördün ki?

merhaba ,bende çamlıca erdem hastanesi ayşegül hanıma gidiyorum ,siz hangi erdem hast gidiyorsunuz , ben 7+6 haftalık hamileyim ama doktorum folıc asit harıcınde hiç bir tahlil yatırmadı ,szice normalmi,bidahakı randevum 1 martta eğer ozamanda tahlıl ıstemezse doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ,siz yaptırdınızmı kan tahlili,

çakmaktaki erdem hastanesine gitmiştim kalp atışı duyulmadı diye kürtaja yeltendiler.. afiyet hastanesine gitmiştim ilk. ordaki doktor 12tane tahlil yazdı normalde yapılması gereken tahlillermiş ama benim moral alt üst olduğu için hiçbirini yaptırmadım önce kalp atışını duyayım dedim 2 gün sonra yine afiyete gidicem umarım kalp atışı olur..sen duydun mu kalp atışını?

Son düzenleme:
gösterdiler bebeği, pirinç tanesi kadar birşey.. 6+4 tü.. bugün 6+6 olduk.. kalbinin attığını nasıl gördün ki?

cnm orda gösterıyor doktor baktıgındada gooruyorsun sankı arı kuşunun kanat cırpması gıbı bısı ıste pır pırr

sonuç yine olumsuz çıkarsa kürtaj olmak istemiyorumm yokmu bunun başka bir çaresi Allahım kafayı yicem :((((((

sevgili kahvemavii,

Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallah. Seni teselli etmek için ne söylersek boşuna biliyorum. hatta bazen teselli sözcükleri çok samimiyetsiz ve sinir bozucu olabiliyor. sana tek söyleyebileceğim Allaha bol bol dua et. en hayırlısını o verecektir. Bir bebeğin doğacağı, nefes alacağı varsa zaten olur. biz kendimizi parçalasak da değiştiremeyeceğimiz şeyler var. Sen biran evvel iyi bir hastaneye hatta profesöre görün son kararı da ona bırak. Kürtaj gibi bir kararı vermek çok zordur. Rabbim kimseye sana da yaşatmasın inşallah, fakat bekeleyeyim derken kendi sağlığını da riske atma. Riske atam ki yeni yeni bebeişlerin annesi olabilesin. Dilerim Rabbim dualarını duyar. ama birkez daha söylüyorum hemen köklü bir hastaneeye ve profesöre muayene ol.

sevgili kahvemavii,

Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallah. Seni teselli etmek için ne söylersek boşuna biliyorum. hatta bazen teselli sözcükleri çok samimiyetsiz ve sinir bozucu olabiliyor. sana tek söyleyebileceğim Allaha bol bol dua et. en hayırlısını o verecektir. Bir bebeğin doğacağı, nefes alacağı varsa zaten olur. biz kendimizi parçalasak da değiştiremeyeceğimiz şeyler var. Sen biran evvel iyi bir hastaneye hatta profesöre görün son kararı da ona bırak. Kürtaj gibi bir kararı vermek çok zordur. Rabbim kimseye sana da yaşatmasın inşallah, fakat bekeleyeyim derken kendi sağlığını da riske atma. Riske atam ki yeni yeni bebeişlerin annesi olabilesin. Dilerim Rabbim dualarını duyar. ama birkez daha söylüyorum hemen köklü bir hastaneeye ve profesöre muayene ol.

tamam arkadaşım duaların dileklerin için çok sağol..inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimi yazarım buraya..

hayırlı olsun..sabredemedim cuma günü erdem hast. gittim kese 29mm olmuş bebek göründü ama bu seferde kalp atışı duyulmadı.. renkli dopplere gönderdi orda duyulmazsa dahada duyulmaz umutsuz vaka dedi,, gittim ordada kalp atışı duyulmadı kürtaj denildi.. ben beklemek istiyorum dedim..şansımı sonuna kadar zorlicam, çarşamba yine gidicem ama asla erdem hastanesine gitmemm. kalbi bu hafta da duylmazsa yine beklicem..kısmetimizde varsa hayırlısıyla bizimde olur inşallah kıymetlimiz...

Bir tanıdığım da bebeği ölmüş evlerden ırak doktor kendi düşer küçük olduğundan kürtaja gerek yok demiş. İki güne düşük yapmış. İnşallah sende böyle bir şeye gerek kalmaz sağlıkla büyütürsün canım:) Biz kalp atışını 7 haftalıkken yani bebek 13 mm iken duymuştuk. Darısı başına inşallah:)

Bir tanıdığım da bebeği ölmüş evlerden ırak doktor kendi düşer küçük olduğundan kürtaja gerek yok demiş. İki güne düşük yapmış. İnşallah sende böyle bir şeye gerek kalmaz sağlıkla büyütürsün canım:) Biz kalp atışını 7 haftalıkken yani bebek 13 mm iken duymuştuk. Darısı başına inşallah:)

inşallah canım aminn.. benimkisi cuma günü 4,3 mmdi yarın öğrencez bakalım neler olmuş..

Ben Gülden Tuncer Çamlıca Erdeme gidiyorum. Testler için 7. haftadan sonra sağlık ocağında kan testi yaptırdım.Doktor sağlık ocağına yönlendirdi. Zaten orda dosya açtırırsan onlar da seni takip ediyor. Bir güzel testleri söylediler ve ikili test için devlete yönlendirdiler. Aile hekimim de çok iyi ilgilendi, demir hapı verdi.Gerçi Talasemim var demiri vücudum kullanamıyormuş ama bakalım. İkili test için 11. haftada Ümraniye devlete gittim. Sağlık ocağında yapılmayan bazı testler de varmış. Ayrıca 2 farklı tüp kan aldılar. Sonuçları haftaya alıcaz. Şimdi 12. haftadayız. Önce sonuçları alacağım. Sonra da Erdeme gitmek için aradan biraz 10-15 gün filan geçsin istiyorum da belki cinsiyetini öğrenebiliriz. Benim de ilk başta test filan istemedi. Kalp atışını duyduktan sonra istedi. Çok düşünmeyin bence. Ama doktorun içine sinmiyorsa değiştir istersen onu sen bilirsin.

inşallah canım aminn.. benimkisi cuma günü 4,3 mmdi yarın öğrencez bakalım neler olmuş..

Canım ya senin daha küçükmüşki.. 4 mm. Ben 4 mm yken göremedik bile bebeği. Ben de tedirgin olmuştum hep sağlıklıysa hayırlısıysa görelim diye dualar etmiştim. Ama bence kendini bu kadar germe gereksiz yere. Baya küçükmüş. Zaten sağlıksızsa bir şekilde gidecekler. Geleceği sağlıklı değilse şimdiden ayrılalım diye dua ediyorum ben ona alışmadan, ben onu hissetmeden. Herşeyin hayırlısı tabi. NEyse bence yine de artık negatif düşünmeyelim:) Herşey çok güzel olcak inşallah:)

Bebegin kalbi durduysa, zehirlenme, enfeksiyon kapma riskiniz var. Kendinizi de tehlikeye atmayin bekleyeyim derken.

Zehirlenme bebek embriyoyken olmuyor diye biliyorum. Zaten ölürse vücut kendisi atıyormuş. Bir arkadaşımın başına geldi. Kalp atışını duymalarından sonra kalbi durmuş. Lekelenme olunca anlamışlar. Doktor bekleyin kendisi düşer demiş. 2 günde düşmüş:(

Back
X